Znaci li to da ce sada spedup sa click1 biti 3Mbs ?
Pa jos ako se zaglavi ...![]()
Znaci li to da ce sada spedup sa click1 biti 3Mbs ?
Pa jos ako se zaglavi ...![]()
ne, tebi kada se speed up zaglavi na 1 mb dobijas 2 mb paket a kada dodje povecanje ocekuj 4 mb sa 512 upload.
hm... si siguran ti u tu tvoju rachunicu ?
Ne, kad dodje povecanje imaces 1536/256, eventualno 2Mbps ako se opet zaglavi SpeedUp. 4Mbps ce imati samo oni koji sad placaju 2Mbps i oni koji su presli na Click4u1 ili sl. kampanju prosle godine...
To je zato sto nisi pokrenuo ubrzanje tj. nisi se ponovo ulogovao na speedup. Tako je i meni bilo pri samoj registraciji usluge dok je nakon prvog pokretanja ostao na duplo vecoj brzini-trajno@Smallville ako ti je port setovan na 1Mbit nemozes imat vise od 100kb/s pa da ga ****s
Pa u tom logu se vidi da je setovan na 2Mbit kao i svim koricnicima speedup a i meni al mi je net i dalje 120kb/s
To je zato sto nisi pokrenuo ubrzanje tj. nisi se ponovo ulogovao na speedup. Tako je i meni bilo pri samoj registraciji usluge dok je nakon prvog pokretanja ostao na duplo vecoj brzini-trajno
To je zato sto nisi pokrenuo ubrzanje tj. nisi se ponovo ulogovao na speedup. Tako je i meni bilo pri samoj registraciji usluge dok je nakon prvog pokretanja ostao na duplo vecoj brzini-trajno
Pa imao sam ja duplu brzinu sad se nesecam 24h il tako nesto... davno bese...
Auuu covece pa koji ti problem imas? Pa sta tu nije tacno? Ja ti kazem moje iskustvo i iskustvo par prijatelja koji su na taj nacin uspeli a koliko vidim i dosta njih na ovom forumu.opet netacno! meni kada je aktiviran speed up i kada sam otisao na sajt da pokrenem uslugu na 3 sat meni je izbacivalo da postoji neki problem oko ip adrese i da nije moguce ovu uskugu pokrenuti. znaci samo mi je u telekomu opcija speed up aktivirana ali nikada za ova tri meseca nije pokrenuta zbog njihovog problema.
a ti ako si aktivirao speed up onda nije trajao 24 casa nego samo tri sata a 24 sata je vreme za koje ce telekom da ti omoguci da ti aktivira speed up. a svako pokretanje speed up-a se naplacuje po 50 dinara + pdv dok svako cetvrto aktiviranje je bilo besplatno. a ako si kojim slucajem u tom mesecu kada si aktivirao speed uslugu vise puta promenuo brzinu na veci paket onda ti je nisu naplacivali koriscenje speed up-a.
Auuu covece pa koji ti problem imas? Pa sta tu nije tacno? Ja ti kazem moje iskustvo i iskustvo par prijatelja koji su na taj nacin uspeli a koliko vidim i dosta njih na ovom forumu.
nemam ja nikakvih problema nego kazem da te informacije sto iznosis nisu tacne! eto samo to.
ako cemo kako treba, onda bi to islo ovako!
kada nazoves telekom ili preko sajta podneses zahtev za speed up, ceka se do 24 casa mozda vise mozda manje dok ti neaktiviraju speed up a kada je usluga aktivirana onda samom aktivacijom usluge u telekomu skidaju ti onaj gubitak koji je izrazen u procentima na adslu i dobijas pravu brzinu koju si platio, a samom aktivacijom usluge na sajtu ti dobijas duplu brzinu na ograniceno vremensko koriscenje od 3 sata. tako da to sto ti govoris nema veze sa vezom!
a ovo sto se sada desava da se aktivacijom speed up usluge dobija odmah sledeci paket je zato sto imaju problem sa opremom i ne znaju da ga otklone ili ne mogu da utvrde gde je problem pa zato se cesto desava da kada hoces preko sajta da podneses zahtev za speed up se desava da imaju problem sa ucitavanjem istog pa vecina ljudi odustane posle par pokusaja dok oni koji zatraze aktiviranje usluge preko telefona nemaju pravo da ti je neaktiviraju jer ako ti nekativiraju onda moraju da ti daju obrazlozenje zasto nece da je aktiviraju.
za ovaj problem imas dva resenja, da kupe novu opremu za adsl 2+ ili da ukinu totalno ovu uslugu. a posto nemaju para da kupe novu opremu jer su i ovu dobili na tenderu polovnu a o ukidanju neverujem da razmisljaju jer bi trebalo debelo da daju opravdanje zasto gase uslugu.
Ma daj bre kome da obrazlazu sto ukidaju uslugu kad su najavili njeno ukidanje jos kod proslog ubrzanja paketa a vise se i ne secam kad je to bilo. Radi se o tome da nisu bili u tehnickoj mogucnosti da pariraju SBB-u gde si imao za isti novac cetiri puta brzi net i na taj nacin su progledali kroz prste pojedinim korisnicima koji su posto poto hteli brzi net (osim izuzecima :eyebrowsVidim umes da citas uputstvo sa Telekomovog sajta - za svaku pohvalu, ali ja ti govorim o onom sto ne pise a provereno je. Posto ja govorim neistinu onda se ti lepo pomiri sa tim da imas 1Mbps jer su kod tebe ocigledno modernizovali centralu pa ti nisu dali da je koristis speedup a pri tom ti nisu "debelo opravdali" zasto ti ne daju :beat:
Jos da dodam nakon ovog tvog poslednjeg posta, kako mislis od 1.02. da aktiviras ovu uslugu kad sad ne mozes i sta ces dobiti i da mozes - ubrzanje na 3 sata (po tvome) za 50din +pdv. Ne isplati se![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari