Šta je novo?

Facebook se zatvara

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Zvezdaš™

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2009
Poena
330
Zatvaranje je najavljeno 15 marta jer po rečima Marka Cukenberga, vlasnika Fejsbuka, vođenje sajta je postalo previše strestno.

Više informacije pogledajte ovde

Kakvi su vaši komentari?!

Ako ima nekih komentara........

Ne zatvara se, klasičan hoax.

previse lepo da bi bilo istinito :)

ali nije realno jer bi bilo pola milke samoubistava za 24h a depresija bi poremetila magnetno polje zemlje :D

Zamisli kada bi to tako išlo: boli me glava od stresa - daj da zatvorim kompaniju koja vredi 50 milijardi USD, da ostavim par hiljada ljudi bez posla i da unesrećim akcionare. :D

Meni nikako ne ide u glavu kako se ovakvi očigledni hoax-ovi šire neverovatnom brzinom...

Zamisli kada bi to tako išlo: boli me glava od stresa - daj da zatvorim kompaniju koja vredi 50 milijardi USD, da ostavim par hiljada ljudi bez posla i da unesrećim akcionare. :D

Meni nikako ne ide u glavu kako se ovakvi očigledni hoax-ovi šire neverovatnom brzinom...

:D

Mislim da bi tako Zukerberg postao mega licnost, covek koji je napravio najveci stos u istoriji korporativne dominacije. :D

lozana klasicna..nisu mi ljudi koji padaju na take stvari XD

Samo čekam kad će neko da otvori temu da se žali na "Bosanski Virus".

“Upravo ste primili bosanski virus. Pošto mi u Bosni nemamo nikakvo programersko iskustvo, ovaj virus radi na principu povjerenja. Molimo vas da izbrišete sve fajlove sa svog hard drajva i manuelno prosljedite ovaj virus svima na vašoj e-mail listi. Hvala na ko-operaciji i povjerenju.“

ALi razlog zatvaranja i ima ovog sajta iz prvog posta :facepalm:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno