Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Jel postoji neki program preko koga mogu da upravljam svojim kompom preko fona? To mi treba jer uvece kad gledam film ili seriju mrzi me da ustajem da iskljucim komp ili da pustim drugu epizodu :)

Takodje koji program jke najbolji za pustanje muzike i filmova?

Jel postoji neki program preko koga mogu da upravljam svojim kompom preko fona? To mi treba jer uvece kad gledam film ili seriju mrzi me da ustajem da iskljucim komp ili da pustim drugu epizodu :)

Takodje koji program jke najbolji za pustanje muzike i filmova?

Za ovo prvo ne znam, ali sigurno ima.
Najbolji player za pustanje filmova, po meni, mvideoplayer

Mir Boziji Hristos se rodi. :)

Sto mi ne prihvata podesavanja ovaj ADWLauncher EX v1.1?

®

@Sirius9

Ti sve hoces nesto sto ti nije dostupno, prvo Giorgio Armani galaxy s, pa onda galaxy s za belim backplate-om, a onda hoces da predjemo na Samsung Infuse 4g koji ce biti samo u Americi kod AT&T na ugovor a tebi da prodamo jefitno nas galaxy s :) . Taj film neces gledati heh.

edit:

@trenje

PRemoteDroid je samo emulator misa i tastature. Ja sam nasao TeamViewer koji ti daje potpunu kontrolu tvog racunara na mobilnom, odakle hoces :) . Dakle ono sto je trenutno na ekranu kompa dobijes na ekranu telefona. Ovaj team viewer je kao free ali je ograniceno vreme konekcije, posle nekog vremena se sam disconectuje, moram da nadjem neku alternativu.

[youtube]V6COyyC2-fQ[/youtube]

Poslednja izmena:
Ja koristim pocketcloud (takođe nije besplatan) u kombinaciji sa vnc serverom na računaru. Pocketcloud podržava i remote desktop. Ima odličan pinch to zoom kao i odličan touch pointer. Meni najbolji program te vrste.

Za puštanje filmova je verovatno bolje i jednostavnije koristiti XMBC media centar u kombinaciji sa XMBC remote na telefonu. Neverovatna kombinacija za puštanje filmova, muzuke i pregled slika.

Ja sam bio zapoceo pricu pre par stranica o media serverima i DLNA ali niko nije hteo da se prikljuci :). Ja sam koristio ps3media server i UPnPlay na fonu i radi skroz lepo. Moracu da probam tu kombinaciju xmbc i xmbc remote da vidim jel je bolja.

Ja ovaj XBMC ne znam da podesim :smash: Komp je LAN-om na ruteru, a telefon naravno preko WiFi.

@trenje

PRemoteDroid je samo emulator misa i tastature. Ja sam nasao TeamViewer koji ti daje potpunu kontrolu tvog racunara na mobilnom, odakle hoces :) . Dakle ono sto je trenutno na ekranu kompa dobijes na ekranu telefona. Ovaj team viewer je kao free ali je ograniceno vreme konekcije, posle nekog vremena se sam disconectuje, moram da nadjem neku alternativu.

Znam šta je PRemoteDroid, mislim da mu za to što traži ne treba remote desktop. :)

Ja koristim pocketcloud (takođe nije besplatan) u kombinaciji sa vnc serverom na računaru. Pocketcloud podržava i remote desktop. Ima odličan pinch to zoom kao i odličan touch pointer. Meni najbolji program te vrste.

+1

I ja koristim već dugo PocketCloud, što za ličnu, što sa poslovnu upotrebu i stvarno je odličan.

Probaću ovaj XMBC, hvala na preporuci.

Znam da znas ali ovo mu je bolja opcija nego da cilja onako :) . Fazon ako mu je krevet malo dalji od kompa da ne gubi oci gde mu je kursor trenutno kada moze da vidi na ekranu telefona. Upotrebljivije je.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Iako sam ubacio Darky's v8.0 imam problem sa Kies-om, ne prepoznaje mi telefon i dalje. -Mozda znate resenje neko?

Ovaj premote je to sto sam trazio :D jos samo da naucim da ga podesim. :)

Koju IP adresu da stavim u podesavanjima?

Poslednja izmena:
Ej ljudi flešovanjem sam zeznuo IMEI...Kako se to sređuje??????
Molim za brz odgovor ako ikako može !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ako koristite VLC ima i par dobrih VLC remote programa za Android ...

Koliko znam teško, jedino ako si sačuvao efs folder. Sačekaj da ti još neko odgovori.

Kako si zeznuo IMEI? Objasni detaljno šta se dešava.

da, treba my efs folder...mislim da je to prva stvar koja se mora uraditi pre bilo kakvog flesovanja

mada nije mi jasno kako si uspeo da promenis imei....ja sam uradio gomilu flasheva do sada i i dalje mi je sve ok

Flesovanjam tesko da si zeznuo IMEI,to je skoro nemoguce,ako si cackao oko EFS foldera tako si mogao da ga zeznas,konkretno nv_data.bin fajl,tu su ti podaci... To su ljudi radili kada su pokusavali da otkljucaju telefone a nisu bili dovoljno upuceni.
Ako nemas bekapovan EFS folder onda ces tesko to uraditi,jedino mozda mogu u ovlastenom Samsungovom servisu to da ti urade ako imas sve papire telefona...

Lažna uzbuna !!!!! Sve je Ok..sa IMEI-om :)... Juče sam uradio zilion flešovanja i poslije toliko promena je poludio i pokazivao mi za IMEI dva broja (62).
Kad sam konačno odradio poslednji fleš juče sve je bilo Ok.
I još jedno pitanje...na JPA mi ne radi MMS....Zato moram koristiti JPO.....Mada mi se čini da je JPX dosta brz...ali nema šanse da se zakačim na KIES :(

Baš me zanima za šta ljudi koriste kies, ja sam to đubre instalirao kada sam kupio telefon, pokrenuo jednom i više ga nikada nisam upalio.

Jel neko koristi ADWLauncher EX v1.1 na Darky,s v8.0? Dakle imam problem, ne prihvata mi podesavanja nikakva. Udjem podesim nesto on me odmah izbaci iz podesavanja i naravno sve resetuje. Sve probao osim format telefona i uzalud

®

Doc's and Stefunel's kitchen - moja omiljena kuhinja je dobila podršku i za teme, tako da sad možete prilikom kuvanja roma izabrati odmah i temu, pored sada već standardnog izbora osnovnog roma, modema, aplikacija i launchera. http://romkitchen.org

Baš me zanima za šta ljudi koriste kies, ja sam to đubre instalirao kada sam kupio telefon, pokrenuo jednom i više ga nikada nisam upalio.

Isto. Apsolutno ga nisam jednom upalio, instalirao sam ga zbog drivera za telefon jer tad nisam bio upucen jos u android i nisam znao da imaju odvojeni driveri. Koristim swiFTP da sve bezicno kopiram na telefon.

Hteo juce da probam kako ce mi izgledati Tajm, sat i datum ispisani tekstom verovatno ste svi culi za to, ali tek nakon instalacije sam saznao da ne radi sa galaxy s i 2.21. Jel ima neka alternativa aplikaciji?

Lažna uzbuna !!!!! Sve je Ok..sa IMEI-om :)... Juče sam uradio zilion flešovanja i poslije toliko promena je poludio i pokazivao mi za IMEI dva broja (62).
Kad sam konačno odradio poslednji fleš juče sve je bilo Ok.
I još jedno pitanje...na JPA mi ne radi MMS....Zato moram koristiti JPO.....Mada mi se čini da je JPX dosta brz...ali nema šanse da se zakačim na KIES :(
Kakav jpa i jpo, stavi jpy. On je trenutno poslednji i najbolji i na njemu radi sve. Mada i dalje ne shvatam sta ce ti kies, koji je tesko go**o

Mislim da sam konačno kalibrisao bateriju kako treba:

w7TwW.png

Bilo je 20ak minuta razgovora, 4 sata WiFi-ja, 50ak poruka, ne znam tačno. :) Nisam preterano koristio telefon ovih dana, više sam odmarao, ali je svakako odlično držala baterija.

Vrh Dno