Da li moze da se otkljuca sa telenora i ako moze koji sajt najpovoljnije prodaje kodove_
Meni treba sada :eyebrows:
Drugar je preko ovih otključavao svoj fon sa vip-a
Mada mi se čini da su malko skuplji :S: http://www.htcunlocking.com/
Da ne bude zabune on je otključao Wildfire:wave:
Vi koji ste presli na nand, kakva su vam iskustva sa trajanjem baterije? Da li je barem priblizno kao na wm-u?
Za sve koji su presli na NAND android evo vam copy-paste sa XDA , meni je pomoglo, resenje za manjak memorije za programe
Space Issues
I have picked up lots of bits of information about how to maximize space issues and maximize battery life for those of us who are in love with these amazing new NAND builds....especially those of us with European HD2 phones who only have 512MB to play with
1. Before flashing your phone, you can edit the flash.cfg file and change the following line:
cache ya 40M >>to>> cache ya 15M
This reduces the cache by 25M with no discernible impact on the speed of the build (imo).
This should give you in excess of 130MB free after a clean flash. Expect that to drop to around 100MB once Market, Flash and a couple of other apps update themselves.
2. Immediate install Z4 to root your device. You will need to get it from here.
Put it on your SD card and then install a file manager from the Market to browse to it and then install and run. Follow the details on the thread... (Note: it may get stuck on 'Rebooting'. Wait a minute or so and then manually reboot - it will work fine and SuperUser will now work after the reboot)
3. Install Move2SD. You can get it from the Market.
This allows you to move most (not quite all) apps to SD. It is the best option I have found to move most of those awkward apps.
I have now installed pretty much all of my apps that I used to run on non-NAND builds and have moved about 90%+ of them to the SD card. At time of writing I have loads of apps installed and still have over 70MB free
Da li neko zna kako otkljucavaju u servisima? Cuo sam da se radi hardverski, da se otvara telefon! Ko zna vise o tome?
A zasto ne bi koristili Move2SD ugradjen u froyo?
Mada ja koristim HD2ONE koji koristi data.img na kartici...
Sent from my HD2 using Tapatalk
ovo smanjivanje kesha ne preporucujem nikome , da sve radi super i sa 15 po defaultu bi tako i bilo namesteno
ovo pod 2 je ok ali vecina buildova je vec rootovana
move2sd / app2sd / app2sd+ sam nesto probao ali izgleda da je najbolja varijanta sa ext3/4 particijom na sd kartici to se nisam igrao, moram da vidim da li mora to i build da podrzi ako neko vec ima iskustva sa ovim voleo bi da ih prenese ovde
daj info kako i sta ide
ja sam do sada jedino probao app2sd sa android marketa i nisam zadovoljan
cekam da jos malo sve zakrpe pa cu da instaliram gingerbeard i onda cu vise da se poigram oko toga
carrier lock/unlock je iskljucivo softverski zahvat, i traje jako kratko, naravno da posle moraju da ti sloze price kako drugacije da objasne zasto to kosta 50 evra?
nisam citirao jer je post iznad mog, voodoo jel ti meni odgovaras?Interesuje me rom koji koristi kibicer...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari