Šta je novo?

Mala pohvala za Telenor

Exodusbgd

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2005
Poena
815
Moja oprema  
Mobilni telefon
S25 Plus
Evo sad mi se zadesilo da sam u škripcu sa kešovinom nakon novogodišnjih praznika i nisam stigao račun da platim na vreme, a u Telenoru su ispali fer pa nisu isključili odlazni saobraćaj standardno 5-6. u mesecu, već su, kapiram da bi ljudi imali mogućnost da komuniciraju za praznike, to odložili za 12.januar. U svakom slučaju lep gest, pa i ako je slučajnost...

Nikako da ukapiraju kako sam im ja dobra mušterija. Već sam platio račune i za decembar.

Au, pa ti si brži od njihovog obračunskog sistema :D

Meni ne šalju račun za 3G po dva meseca i onda mi stigne naravno u jednom računu.

Au, pa ti si brži od njihovog obračunskog sistema :D

Kada mi stigne e-bill, poruka stoji u inboxu dok ne platim račun. A ne volim gužvu u inboxu :)

svlada, na Telenoru ti račun stiže na dva meseca?! Prvi put to čujem. Ako su u nečemu ažurni, to je isporuka računa :d

:) Pa stvarno neverovatno... svi ostali racuni stizu redovno ... samo ovaj za 3G nesto zaostaje.

Svaka cast za Telenor. Samo jos da spuste generalno cene za nekih 20% i bili bi best buy.

Ja uplatim za par meseci unapred, tako da jesam brzi od njihovog sistema :d
Mrzi me da placam svakog meseca, ovako mogu na ~4-6 :)

Poceo Telenor sa slanjem pricaj i kuckaj promocije nezavisno od *111# menija.
Ponude su Xdinara=Xminuta+Xporuka za 7dana. Aktivira se SMS-om PIK na 1111.
Evo i meni stiglo 100min+100SMS = 100din a mogu da ih iskoristim 7dana.
Aktivacija PIK na 1111. Bravo za telenor, osim menija ima i ovo i tarifne dodatke. Sada im je prepaid ubedljivo najbolji.

SMS ka svim mrezama, pozivi ka Telenor mrezi.

Prvi kvartal 2011.

4. maj 2011 – Kompanija Telenor u Srbiji u prvom kvartalu ove godine imala je prihod od 8,727 milijarde dinara, što predstavlja porast od 18,2 odsto u odnosu na isti period 2010. godine.
Broj korisnika Telenora u Srbiji, koji posluje u okviru norveške Telenor grupe, povećan je za 52 000, i sada iznosi 3.059.000. Udeo Telenora na srpskom tržištu mobilne telefonije po broju korisnika sada je veći od 35 odsto.

„Kao rezultat smanjenja operativnih troškova i porasta prihoda, nominalna dobit u dinarima pre odbijanja kamate, poreza i amortizacije (EBITDA) uvećana je za 32 odsto u prvom kvartalu u odnosu na isti period prošle godine, odnosno sa 38% na 42% prihoda. Troškovi kapitala znatno su uvećani usled tekućeg renoviranja mreže“, kaže Gabor Kočiš, izvršni direktor finansija u Telenoru d.o.o.
Ovog kvartala, od svih 12 zemalja u kojima posluje Telenor grupa, izuzev novog poslovnog poduhvata u Indiji, Telenor Srbija je ostvario drugi po veličini rast, posle Bangladeša.

Na globalnom nivou, Telenor je u prvom kvartalu 2011. godine ostvario prihod od 24,1 milijarde norveških kruna, što predstavlja organski rast prihoda od 7 odsto. Operativna dobit je dostigla 7,4 milijardi norveških kruna. Tokom prvog tromesečja, broj mobilnih korisnika Telenora porastao je za 9 miliona, i sada iznosi 212 miliona.

http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru...nsijski-rezultati-za-prvi-kvartal-2011./?pn=1

Nazad
Vrh Dno