Šta je novo?

LittleBigPlanet 2

Ovo je igra koja je najvise posecivala moj ps3. Drugi deo ce cini mi se biti jos duze gost. Meni je ovo referenca platformi a stvarno volim maria i sonica. Lbp je ono sto svaka platforma treba da ima. Beskonacno levela!
Sent from my X10i using Tapatalk

Svi imate te Tapatalk programcice na Androidima.
Od sutra cu i ja da kuckam sa moba na forumu, sad biti ko Boris, i na poslu kucam na formu. :d

Ovo je igra koja je najvise posecivala moj ps3. Drugi deo ce cini mi se biti jos duze gost. Meni je ovo referenca platformi a stvarno volim maria i sonica. Lbp je ono sto svaka platforma treba da ima. Beskonacno levela!
Sent from my X10i using Tapatalk

Meni je bio super koncept da postoji neogranicen broj nivoa za prelazenje ali retko sam nailazio na nivoe vredne prelazenja, uglavnom neinventivne, frustrirajuce i nivoe sa milijardu itema.

PS. Iskljuci potpis u Tapatalku

Meni je bio super koncept da postoji neogranicen broj nivoa za prelazenje ali retko sam nailazio na nivoe vredne prelazenja, uglavnom neinventivne, frustrirajuce i nivoe sa milijardu itema.

PS. Iskljuci potpis u Tapatalku

sorry za potpis...nenamerno

meni je super bilo sa nivoima jer sta god mi padne na pamet oko igranja upisem na search i mogu da se zezam...tipa indiana jones i sl.

sta su rekli za implementaciju nivoa iz prvog dela u drugi?

Fino sam se zabavio sa demoom, mada cu verovatno igru uzeti posle nekog vremena, kada joj padne cena.

Problem sa pronalazenjem nivoa je resen. Najveca prepreka je bio search i nepostojanje pretrage i stavljanja nivoa u redosled van PS-a 3.

Sada je to reseno posto je stvoren website lbp.me (CG domen :d), preko koga je moguce pretraziti nivoe, selektovati one koji vam se svidjaju i sinhronizovanje PSN profila. Kada napravite red nivoa na lbp.me posto ukljucite PS3 igra ce vam automatski DL-ovati playlistu i onda mozete te nivoe opusteno da koristite bez dalje pretrage. Pored toga, postojace i Developer's Top 10, lista koju ce MM stalno osvezavati novim nivoima i tako konstantno dodavati kvalitetan, besplatan sadrzaj.

Takodje, pretraga u igri je pojednostavljena i unapredjena, a s obzirom da je toolset mnogo jaci, bice vise boljih nivoa i sto je jednako vazno, njihovo pronalazenje ce biti mnogo lakse.

Poenta cele price oko nivoa nije toliko da se napravi 10 miliona beskorisnih nivoa, vec da se die-hard zajednici dozvoli stvaranje vrhunskih nivoa. Takva zajednica definitivno postoji, pa tako mozemo ocekivati nekoliko desetina vrhunskih kreatora koji ce stvoriti odlicne nivoe.

http://www.eurogamer.net/articles/2011-01-04-littlebigplanet-2-review 9/10

Odlicna ocena, ali ovaj deo "The platforming mechanics have been left untouched since the previous game" mi se nikako ne svidja :(.

Pa sta su mogli da dodaju? U prvoj igri su imali sve platformske elemente + naglasak na fiziku... To je inace problem svih igara koje teze da korisnici sami kreiraju nivoe... Ne mozes nista da radikalno izmenis... Mozes samo da dodas jos elemenata i to je to...

pa problem je sto se shinu (i ostatku) ne svidja taj "fizika" deo.

To je drugi problem :) LBP2 i svi ostali delovi ce svi biti na isti fazon... Samo ce da poboljsavaju grafiku, ubace jos elemenata i mozda dodaju poneku sitnicu... Na kraju ce da postane serijal kao FIFA/PES :D

igra dobija potpuno novu dimenziju kada se igra na vecem displeju (dijagonale od >100cm), narocito sa vise igraca :)

e sad , sto mi zivimo gde zivimo... :p

Hehehe, stvarno Sackboy skace ko nax mesecu da je.

To je sad opet ono pitanje igrivosti i ima li smisla gurati takvu fiziku u ovakvom tipu igara.. bez obzira sto je 2011-a.

Moracu ja u Google translate izgleda da ubacujem svoje postove.. :)

Postoji razlika izmedju jednostavnog izvodjenja, i teskog i izazovnog gameplay-a. U Unchartedu je jednostavno izvodjenje ali NE-izazovno. Super Mario, Earth Worm Jim.. recimo, su imali jednostavno izvodjenje, bez kasnjenja komandi i slicno, ali je izazovan i zanimljiv gameplay, igrivo je.. Uncharted samo drzis pravac i X, i ne mozes da promasis 'metu'.
LBP sa druge strane ima vestacki otezan gameplay, zbog te 'fizike' i kasnjenja komandi, i poprilicno lako platformisanje.. koje je vestacki otezano takvim izvodjenjem... a trebalo bi valjda suprotno da bude... Jel mozda malo jasnije sad? :)

A odakle vama ideja da se igra i ne odvija na Mesecu? Malo je apsurdno pricati o realnosti fizike kad je glavni lik vrecasta lutka koja se setka po svetu igracaka... :D Jeste prenaglasena, ali je to element gameplay-a... U principu radi ok... Za one koji vole realnije teme ima i takvih platformi... U principu kontrole su jednostavne i lako se igra... Uzecu sigurno LBP2 kad se pojavi posto volim platforme...

Ja mislim da sam skroz dobro objasnio poentu.. onom ko zeli da razume, jelte.. :)

Verovatno cemo se oko ovoga sloziti - kome se svideo prvi deo, svidece mu se i drugi.
Kome se nije svideo, verovatno nece uzivati ni u LBP2.

LittleBigPlanet 2 Collector’s Edition and Sackboy plushies selling out everywhere

littlebigplanet2-ce-plushies.jpg

http://conflictinggamers.com/2011/0...-and-sackboy-plushies-selling-out-everywhere/

Nesto sam ga malo igrao, ali mi se cini da se nishta znacajno nije promenilo. I dalje je onaj osecaj kao da je po jedan covek radio svaki nivo, a ljudi se medjusobno ne poznaju :)

ma extra igra...danas mi stigao...nemam reci...svaka im cast

@toogood
posto si ti izgleda jedini koji ima orginal, reci kako radi online? pre svega mislim na lag, a onda i na sortiranje tj pretragu online nivoa (da ne bude ono, probas 10 krs da bi naleteo na jedan dobar)

Koliko ste bili svi (manje vise) odusevljeni prvim delom i najavama za drugi, i na kraju jedan covek kupi LBP 2 ? :sceptic:

U medjuvremenu se pojavila piraterija :D Ja ću poručiti u toku nedelje, probao sam kod ortaka pirata i za nekih sat vremena smo prešli 15-ak nivoa (ima super novih fora, kao što su kuke za hvatanja, rukavice za nošenje predmeta i igrača...) ali se bojim da smo prešli tako možda pola igre, ne računajući online. Šta trenutno najbrže i najsigurnije dostavlja, Zavvi?

@toogood
Koliko ima nivoa u samoj igri (bez online)?

Vrh Dno