Šta je novo?

4850 baguje

• Začetnik teme Začetnik teme RisBo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

RisBo

Slavan
Učlanjen(a)
24.09.2007
Poena
320
Zamenio sam 3870 sa 4850 u konfiguraciji iz Moja masina.Instalirao sam joj samo novije drajvere.Medjutim imam u WoT manji fps na istim podesavanjima sa 4850 u odnosu na staru.Takodje mi se komp zakucava i baguje se u igricama pada fps na 3-7 🙁
Grafa je Gigabyte 4850 512mb Zalman edition. :S:

Koje napajanje imas? Da mozda nema dovoljno snage da izdrzi 4850 pod opterecenjem. Probaj da ocistis drajvere sa Driver Cleaner-om u Safe Mode-u, pa instaliraj "na cisto" nove.

Imam Chieftec 400w.Reinstaliracu ceo sistem pa cu probati.

Napajanje bi trebalo da je ok. Najverovatnije ce se posle reinstalacije sve srediti.

definitivno neka brljovija sa drajverima.....prvo sam pomislio da ti je slab cpu da je potera,medjutim vidim da je lepo nasviran,tako da nema problema sto se toga tice.napajanje je sasvim dovoljno,ja sam moju 4850 terao na kinezu krvavom od 450w,tako da je i ta opcija po meni iskljucena.probaj sa nekim starijim drajverima,nesto tipa 10.0 ili nekim jos starijim.....experimentisi,a ako ni to ne pomogne nosi kod nekog ako imas pa probaj na drugoj masini.

Ma bre, kad stigne npva karta, uvek treba da se radi reinstal sistema. Barem ja tako mislim...

Ma bre, kad stigne npva karta, uvek treba da se radi reinstal sistema. Barem ja tako mislim...

ja mislim da nema potrebe ako se iole odrzava sistem,kontam da je suludo dizati ceo sistem zbog nove graficke,samo pravilno pocistiti stare drajvere i to je to.....mada,kad neznas sta te **** a sve si zivo probao,onda se isplati odraditi sve nanovo! 🙂 cisto da savest bude mirna 🙂

Evo vratio se sa raspusta i uradio sistem ponovo sad sljaka sve kako treba.Samo mi nije jasno sto je bagovalo kad su maltene isti drajveri ati za obe kartice.

Nazad
Vrh Dno