Šta je novo?

Gran Turismo 5

zato sto taj sajt ne dozvoljava hotlinking, ode velik bandwidth kada svi gledaju po forumu sliku koja se hostuje na njihovom serveru, koji oni sigurno mnogo placaju svom provajderu. zato je covek izmislio image host servere tipa imageshack, tinypic i druge :)

mada to ne razumeju ljudi koji ne placaju nekome server sa limitiranim protokom :)

Ehh resio sam problem i bez vas Super Smart Boys, problem je bio u instalacije na hdd, jednom obrisan sve je proradio.

o cemu pricate vas dvojica??

Shotke sa sinocnih okrsaja , ponovo Siinko , Aca i ja:
(klik za fullsize)

Ja i Siinko.

Aca (mecka) , Siinko (audi) i ja (Lancia) , momenti iz trke koja je cela bila ovako napeta.

Pozeraj sa ficama nas trojica.

Poslednja izmena:
Ok je model CatHerama :d :p Daj bre, samo nek stave najprostiji kokpit, a i jeste prost, obrtomer i brzinomer na ravnoj ploci :)

lol, kakav je trash ovaj Enzo :) Citao sam neke komentare o njemu i zvucao je kao savrsen auto, ali je tako mrtav za voznju, ne osecam nista sta se desava, understeeruje nenormalno! :d Mozda mi priraste srcu :) Uzeo milion na Nascaru (hvala drajveru na pozajmici :D) pa reko da ga kupim... ali i dalje mi je jedan od najlepsih Ferrari-ja..

enzonc.jpg

jeee , sto si ti iskomplexiran od tih kokpita :p Propustices extra zabavu zbog brljivog kokpita kog ne bi ni onako video u ovom autu (caterHam-u :d ) :p

Poslednja izmena:
*** godinama tako vozim, samo tako mogu i samo tako mi ima smisla :)

Pa pogled je na haubi, sta ce mi volan na ekranu kada ga drzim u rukama...

Svako to drugacije sebi predstavlja, znam i ljude koji voze iz treceg lica a koriste volan :) Meni je dosta prirodnije i vise se osecam povezanim sa automobilom iznutra.. recimo i ovo, kad je kamera na haubi to je kao da su tvoje oci na haubi, a nisu, ne mogu ja da zamisljam da mi je sve oko monitora ustvari kokpit, nema A stuba, nema retrovizora, nema onih stvari koje vidis kada sedis u automobilu i zato mi je tu najbolja percepcija puta i sta mi se desava sa automobilom..

Poslednja izmena:
Misliš oversteeruje?

Za Enza? Ne, tezak understeer, citam sada da svi automobili sa default setapom imaju totalno nerealna podesavanja, odnosno vise za laksu kontrolu na pravcima i manje bezanja automobila.. favorizuje se understeer.
Kazu da je Enzo dobar kad se malo poigras sa toe, camber i ostalim i ubijes malo taj understeer.

pa , automobili sa MR vole da understeeruju.
understeer lecis oversteerom, simple as that , ili modifikujes da ima manje understeera (obicno antiroll barovi pomazu ) :p

cim Borisu nesto ne odgovara odma "svi pisu da automobili imaju nerealna podesavanja" :d

Poslednja izmena:
Pa, ljudi koji se zapravo razumeju u to, nisam ja rekao.. :) Svi su podeseni da budu stabilniji i 'bezbedniji', valjda da se masa koja najvise kupuje igru ne bi previse frustrirala :)

Ja sam za zakljucane setape, ali vidis da nekim automobilima kao na Enzo-u jednostavno moras nesto da promenis da bi se iole normalnije ponasao..

to je normalno ,ali sad " ljudi koji se razumeju u to " , nista kao internet kredibilitet nekog znanca :p
ewo ja sam vozio Enza po Fioranu i Imoli. Jel sam sad strucnjak? :p

Moja nova makina za drift, 90% Tsukubinog kruga je sideways :d

@ marko

Neki od njih se bave amaterskim trkama i slicno, pa ono nisu bas samo neki internet znalci :p Ali katastrofa koliko dobijas na vremenu sa setapom, znaci nista tjunovanje, samo podesavanje visine, transmisije i slicno.. mucio sam se Nascarom na Ringu, a onda sam stavio 50:70 downforce i iz prve pobedio :D Ali nije to ni smesno, rec "stock" onda gubi na znacenju i nikad ne znas kad vidis neko vreme da li je nesto radio na setapu, a tu dolazi i do exploita onda.. znam to vrlo dobro iz LFS-a, bukvalno si "morao" da koristis neki i*iotski setap za Caterhama da bio konkurentan, a auto se ponasa kao 4wd i totalno je mrtav..

Bruka slike Ranko kao i uvek :)

Poslednja izmena:
Ali katastrofa koliko dobijas na vremenu sa setapom, znaci nista tjunovanje, samo podesavanje visine, transmisije i slicno..

Pa sta mislis zasto F1 ima tri treninga od po 2 sata pre kvalifikacija, da bi vozaci naucili krivine? :D

Ja sam sinoc extra podesio Caterhama za Tsukubu ali sam imao problema sa Suzukom u prvih 6-7 krivina gde sam gubio dosta a nisam ni stigao da se pozabavim pravim podesavanjima jer smo brzo napustili the game :)

tacnije ti si otisao to sleep ;)

jedna trka sinoc je bila fantasticna, ti , ja i aca smo skoro sve vreme jedno drugom bili za branik . ali je moj setup na kraju presudio ;) (a i aca je imao problema sa volanom :d ).

@boris - caterHam ovde nema sanse da podesis da bude neutralan, uvek ce preovladavati oversteer. Mi smo na siinkov predlog igrali i sa sports medium i auto je tek nesto bio stabilniji (nije slajfovao u 4. brzini na pravcu :p ). jednostavno je isuvise lak za svoju konjazu, i ako znas da kontrolises taj auto preko limita , znaces svaki :)

Znam ranko taj S15 silviu sam i ja bio u iskusenju da uzmem ali mi jos malo fali za nesto totally different ;)

FAP rula :d

Ja sam uzeo Mazdu 787B juce :)

ja sam juce uzeo x1 :) tj dobio...al sam se bas namucio u onom takmicenju.Prvi predlog vam je da iskljucite napajanje iz volana i da ga samo ostavite na usb-u,zato sto mnogo cima,drmusa...Drugi predlog vam je da budete vrlo nezni sa volanom jer auto (x1) ja mislim da moze pri brzini od 450+km/h da skrene pod pravim uglom :)auto je ko stvoren za bspec,evo sad vozim neke trke svaki krug ih obidje jednom :)
@driver : jel vredi stekati za mazdu ? posto se razmisljam izmedju nje i audi-a r10?

Poslednja izmena:
uzmes r10 i idemo na lemans ;) (salim se naravno)

Ma imam ja taj tvoj pezo...on mi presao pola igrice :) on je brzi ja mislim od audi-a al audi mi deluje nekako opasnije.

@ lojma - ja sam se isto dvoumio izmedju audia i pezoa (mazdu sam vec video , cini mi se da je aca prvi nabavio) :)
ali je ipak ovaj pezo napravljen da razbije audi-e na lemansu :d (iako su pretrpeli 4 od 4 engine faila ove godine , u tim trenucima su zazuimali prva mesta).
srecom , pd nije preneo i pouzdanost automobila , tako da je navedeni podatak , za igru, irelevantan :d
a i lepsi mi nekako od r10.

hvala na formuli gt ;)

Poslednja izmena:
Jel ima neko na pozajmicu Toyota 7 Race Car? Nikako da predjem Historic Racing Car Cup na B-Spec :(

@driver : jel vredi stekati za mazdu ? posto se razmisljam izmedju nje i audi-a r10?

Pa ne znam sta da ti kazem, ali te dizele ne bi uzeo ni da su bolji :) 787B je sushtina sporta, R10 i Pezo su nesto shto se kosi sa tim :), a postoje samo zbog retardiranih pravila i homologacija, i zbog njihovog neznjanja da naprave dobrog benzinca :)

Sa 787B sve trke koje sam vozio, a njena su klasa, sve sam ih odr'o...

nrburgring24h.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno