Šta je novo?

Gran Turismo 5

meni su: Ruf CRT "yellowbird" , catheram 7 fireblade, korvete, japanski FR iz 90`-04`, ellise,...

RUF je CTR a Elise se pise sa jednim "l" :d

I Caterham je promasio, mora da je ponovo gledao onaj rFactor klip :d :p

Fiat 500 "68 je vrh, mnogo je interesantniji i zanimljivijih od mnogih drugih automobila... Da li je se jos neko sa njim ozbiljno pozabavio i vozio neke staze i koje?

I da li gasite bukvalno sve pomoci, ja pre voznje podesim sve na off , i traction control na 0... sve je off, a grip na real... Mislim da je tako najrealnije, ipak on nije imao nista...

Mozda vam u pocetku bude smor, ali verujte, sto ga vise vozite to je zanimljiviji, i naviknete se tako usporenu voznju. :banana:

Fica zakon, kada naguras 100 km/h srecan si ko malo dete.... :D

Poslednja izmena:
@driver & Boris - znaju svi vrlo dobro na koje aute mislim ;)

@aloe - ti si neki sa nacionalne klase? :d

nakupilo se par slicica uglavnom sa online okrsaja:

Ja , Boris i jos neko, od pre neki dan

Sinocna online sesija na Ringu : Siinko, lojma, Aca, Djole (vayron , coming soon :p ),ja...

Siinko (crveni CatHeram 7 , zadovoljni risBo i Driveru :d ?) i ja u zelenom.

Me` Jag iz sheset i neke

Me McMerc SLRrrr

Poslednja izmena:
Mene sahrani A-Spec Expert Mode Classic Car, nema teorije da predjem nekako, jel uspeo da predje neko? Ostalo je laganica sa Veyronom...

Mene sahrani A-Spec Expert Mode Classic Car, nema teorije da predjem nekako, jel uspeo da predje neko? Ostalo je laganica sa Veyronom...

Toyota 7, ako si je osvojio.
Ako nisi, posluzice i Lamborghini Countach LP400 '74(dobre gume, max tuning i nesportska voznja su obavezni).

Poslednja izmena:
Na koji nacin se osvaja? Zezao sam se sa Countach-em Falconovim, ali me vise sramota sto je toliko kod mene.

Like the wind B-spec, ali za to ce ti trebati Minolta, koju verovatno nemas ;).
Ja sam Countach uzeo u online dealershipu, cini mi se da je uvek tamo i da je oko 150k. Pretpostavljam da ti treba jos toliko da ga nasviras do kraja.
Ali sem toga, moraces malo da se igras sa podesavanjima(cini mi se da treba smanjiti max speed).

Like the wind B-spec, ali za to ce ti trebati Minolta, koju verovatno nemas ;).
Ja sam Countach uzeo u online dealershipu, cini mi se da je uvek tamo i da je oko 150k. Pretpostavljam da ti treba jos toliko da ga nasviras do kraja.
Ali sem toga, moraces malo da se igras sa podesavanjima(cini mi se da treba smanjiti max speed).

Nemam, juce sam spucao na servis 500k veyrona i 1m na mclaren, ali nije frka da se napravi kinta.

Da ne ulazim sada u dealership, jel znas mozda koliko je minolta?

Nemam, juce sam spucao na servis 500k veyrona i 1m na mclaren, ali nije frka da se napravi kinta.

Da ne ulazim sada u dealership, jel znas mozda koliko je minolta?

Minolta je standard, sto znaci da ne mozes da je kupis kada ti to zelis ;).

A seljaka :d

EDIT: sad vidim, osvaja se sa Like the wind A-Spec idem caskom da predjem... :)

Eo par.. ;)

f12d.jpg

f14k.jpg

f16i.jpg
hvala :)

Evo ga malo bolji krug sa Mclaren-om :) 7.21.7xx (Sports Hard gume, sve pomoci ugasene, ABS-off, brake bias: 3:2)

[YOUTUBE]__6zxIU-sSE[/YOUTUBE]

mislim da moze to i brze. nekoliko krivina si presao super-oprezno , a mogao si da profitiras iz njih na kraju mozda jos 2-3 sekunde. ;)

Sigurno.. nego ne znam da li si ga vozio, u sekundi moze da ti napravi pakao ako nisi pazljiv sa gasom :) jer se trucka na neravninama i ako das gas dok mu nisu sva 4 tocka cvrsto na betonu, ode.. :) tako da mozda izgleda oprezno negde, ali veruj mi da nekad nije moguce brze :)

Poslednja izmena:
zahvaljujemo, ponasa se isto kao sto bih i pretpostavio i zvuk su perfektno uboli..kako ima dug prenos pola staze se prodje drugom :) na onom pravcu lagano 320 i kusur

Shin-e, poslednjih par tvojih spoilera uopste ne vidim :)

Sacekaj, jel ce neko stvarno da cita onaj tutorial za Nirburgring? Ja jos mislio da si ostavio link za neki youtube tutorial, i mogao bi da se nadje neko da postavlje takve snimke.

Sacekaj, jel ce neko stvarno da cita onaj tutorial za Nirburgring? Ja jos mislio da si ostavio link za neki youtube tutorial, i mogao bi da se nadje neko da postavlje takve snimke.

Veruj da ima dosta onih koji dobar deo toga znaju napamet.

Nazad
Vrh Dno