Šta je novo?

Gran Turismo 5

Boris Lozac je napisao(la):
Pa kad ste stavili start trke po najsporijim vremenima iz practice-a, pa uvek poslednji krecem :D :p Bili ste fer ali i par puta onako preticanje sa prekasnim kocenjem i izguravanjem ali verujem da nije bilo namere ;) (ne znam da li si cuo kad sam legao na sirenu na Ringu :D ), ne znam kakvo vam je prethodno iskustvo sa trkanjem cim ste se smejali na Suzuki Swift (jer kao sto je Falcon video, cesto su najzanimljivije trke upravo sa sporim fwd automobilima), ali super ste bili, bila je kvalitetna online sesija :)
Da, i malo daju kinte za prvo mesto, za prvo mesto na Ringu sa SLS-ovima sam dobio oko 6.000, a posle na Tsukubi svaki put po 5.000..

A ja se cudio sto ja krecem s prvog mesta svaki put :d Ja se inace na practice zezam, cisto mi treba par krivina da osetim auto i gume, nisam za to znao.
Bilo kakav kontak je slucajan da znas ;) A Zmaj i ja volimo da se samaramo drugarski kad nema ostecenja i kad vozimo 4 fun.
Ok su meni i losija kola, volim ja sve da vozim ali Swift mi je bio ispod norme, da sam mogao trcao bi pored kola koliko je slab auto.
Da, bas malo kinte daju ali ***, online i ne vozim za pare, bas me ne pogadja nikako ;)

Jel ima neko na zajam neki italijanski sportski automobil pre '79 na zajam? :)

Hvala :)

Pavle, šaljem ti danas italijanski auto, rekoh ti još sinoć.

Otkrio sam da je limit za slanje kola 1 auto dnevno ukupno, a ne po čoveku kako sam mislio. I još nešto, ne resetuje se u ponoć tajmer za slanje automobila...

Za korisnike iPad-a napravio sam aplikaciju sa podacima o svim automobilima, trkama i jos ponesto. Treba mi uglavnom da pratim koje automobile imam i duplikate, tu su i eventi i trofeji. Moguca je pretraga po skoro svim kriterijumima pa lako nadjem kad treba auto npr. ispod 900kg. Pre sat vremena su je odobrili za App Store.

GT5 Friend, mislim da bi trebala da posluzi, besplatna je.

Svaka cast! Jel u planu verzija za iPhone?

Svaka cast! Jel u planu verzija za iPhone?

Radi i na iPhone-u po defaultu, probao sam u simulatoru, nego nemam pravi iPhone uredjaj da testiram tako da nisam mogao da posaljem na odobrenje iPhone verziju. Apple store vise ne odobava nove app. do Nove godine, tako da ne vredi da im saljem na proveru pre, ako do tad nabavim iPhone :)

Poslednja izmena:
Search na App store mi ga ne nalazi, a na iTunes sajtu piše da je za iPad i fw 4.2 ili noviji a ja sam na 4.1

Baci .ipa fajl ako je već free :)

1.05 je promenio dosta stvari koje nisu prijavili.. Na Le Mans-u ima dosta vise izbocina i neravnina sto se prenosi i na volanu, obratiti paznju na snimku.. takodje i zvuk LFA su promenili (moram da testiram da vidim da li mi se svidja, ovako mi mozda i gore zvuci) kao i GTR-u.. I Nurburgring GP je postao dosta grublji..

[YOUTUBE]tGisXx-DaxY[/YOUTUBE]

Le Mans i LFA pre patcha.

[YOUTUBE]Xg3c-grhQvU[/YOUTUBE]

stvarno ima mali glitch na rev limiteru izmedju prve dve brzine.

a staze mozda nisu postale dzombastije , vec su mozda doradili suspenziju ;)

ali je zvuk realisticniji nakon patcha. ovako pre zvuci nekako kao moja takata dome NSX - mnogo zvukova , koji se nikako ne preklapaju jedan u drugi (khm hkm... kao sample-ovi :p ).

Poslednja izmena:
Pavle, šaljem ti danas italijanski auto, rekoh ti još sinoć.

Otkrio sam da je limit za slanje kola 1 auto dnevno ukupno, a ne po čoveku kako sam mislio. I još nešto, ne resetuje se u ponoć tajmer za slanje automobila...

Pavle, poslao sam ti auto ;)

Za korisnike iPad-a napravio sam aplikaciju sa podacima o svim automobilima, trkama i jos ponesto. Treba mi uglavnom da pratim koje automobile imam i duplikate, tu su i eventi i trofeji. Moguca je pretraga po skoro svim kriterijumima pa lako nadjem kad treba auto npr. ispod 900kg. Pre sat vremena su je odobrili za App Store.

GT5 Friend, mislim da bi trebala da posluzi, besplatna je.

DL-ovano & rateovano. Super radi na iPad-u. Hoces raditi updateove u buducnosti?

Komicno izgleda, Wipeout :) Jel X1 premium uopste?

Jel' se zezas? Hypeovali su ga pre izlaska igre, ima ceo poseban Challenge za sebe. Naravno da je premium.

Zato sto jos nigde da naletim na sliku ili snimak iz kokpita.. :)

Nego sta uradise sa zvukom LFA?! :( Pre patcha bio je skoro identican pravom, sad veze s vezom nema..

Poslednja izmena:
Hoce neko RX8 na trajnu razmenu, moze bilo sta, neki FWD, sta god.. :)

lol 300 na sat u krivini

128368756523.jpg

teško je prodati i na igrici :D

Poklonio sam ga pavlu :)

Nego lepe novce daju na ovim Seasonal dogadjajima, uzeo sam drugo mesto sa Fiat 500, ali ga nisam nista dirao, ono sa Challenger-om sam neke blage modifikacije uradio i nisam mogao vise od 4-og iz 2, 3 pokusaja.. Ono po mraku sa GTR-ovima je stravicno lose, stvarno su im bre previse mrtve ove njihove izmisljene staze, kao da nemam Force Feedback, to sam jedva skupio snage da zavrsim celu etapu jer sam vec imao V-Spec i zavrsio 8-i.. morao bi prangijom neko da me tera da opet to vozim.. Sa RX7-icama sam 5-i ili 6-i bio, isto bez modifikacija... i iz tih par trka sam uzeo oko 600.000.. svidja mi se ovo, sad tek nema potrebe nikad da vozim klasican A-spec :D E da, Fiat 500 je opasan :)

Poklonio sam ga pavlu :)

Nego lepe novce daju na ovim Seasonal dogadjajima, uzeo sam drugo mesto sa Fiat 500, ali ga nisam nista dirao, ono sa Challenger-om sam neke blage modifikacije uradio i nisam mogao vise od 4-og iz 2, 3 pokusaja.. Ono po mraku sa GTR-ovima je stravicno lose, stvarno su im bre previse mrtve ove njihove izmisljene staze, kao da nemam Force Feedback, to sam jedva skupio snage da zavrsim celu etapu jer sam vec imao V-Spec i zavrsio 8-i..
Ja sam samo probao sa Fiat 500 da odvozim trku. Znaci nema teoretske sanse da budem prvi. Zadovoljio sam se sa drugim mestom. Cak sam mu dodao ta tri konja u nadi da cu nesto bolje uraditi. Eksperimentisao sam i sa gumama. Ali nista.

Poslednja izmena:
Snezne rally staze ocajno izgledaju.
Ovoliko scenery pop-up-a nije bilo ni u GT1/2.
Ladno sam pomislio da mi ps3 riknjava :D.

Poslednja izmena:
to su one generisane , kratke, ali imas i napravljene od nule , shamonix (mislim da se zove) ti je poslednja recimo na fetelovom rally specialu i mislim da je odlicno uradjena staza.

meni je inace sav onaj reli kada cekate da ona prva trojica krenu, smorcina, being rbr entuzijast :d

e a ste probali onaj online event sa chelengerom iz 70`? Mislim da je ono najgluplji auto u istoriji automobila, apsolutna 0 i bruka cak i za amerikance. 4 brzine toliko kratke da se menjaju na jedva 1000 obrtaja, a auto od 430bhp :S: sa max brzinom od 170ak km/h. Teska krsina. Pravi kamion!

A da nema zezanja sa online eventima, nema .Ste probali nascar , 2 kruga po ringu? :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno