Šta je novo?

GeForce GTX 570 Thread

Pa pratim opterecenje procesora (imam g15 tastaturu) u Unigine ide do max 75-80% prosecno oko 60-65%, u Mafia II imam 27.4 fps opterecenje procesora ide od max 90% prosecno 75-80%, u Metro 2033 ide do max 77% prosecno oko 60-65%.
Do koliko bih mogao da ga overklokujem sa fabrickim kulerom i koji je dobar kuler sto se postavlja kao fabricki da ne mora ploca da se skida kad se montira?

Fabricki nikako.Ipak je to Quad.Mora aftermarket cooler.Kad si se otvorio za takvu kartu imaces valjda i za cooler ;)
Kad nabavis dobar cooler onda moze ako je D0 najverovatnije i na 4.0 Ghz,neki cak i na 4.1 Ghz.Sve zavisi od primerka mada i od FSB-a ploce.Ako ti FSB ploce kuca dzaba i potencijal CPU-a.
Nadam se da ti ploca moze da izgura 470 FSB!

nisam bio daleko 37000 na jednom mestu sto znaci bice i vece cene
ove leadtek se razgrabile
ostao ponegde palit
i sad narod nema para a kartice planule

Kako su referentne karte u pitanju svejedno je da li je Palit, Leadtek ili neko treći, praktično jedina razlika je nalepnica.

Da su nereferentni modeli u piranju, pa da se razmišlja, ovako nema potrebe :)

A kako da ne planu po toj super ceni koja ljudima izgleda jos i niza kad pogledaju kakve cencuge je AMD raspalio za svoje karte. S ovakvom situacijom na trzistu moze se, na zalost, lako desiti da maloprodaje ovo zacene komotno par hiljada vise i da opet ide ko alva.

Fabricki nikako.Ipak je to Quad.Mora aftermarket cooler.Kad si se otvorio za takvu kartu imaces valjda i za cooler ;)
Kad nabavis dobar cooler onda moze ako je D0 najverovatnije i na 4.0 Ghz,neki cak i na 4.1 Ghz.Sve zavisi od primerka mada i od FSB-a ploce.Ako ti FSB ploce kuca dzaba i potencijal CPU-a.
Nadam se da ti ploca moze da izgura 470 FSB!

samo jedna mala ispravka, iako je off ..valjalo bi da je e0, d0 je za i7

nivo buke?

Sta je sa bukom?

Ja gledao pre par dana da kupim ali videh nesto da je 45dB pri opterecenju :mad: ima li koga od vlasnika da to potvrdi?

Ako je to istina 300-350Eur za usisivac?
Suluda ideja.:wall::wall::wall:

samo jedna mala ispravka, iako je off ..valjalo bi da je e0, d0 je za i7

Ma upravu si.D0 je za i7..Toliko vise informacija da se covek nekad i izgubi u svemu tome..Greska,tako je.E0,ne znam ni zasto sam napisao D0,verovatno sam bio u nekom threadu oko i7 pa mi ostalo u glavi:D

Chinaski,moram da pitam sta si mi ovo prodao???

Ovo stvarno nije u redu,ova GTX 570,mora da je falicna.:p;)

Posle 2-3 run-a 935MHz za gpu,a memorija nije ni vazna... :-devil-:

vid : 0,95V

napon 1,03V,bios nisam dirao...:type:

3Dmark 2006...30177 marks :smash:;)

:guitar::bottle:

Poslednja izmena od urednika:
Koliko bi pao skor u 3d Marku 06 da je procesor recimo na 3.6GHz? Mislim da je 3dmark poznat po tome.

vidi na koliko je nategao ovog kukalog 950 ..nadam se makar da je potopljen

@pcbeast
ja sam u posjedu jedne ovakve zverke @4ghz/1.2v, e0 je naravno i grijeh je ne kloknut ga i ne stavit mu dobar kuler, pa makar i plocu skidao ..al, kolko mogu primijetit momak nije vican svemu ovome, pa sam te zato i ispravio, da bi on znao sta moze ocekivat

Sta je sa bukom?

Ja gledao pre par dana da kupim ali videh nesto da je 45dB pri opterecenju :mad: ima li koga od vlasnika da to potvrdi?

Ako je to istina 300-350Eur za usisivac?
Suluda ideja.:wall::wall::wall:

Što se tiče piranja buke, tu je odlična. Davno nisam imao tišu kartu. 8800GT, GTX285, a pogotovo 470 su bučnije od nje, nadam se da ti je ovo dovoljno.

Chinaski,moram da pitam sta si mi ovo prodao???

Ovo stvarno nije u redu,ova GTX 570,mora da je falicna.:p;)

Posle 2-3 run-a 935MHz za gpu,a memorija nije ni vazna... :-devil-:

vid : 0,95V

napon 1,03V,bios nisam dirao...:type:

3Dmark 2006...30177 marks :smash:;)

:guitar::bottle:

bas mi je drago da ti je uleteo odlican primerak. have fun! :type:

Nidzo aj pusti UH na tom kloku, vidim ja da ce da padne reklamacija kod Chinaskog

Poslednja izmena:
Evo kod mene jedna na testu, malkice je bucnija dok vrti testove, malo neobicno u odnosu na ono sto sam citao po netu, da izredjam bateriju standardnih pa ce da padne neki OC i Crysis rez. :eyebrows:

Evo kod mene jedna na testu, malkice je bucnija dok vrti testove, malo neobicno u odnosu na ono sto sam citao po netu, da izredjam bateriju standardnih pa ce da padne neki OC i Crysis rez. :eyebrows:

Nešto mi tu čudno? Koji model imaš na testiranju? Meni prilikom testova nije prešla ~2280rpm (61%).

Bas steta sto je napolju 15C,gpu ide bas lepo...

Rez bi bio bolji sa nekim i7 980X ,ali sta je tu je...:p

GTX 570@990/1010 ,) :-devil-:

:bottle: :cigar:

Nazad
Vrh Dno