Šta je novo?

Cayman did not make it for 22nd Nov launch

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Updateovao je clanak za one koji nisu sposobni da detektuju bullshit :D

a vi kazete da nemaju pojma sa pravljenjem drajvera ;)

"Najbolji ikada AMD Catalyst drajveri
AMD je juče objavio da su AMD Catalyst grafički drajveri nezavisno verifikovani kao najstabilnije i najpouzdanije iskustvo u industriji, i da uvode intuitivan korisnički interfejs. Novi korisnički interfejs je dostupan za sve AMD Radeon drajvere podržavajući desktop, notbuk i čipset grafička rešenja. Sa podrškom za Windows 7 i Windows Vista operativne sisteme, novi AMD Catalyst drajveri pružaju industriski-vodeću stabilnost, napredne performanse i superiornu upotrebljivost i jednostavnost. AMD je sarađivao sa ekspertima za korisnički interfejs iz Infusion-a radi poboljšanja korisničkog iskustva AMD Catalyst Kontrol Centra i razvio je u potpunosti novi Korisnički Interfejs (UI) za sve AMD korisnike."

Evo i slike:

z8pdr2hcut2rc0uvp5n7.jpg

Slika je objasnila:d

hahahaha...jedna od "onih" grafikona...

Kako "realan" grafikon. Razlika od 15% se prikazuje kao razlika od 2,5 puta. *****ana AMD-a.

Poslednja izmena:
Sad cekamo odgovor NV na ove drajvere:D i ovaj grafikon izgleda ko da je bolji 200%:d a ne samo 25% :)

Evo mislim da je sada predstavljeno kako treba. :p

Prilozi

• z8pdr2hcut2rc0uvp5n7.jpg
    z8pdr2hcut2rc0uvp5n7.jpg
    146.8 KB · Pregleda: 85
Poslednja izmena:
Ati drajver 10.12 6XXX upravo skidam nije bio dostupan do sada.

Poslednja izmena:
Da, klasika kod pumpanja procenata na grafikonima.
Jos sad samo da vidimo koji i kakvi su testovi kad je stabilnost drajvera u pitanju.

Ali fora za switch, nema dalje :D

Neko je bese i imao turbo switch, Gainward cini mi se...
lm, ovaj switch je jako korisna stvar ali ne smem jos da vam kazem :D

evo neko moje predvidjanje

6950 570 6970 580
300e 350e 400e 450e

pa sad koliko para toliko muzike
i koliko je dosad kupljeno 580 ili 570 ajd da cujem
ok je pricati diskutovati o perfomansama a da li ce se neko ponoviti ??

Sto bi se u zemlji Srbiji neko ponovio, kad je ovde prosek za GPU 9600GT/8800GT? :trust:

Ovo nisu kartice pravljene za nas, mi nemamo leba da jedemo, ali hardvera za 6 meseci zivota imamo. :D

Zar je bitno?
Slajd i "test" je obican PR kako bi se proizvod predstavio sa sto je vise mogucih novotarija i ucinio "kompletan". A i ocajnicki pokusaj da se promeni imidz o kvalitetu njihovih drajvera, doduse blacenjem konkurencije, al ***, od necega se mora poceti lol

Voleo bi da vidim test protiv 2GB verzije 5870...:)

Poslednja izmena:
Ati 6950 u Srbiji za 290e a 6970 za 380e...eto...

10.12 mi je ubrzo kartu bar 5%
18468 vantage

Ja sam pre 15 minuta uporedio rezultate sa starim 10.10 i novim 10.12 driverima, i na default sam dobio 1% poboljsanja, dok u max oc-u prakticno i nema.

Evo rezultata, stari driver
1010-def.png

1010-oc-10501200.png

I novi driver
1012-def.png

1012-oc.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno