Šta je novo?

Jakna za iPad

CiraEcchi

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2007
Poena
319
Ima li kod nas neka kvalitetna zimska jakna sa dovoljno velikim dzepom po mogucjstvu unutrashnjim da moze iPad u njega da stane?

Tako nesto treba da ima u Urban shopu, a sad bas preporuku za neke modele verovatno moze dati samo neko ko ima jaknu sa dzepom u koji moze da se smesti ipad. Inace ako za oko 200e negde ima jakna sa slike u Srbiji, pa mogu reci da je vredi pazariti...

kako mislis da sednes negde sa ovolikim cudom u donjem dzepu ?

Jakna je odlična, išao sam na sajt, poručio bih je 100%, ali džaba, ne šalju u Srbiju.

QQ LL, kakva budževina. Ja sam rekao da je najveća mana tableta upravo to što ne može da se nosi u džepu, kad se Vlasi dosetiše pa napraviše džinovske džepove. :d Ne vredi, čak i sa ovakvom budževinom će biti krajnje neudobno nosati ga okolo. A i 200 dolara za jaknu, au.

Ne znam, možda oni mali 7" tableti mogu da se komforno nose u džepovima zimske jakne, ali iPad teško.

ad_ipad.jpg

"It's almost as if Steve Jobs designed the iPad just to fit in our products" :lupko::d

[YOUTUBE]YB_OAewCwKE[/YOUTUBE]

Što se tiče jakni...
Meni lično nije zapala za oko zato što može da se ubudži iPad (po meni je ovo *****ska varijanta, da šetam tablet u jakni), već sam izgled, specifikacija i funkcionalnost (sa nenaglaskom na iPad).
I onaj ko zna ko je ko u svetu proizvodnje i kvaliteta ski/winter jakni zna da dobra jakna dosta košta, ali i vredi. Meni lično jedna Northpole traje već 5-6 godina i nije nigde mrdnula, napravljena od gortexa, lagana kao pero, topla do bola, a opet telo diše ispod, nema znojenja, vodonepropusna. Postava od pamuka, džepova koliko hoćeš, a ima i svoju futrolu/rančić.
A koštala je... pa.... bolje da ne pričam, dosta. Ali ipak ja zadovoljan, s obzirom koliko se nosi otplatila je sama sebe. Jedino što je previše ski look, pa merkam neku univerzalniju, da ide uz sve, a opet da je kao ova.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno