Šta je novo?

TV Vodič, Android aplikacija

Ta opcija već postoji kroz filtere. Kreiraš novi filter, izabereš tv stanice koje želiš da pratiš, sačuvaš i aktiviraš. Zavisno gde aktiviraš filter tu će se i primenjivati.
Ukoliko želiš samo da skloniš neku televiziju to možeš tako što ćeš urediti (editovati) trenutni filter ili još jednostavniji dugim dodirom na tv stanicu dobićeš opciju da skloniš tu tv stanicu.

E vidis to nisam znao...Thnx...

Podsetnici ni kod mene ne rade t.j. kada otvorim karticu podsetnici nema nista, a kada probam da ponovo (za isti film) postavi podsetik, kaze da vec postoji :)

Videcu da li ce sutra da zvoni...

Poslednja izmena:
Za takve bagove o podsetnicima prvi put čujem. Ko zna šta se tu desilo. Moja preporuka je da obrišite aplikaciju i ponovo je skinete sa marketa. Ako to ne pomogne onda ne znam.

Inače, podsetnici nekim korisnicima prave baš problema. Nekima se uopšte ne oglašavaju iz ko zna kog razloga. Možda su prebacili aplikaciju na SD karticu, a to ume da poništi alarme u Android OS-u koje mi koristimo. Ili se možda Android OS ubaguje, nemam pojma. Stavrno mi nije jasno kako je moguće negde da se ne oglase uopšte.

A što se tiče korisnika gde rade, a ponekad ne. To je bug, fuck up sa naše strane. Jednokratni podsetnici na mojim uređajima rade besprekorno. Ali stalni podsetnici znaju da naprave problem ukoliko se menjaju nakon aktivacije, a ponekad i bez toga. Algoritam koji traži sledeću emisiju se u nekim slučajevima ubaguje, ali to je baš retko, bar kod mene. Sve u svemu, aplikacija je daleko od savršene i treba se na njoj još dosta raditi da bi se dostigla besprekornost.

U verziji 1.1 koja će se pojaviti za koji dan će biti novih televizija, još uvek ne znam koliko, ali se nadamo da ćemo svima ispuniti želje. Biće onemogućena izmena stalnih podsetnika. I moći će da radi na Android 1.5 telefonima. Podsetnike ne možemo da sredimo, jer treba puno vremena za to, što nažalost nemamo, tako da to ostavljamo za neke naredne verzije. I nadamo se da ćemo uspeti da napravimo dinamičko dodavanje televizija tj. da možemo kasnije da dodamo nove televizije bez ažuriranja aplikacije.

Cekamo 1.1 :)

Hvala na odgovorima...

P.S. da li mozda postoji mogucnost da se podsetnik sinhronizuje sa google kalendarom? To bi bila cool opcija...

U verziji 1.1 koja će se pojaviti za koji dan će biti novih televizija, još uvek ne znam koliko, ali se nadamo da ćemo svima ispuniti želje. Biće onemogućena izmena stalnih podsetnika.

Hardly wait to see it! Nadam se samo da ce medju tim novim TV-programima svoje mesto naci i AXN i SciFi, koje bar ja gledam daleko vise nego neke druge programe.

Btw. strasno dobra aplikacija, ako ne i nasa najbolja aplikacija (bar po mom misljenju).:wave:

pojavila :) i ok su sada podsetnici
zahvaljujemo

Da podsetnici su sada ok.
Mada ja nemam axn i scyfi, a hbo imam. Nema ih ni u svim kanalima, niti kada pokušam da ih dodam na custom listu.

Ni meni nije radio update kako treba, pa sam odradio uninstall pa install ponovo.

Sada su sve televizije tu...

Postoji propust u v1.1 u vezi televizija koje će biti ispravljeno u 1.2 za nekoliko dana. Ukoliko se nove televizije ne pojave u filterima uradite uninstall pa install, kao što stoske rekao, da ne biste morali da čekate 1.2.

Verzija 1.2 će se pojaviti za vikend najverovatnije, a možda i ranije. Promenjen je algoritam za čuvanja podataka, aplikacija će duplo brže učitavati podatke nego u 1.1. Vrlo su moguće greške pa ćemo je testirati u toku ove nedelje i objaviti update nakon testiranja.

Meni je program prestao da radi nakon verzije 1.2, tačnije javlja grešku prilikom startovanja. Kada ga ponovo instaliram, radi neko vreme (par sati) i opet ista priča.

Morao sam da ga trajno uklonim, šteta...

Postoje neki problemi koje se samo određenim korisnicima dešavaju prilikom učitavanja. Jedan od problema je već ispravljen u verziji 1.2.1. A ispravljanje preostalih problema je u toku, nadamo se da ćemo za 2-3 dana i to srediti i objaviti verziju 1.2.2.

Hvala na strpljenju.

Instalirao sam 1.2.2 i izgleda da je sada sve u redu.

Ako ne računam problem sa filterima koji "oduvek" imam. Filter radi sami samo u tabu "Trenutno" i "Televizije", ali tamo gde mi je najvažniji, u "Žanrovi", tu ne funkcioniše.

Izaberem recimo "Filmovi" i dobijem filmove sa svih televizija, bez obzira da li sam ih filtrirao.

Meni puca aplikacija svaki put kada hocu da postavim reminder (verzija 1.2.2)

Instalirao sam 1.2.2 i izgleda da je sada sve u redu.

Ako ne računam problem sa filterima koji "oduvek" imam. Filter radi sami samo u tabu "Trenutno" i "Televizije", ali tamo gde mi je najvažniji, u "Žanrovi", tu ne funkcioniše.

Izaberem recimo "Filmovi" i dobijem filmove sa svih televizija, bez obzira da li sam ih filtrirao.
Žanrovi nemaju podršku filtera, ali će je verovatno dobiti u nekim narednim verzijama. Hvala na ideji. :)

Meni puca aplikacija svaki put kada hocu da postavim reminder (verzija 1.2.2)
Ne bi trebalo, pošalji crash report da vidimo o čemu se radi.

Reinstalirao i opet isto...

Kako da ti posaljem crash report?

P.S. ima li gde starija verzija tipa 1.2.1?

Kad aplikacija pukne imaš opciju Send Report ili tako nešto. Mada, moguće da je to implementirano tek u Froyo.

Ne može da se skine, ali mogu da ti pošaljem na mail. Pusti mi mail na onaj sa marketa i poslaću ti 1.2.1 verziju.

Odlicna aplikacija, svaka cast na ideji :)

Ok sada cu ti poslati email.

Imam custom ROM i ne nemam tu opciju za send report

Kad aplikacija pukne imaš opciju Send Report ili tako nešto. Mada, moguće da je to implementirano tek u Froyo.

Ne može da se skine, ali mogu da ti pošaljem na mail. Pusti mi mail na onaj sa marketa i poslaću ti 1.2.1 verziju.

Odlična aplikacija, meni na Desire-u radi bez problema!

Hvala autorima na trudu! ;)

Odlicna aplikacija u svakom pogledu! Ali ima jedan ozbiljan problem kod mene - nakon gasenja/paljenja moba, svi podsetnici nestanu. Inace, ako ne gasim mob, uredno se oglase. Poslednja verzija sa marketa je u pitanju.

Poslednja izmena:
Da li negde ima opcija da vidim sta je juce bilo? Ili on sam vrti sledecih x dana (koliko je vec stavljeno), a brise sve prethodno.

Odlicna aplikacija u svakom pogledu! Ali ima jedan ozbiljan problem kod mene - nakon gasenja/paljenja moba, svi podsetnici nestanu. Inace, ako ne gasim mob, uredno se oglase. Poslednja verzija sa marketa je u pitanju.

Android je zadužen za aktiviranje podsetnika. Verovatno je propust u Androidu ili smo mi koristili pogrešan API za alarme. Ne isplati nam se da popravljamo kod koji je za to zadužen, jer je glomazan i dosta stvari je loše odrađeno. Kada budemo menjali kompletnu logiku podsetnika biće i to sređeno. Ali neće biti skoro. ***, žao mi je.

Da li negde ima opcija da vidim sta je juce bilo? Ili on sam vrti sledecih x dana (koliko je vec stavljeno), a brise sve prethodno.

Ne postoji. Aplikacija automatski briše prethodne dane. Još nekoliko ljudi su pitali za tu opciju, verovatno ćemo je i implementirati u nekim novijim verzijama.

Pozdrav.

@Tetsuo

Ti imas isti MIUI ROM kao i ja, da li ti rade podsetnici?

Obrisao sam neke TV kanale i sad vise nema nikakva opcija da ih vratim. To bi valjalo da se omoguci.

Jos sam primeti da ako je iole duže ime emisije, biva odsečeno. Valjalo bi to nekako rešiti, makar da kad se klikne na kanal da se otvori novi prozor sa detaljnijim prikazom.

Poslednja izmena:
Radi li ova aplikacija trenutno? Ne mogu da update-ujem program nikako... da li je do same aplikacije ili do gingerbreada ne znam.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Poštovani forumaši,

Predstavljamo Vam Android aplikaciju TV Vodič, vodič kroz televizijski program Srbije do 7 dana unapred sa podrškom od 48 televizija. Pregled trenutnih emisija i emisija po žanrovima. Kreiranje ličnih lista televizija putem filtera. Jednokratni i stalni podsetnici. Napredna pretraga. IMDb integracija. Minimalna potrošnja baterije i interneta.

logobv.png

Dokumentaciju, revizije, planove i više informacija možete naći na sajtu aplikacije:
http://bit.ly/tv-guide

Download: Na Android Marketu pretražite "TV Vodic" ili "Vip Srbija".

Screenshots:
sc0q.jpg
sc1u.png

Očekujemo vaše komentare, predloge i sugestije.

Kada će izići ovaj program za symbian

Nazad
Vrh Dno