Šta je novo?

Gran Turismo 5

Patch 1.03! :Klanjanje Mehanicki damage za online!

Upravo testirao sa nekim likom, odusevljen da i posle ne toliko jakog udarca u ogradu auto vuce u stranu, kaze mi covek "have you checked the force feedback", a ja testirao samo sa gamepadom cisto da vidim kako sljaka... sa volanom je tek ludilo :D Force feedback se totalno izmeni, ako udaris bas jako sa strane FF se nevidjeno trese, u zavisnosti koliko brzo ides, a i ceo auto se treska, zvuk se promeni, cuje se neko lupkanje i neprirodniji zvuk motora, ako udaris spreda motor bas lose ubrzava.. dole gde su gume ima indikacija za ostecenja i kad je crveno onda su ozbiljnija... testirao sam i pri kontaktu sa automobilom, zveknuo sam ga sa strane i iako se nije pokazalo kao crveno, opet sam osetio promenu na volanu... dakle za sada pun pogodak!
Ovo je bilo na "heavy", postoji jos light i medium..

Poslednja izmena:
Ma ovo samo dokazuje da Gallardo ima mnogo vecu dozvoljenu masu opterecenja, od one propisane. :D

Sto je najjace ovako nesto bi teoretski bilo moguce :D A dozvoljeno opterecenje nije isto sto i maksimalno opterecenje, tih 500-600 KS je sasvim dovoljno da goni i mnogo vise od te 3 tone :)

The servers are back online and an in-game news notice has been posted, but it mentions nothing of exactly what changes v1.03 contains. However, as can be seen in the online “My Lounge” options for an online race, a new “Mechanical Damage” setting is available for the event with three settings, as described by the scrolling information bar on the bottom of the screen:

• “None” – No mechanical damage.
  • “Light” – Mechanical parts can be damaged, but will “automatically be repaired after a short time has passed.”
  • “Heavy” – Mechanical damage will be more severe, and can only be repaired by making a pit stop. Damaged parts will be indicated with on-screen icons.

by gtplanet..

Aj veceras da testiramo to :) Gde su Akilone i "pokusni kunic" Marko :d:d

Sto je najjace ovako nesto bi teoretski bilo moguce :D A dozvoljeno opterecenje nije isto sto i maksimalno opterecenje, tih 500-600 KS je sasvim dovoljno da goni i mnogo vise od te 3 tone :)

Upravo. Ne znam zashto su se svi uhvatili bash za taj video kad ima drugih koji se nikada ne mogu desiti, u drugim voznjama se deshava da polete i po 100 metara u vis...

Docicem i ja veceras, samo da popijem par piva pre voznje, onda bolje vozim :d :d :d

Aj veceras da testiramo to :) Gde su Akilone i "pokusni kunic" Marko :d:d

hehe , ewo me :d
Sad sam bas testirao mech. dmg. znaci keva je!

Sa onakvim incidentima sa shotova koje je ranko poslao a koje smo svi iskusili za vreme trkanaj ono vece, automobili bi bili sada skroz i potpuno onesposobljeni za iole kompetitivnije vozenje :)

bas bio na nekoj sesiji na ringu sa promenjlivim vremenom ... da vidite kako svi oprezno voze, i to sa gtr-ovim, SLS-ovima... koji su inace mnogo stabilniji od automobila koje ja obicno biram :)

ovo je sada sasvim nova dimenzija trkanja.
e da akilone, molim te sad obrati paznju , znaci ovo vise nije smesno :p
bez mehanickog ostecenja sam i nakon sto si me razvaljivao sa staze , mogao nekako da se vratim u trku ali ovo je sad ozbiljno i imam neke veze u BIA i mogu da ti nadjem adresu gde zivis :d

Ocete opet igrati trke bez ikakvih kontrola proklizavanja ? Ako cete upaliti to dolazim i ja.

Aj svi da kupimo Hot Pursuit da moze i Marli da se druzi sa nama :d:d

Zaludjenici. :p

E sad sa ovim mehanickim ostecenjima ce se konacno videti moj minuli rad. :)
Da li gt5 na ikakav nacin belezi istoriju online desavanja ?

Poslednja izmena:
Pocinje uskoro americki GT Academy.. ne znam da li ce proveravati IP adrese ili je bitno samo da je US account, bice nekih besplatnih DLC-ova, (automobila pretpostavljam) svake od 5 nedelja trajanja..

Each week during the initial five-week time trial period, players can get a free digital download just for competing in the time trial events, regardless of where they are in the rankings. Each week a new item will be available

E sad sa ovim mehanickim ostecenjima ce se konacno videti moj minuli rad. :)
Da li gt5 na ikakav nacin belezi istoriju online desavanja ?

ne, jedino sto mozes je da sacuvas replay nakon trke.

Jel ostao neko ziv posle sinocneg destruction derbija? :d

ne gledajte mene, ja jos trazim razvaljeno kvacilo po ringu :d

Ajd' ljudi mali savet: gde u Beogradu kupiti najpovoljnije GT5?

Kupujem kod nas jer se radi o rođendanskom poklonu jednom od
juniora u kući i koji se mora isporučiti što pre (čitaj danas). :S:

Hvala svima....

Rešeno.... Stiže sa maleckim zakašnjenjem ali junior "prihvata".... :)
(a i meni odgovara, da i ja vozim)... :-devil-:

Još jednom, hvala svima.......

DVD zona nema maloprodaju, ali se moze lichno podici i u veleprodaji (NBGD, onaj neki TC iza kineza koji izgleda isto tako :)), potrebno je samo pre toga u banci uplatiti na njihov racun i sa priznanicom se moze pokupiti roba...

^ Upravo tako, provereno u praksi ;)

Ja se registrovao za US Academy, izgleda da radi.. nadam se da te DLC-ove koje budu davali mogu da prebacim na svoj glavni nalog kao gift..

Izgleda i da stize prvi DLC automobil..

It does not matter if you do not get an opportunity to drive this car in the real world.
If you can dream about it and own the Sony Playstation 3 , you can drive the car in the virtual world.
The 1M Coupe will be offered in the near future as a special download for Gran Turismo 5.

(neki zaposleni iz BMW-a)

Poslednja izmena:
Kod cika Drivera imas jedan za 6,5 k koliko sam video. Posle toga je Emmi najeftiniji.
Bice za mesec dana i kod mene "jeftino". :d

Pa da, kad predjesh igricu :d

Nema kod mene nista, sve je prodato, a i josh jedan iz oglasa za 6.5k je isto prodat :)

Igra je neigriva na ds3 sa MT.
Cesto mi se desava da igra sama odluci u koju brzinu zeli da prebaci(obicno iz 4. ili 5. u prvu) i to se obicno desi bas kada ne treba i izgubim trku u poslednjem krugu.
Prvo sam mislio da je problem do triggera, ali i posle prebacivanja shift up/down na R1/L1, problem se i dalje desava :(.

Poslednja izmena:
Eno na oglasima 2 kom za 6500 a u Emmi je nesto ispod 7000. Juce sam video kad sam odlazio po hard sto je isto ok cena.

Nazad
Vrh Dno