Šta je novo?

Gran Turismo 5

Ja i dalje ne kapiram gde se nalazi tih 1000+ auta ?
Koja je poenta ubacivanja VW iz WWII ?! :D

Nije ti marley ovo nfs pa da ti nakon 2 sata igranja sve bude na izvolte :p

Ja se recimo blizim 20om levelu i tek sam sad naisao medju polovnjacima na Bugati Vayrona i Mazdu Furai. Isto tako od automobila koje sma morao da uzmem su Supra RZ 96` i Ruf CTR na koje sam isto tek skoro naleteo.

Ova igra je za one koji vole automobile, a ne samo superautomobile, gde ce da mi vestacki bluruje ekran svaki put kada premasim 100km/h :d

@kimi - i ja odavno, ali za nekih 6-7 hiljadetinki :d

Poslednja izmena:
kolko kosta furai ? ja nikako da naletim na nekog dobrog polovnjaka,sve naletim na tipa onaj tenk od 29000cc xD
imam 1,300,000$ jel ima neki auto da se kupi za te pare da mogu da se borim protiv minolte i escuda (premium)?

kolko kosta furai ? ja nikako da naletim na nekog dobrog polovnjaka,sve naletim na tipa onaj tenk od 29000cc xD
imam 1,300,000$ jel ima neki auto da se kupi za te pare da mogu da se borim protiv minolte i escuda (premium)?

dosta je skup furai, cini mi se 5 000 000cr da je bio polovan ali si morao da budes 24. lvl da bi mogao da ga kupis.

vayron je bio cini mi se 2 500 000cr ako se dobro secam, i za njega je bio potreban neki 22.lvl.

@shin-bojan - kao da se ja i Ranko znamo a? :d

Pa polovni automobili se ne otkljucavaju, to su oglasi, posle svake trke se pojavljuju novi a stari se "prodaju"...

Jedini "auto" koji se "otkljucava" je RB X1...

... Sta? Jedina razlika je u tome sto su u GT-u 5 dodali temporal SSAA, pa igra izgleda "cistije". Sva ostala razlika se svodi na to da li vozis premium/standard automobile i da li ih vozis na novim stazama ili onim recikliranim iz GT-a 4.

Meh... Gledam trku na Suzuki, lepse je da je vozim u Prologue, jer GT5 ima zabagovane senke, vrlo primetan tearing koga nema u GT5P i najgore, standardni modeli su uglavnom toliko grdni da replay veoma ruzno izgleda jer je pola vozila extra, a pola stiglo iz 2003. Ja kupujem samo premium kola, ali igra sama ubaci i standard protivnike.

Platio bih DLC kojim izbacuju standardne modele iz igre. Da su bar napravili jedan jedini generic kokpit za sve te modele (kao u GT PSP), pa bi jos i imao nesto od njih, ali ovako mi nicemu ne sluze, vec samo naruzuju igru.

Igra prosto blista u karijeri. :D Jedini nacin da pobedis je da nadrkas auto sa svim tuning dodatcima, i tako u krug, uvek imaju 2 vozila koja su default jaca, i ne mozes im nista bez upgrade-a.

Ljubitelji automobila ? Sta pricas ti Ragnarok ? Ja volim auta, pa me ni najmanje ne zanima nwki sugavi hitlerovski VW i 44te!
Bolje da su umesto tih glupavih auta odradili ova standard u premium, a ne da gledam PS2 grafiku na njima. Na sta su oni spicili 60 mil $ ! :D

Prosto ne mogu da verujem da Sony iznova i iznova pravi iste gluposti, naprave srz igre genijalnim, a neke sitnice (menije, grafiku nekih sitnica, AI) odrade nikako!

Meni ne smeta sto standard kola nemaju unutrasnjost..jer nikad ne vozim sa tom kamerom.Bolje je da ima ali ***. Jedina zamerka mi je sto nemaju svi automobili na jednom mestu nego moras da ides posle svake trke u used car da vidis da li ima auto koji ti treba :/

Ne razumem kako to da se u car dealership ne nalaze svi moguci automobili (mislim samo na ona koja se trenutno proizovde, ne ocekujem nekog japanca iz 70 i neke medju novim kolima). Treba da se polomis dok pronadjes neki model koji ti treba, ne iz neke zelje da ga provozas rekreativno, nego za neki "ivent" u a-spec-u.
Da li postoji neki spisak staza gde pise koje su nove, a koje su reciklirane iz gt4?

Kako mislis, u Dealershipu su svi Premium automobili.. ne fali nijedan koliko znam.

Mislim zasto nisu ubacili u dealership i standard automobile? Ovako ti standardi treba da se traze polovni i da se svaki cas gleda da li ima nesto novo u ponudi. Za nekoliko trka u a- specu su potrebni samo standard automobili, i to ne mozes da odvozas dok ih ne nahvatas medju polovnjacima.

Ja mislim da je ovako kako je napravljeno najbolji nacin. :)

Premium automobili su u dealershipu i to nekako ostavlja utisak cinjenice da su oni posebni, dok se ovi polovni vrte u Used Dealershipu i pojavljuju sa vremena na vreme, sto odaje utisak njihove drugarazrednosti. Ne znam, meni sve ovo ima nekakve logike.

Uostalom, igra nikada ne blokira napredak zasnovan na prelasku neke trke. Ako ne mozes da nadjes neko vozila, igraj drugu trku. Uvek ima otkljucanih trka za prelazenje.

Najbolje bi bilo da standard automobili uopste nisu potrebni za prelazak igre, ili i ako jesu da se pojavljuju u mozda dva-tri "iventa", a ne u svakom drugom sto u velikoj meri ometa prelazenja igre, posto ovako mora da se cekaju neki modeli, pa da ce u medjuvremeno igraju neki chelendzi ili licence dok se ne pojavi nesto sto treba u user car dealership. Preterano puno ima trivijalnih "iventa" i to mi prilicno smeta. Po nekoj logici u a-spec u i b-spec treba da se nalaze neki "bitni" iventi sa nekim specificnim automobilima tako da igrac postepeno upoznaje razlicite tipove motora i sve ostalo, i onda prema tome, sasvim je logicno da bi takvi automobili trebali da budu premium. Ovako se verovatno pri prelasku igre ne iscrpi ni jedna petina premium modela. Ja bih prelazak igre fokusirao samo na premium modelima automobila i staza, dok bi za entuzijaste ubacio sve moguce standarde, da mogu da provozaju sta im se prohte.

Poslednja izmena:
eee al ovako ti draze kada dodjes do auta kog si cekao ;)

znas kako sam se ja odusevio kad sam video polovnu Supru RZ (iako je standard) i kada sam uzeo takata dome NSX 06` (premium , 950 000cr. ) ;)

Medjutim , 2 "sitnice" su mi totalno pokvarile odusevljenje:
1. zvuk je neopisivo ******... znaci bole usi i dekoncetrise koliko glupo i lose zvuci
ovi momci mogu da odrze predavanje PD , iako zvuk malkice krsti, ovo zvuci 350x bolje od onoga sto je PD sklepao
[YOUTUBE]t-NBPbLxgwM[/YOUTUBE]

2. otisao u photo mod da ga slikam na stazi, ali su one bele linije koje obelezavaju ivice asfalta toliko uglaste i krzave, da kao da sam gledao NFS 2. stvarno, jebao ih i 3d i 16 automobila istovremeno kad su upropastili cak i ono sto nije izgledalo toliko impresivno ni u prologue.

Mislio sam da na primer udjes u audi i da tu imas svaki audi bilo premijum ili standard. A ne ovako na primer ja ocu kupim audi a4 i treba ga trazim pola godine.
^ ja bih iskljucio igru posle jednog kruga xD Bas je iritantno...

Poslednja izmena:
Sad sam probavao ista staza isti event, ja sam A Spec Lvl. 17, inace prosecan vozac, B Spec sam isto Lvl. 17 i probao sam da uporedim:

Zonda R 09, Deep Forest ja rucno A Spec 1.20, komp. B Spec 1.19 - skoro da se poklapa, znaci prosecan vozac :)

Poslednja izmena:
Hahah, pa stvarno ne znam kako :) kao da neko pauzira/odpauzira mp3 fajl, i to mi vise nije preterivanje, to je stvarno najbolji nacin da to opisem :)

I na sve to kao da je snimljen mobilnim :d, bole ushi posle 5 minuta :)

Sta kazes driveru, karting se ponasa ko pravi? Vrh :d A onaj Grand Tour special event me podsetio zasto izbegavam da igram glupavu karijeru.. ona trka po mraku sa Murcielagom, pa ponasanje je tu negde sa Hot Pursuit-om novim, bez ikakvog preterivanja :) A trke sa kartingom na begginer i intermediate mogu da se odvozaju ja mislim cak bez pustanja gasa, a volan mozes i jednom rukom..
katastrofa, barem sam dobio finu kintu od tog mucenja..

gtr1.jpg

gtr2h.jpg

gtr3.jpg

Ladno je GT5 vec u drugoj nedelji prodaje pao na 4. mesto u UK :(.

[youtube]CNKkBxTohlA[/youtube]
[youtube]uL4acUz4nJw[/youtube]
[youtube]4s7KeW7JNz0[/youtube]

:D

Poslednja izmena:
zato sto se nije bas najbolje proveo po review sajtovima :p
a sta kaze IGN i slicni je za klince - oce nas..
ako , sto se mene tice manje budala da mi upadne u server :d

@driver - bole usi posle 5 minuta a meni su krvarile dok sam se sinoc trkao sa njim , nakon prvog kruga :d

hehe ali ovaj je posebno zanimljiv :d

[YOUTUBE]uL4acUz4nJw[/YOUTUBE]

nema , resio sam, sudari nisu realisticni i samo zbog toga necu da igram igru :d

A zashto inache postoji trkanje nego da bi bilo sudara i da neko pogine :d

Ja sto vise gledam ove kritike po netu i razne klipove sve vise razmisljam da prodam GT5 , ipak su to vecinom skolovani i pametni ljudi i ako oni kazu da GT5 ne valja onda ja nemam sta da se bunim, lepo cu da uzNem Xbox i Forzu3 i da uzivam u predivnim pejzazima :D

... i da GTR svima ide na k...rov ;)

Nazad
Vrh Dno