MCRadisha
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.07.2005
- Poena
- 320
Potrebna mi je preporuka za nekog zicnog misa koji bi trebalo da bude nesto duzi i veci. Ne mora nista posebno, samo nesto malo veci od uobicajene velicine. Ne mora da bude ergonomski. Moze da bude opticki, ne trebaju mi nikakve posebne funkcije, ni dugmici. Ne igram igrice. Pozeljno je da ima dobar scroll, da dugmici nisu nesto posebno bucni. Bitna je i cena - do 1.500 din.
U Uscu sam nasao neki Mega mis koji ispunjava uslove, osim sto se ne moze probati, a i nemam pojma kakav je to brend i ko ih, zapravo, proizvodi. Nasao sam i Genius NetScroll T220. Sa Genius tastaturama i misevima nikada nisam imao nijedan problem, ali ovaj ima umesto tockica onaj touch scroll za koji pojma nemam kako radi pa se bojim privikavanja (a mozda moze i da mi osteti vid detetu :d).
I tako, uglavnom treba mi neki malo veci mis, solidnog kvaliteta, do 1.500 din.
U Uscu sam nasao neki Mega mis koji ispunjava uslove, osim sto se ne moze probati, a i nemam pojma kakav je to brend i ko ih, zapravo, proizvodi. Nasao sam i Genius NetScroll T220. Sa Genius tastaturama i misevima nikada nisam imao nijedan problem, ali ovaj ima umesto tockica onaj touch scroll za koji pojma nemam kako radi pa se bojim privikavanja (a mozda moze i da mi osteti vid detetu :d).
I tako, uglavnom treba mi neki malo veci mis, solidnog kvaliteta, do 1.500 din.