Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Da li neko zna koji se telefoni nude za Biznet korisnike?
Zvao mog menadzera grupe i on mi slozio pricu da trenutno nema nista. Nesto mu ne verujem pa...

Koliko ja znam, za Biznet je malo drugacija ponuda... U poslovnicama skoro da nema nista, tako da verovatno nije bolja situacija za Biznet!

Telekom insajteri gde ste?

Telekom insajderi, ima li najave da ce biti HTC desire HD u Telekomu, ili moramo da menjamo firmu, tj. da prelecemo u Telenor?

Hauwei

Zna li neko kakvi su ovi Hauwie telefoni što nudi MTS ?Nema ih ni na jednom sajtu za mobilne telefone.

Zna li neko kakvi su ovi Hauwie telefoni što nudi MTS ?Nema ih ni na jednom sajtu za mobilne telefone.

Imaju samo jedan Huawei mobilni u ponudi i on je mnogo los - najbitnija stvar kod takvog telefona, ekran, je veoma los ... u poredjenju sa nekim slicnim jeftinijim HTC i Samsung telefonima.

Imaju samo jedan Huawei mobilni u ponudi i on je mnogo los - najbitnija stvar kod takvog telefona, ekran, je veoma los ... u poredjenju sa nekim slicnim jeftinijim HTC i Samsung telefonima.

zapravo, ekran je isti kao na HTC Tattoo npr, a od kog je jeftiniji znatno.

dakle, ekran je u rangu svih ostalih nekapacitvnih ekrana.

Da li Nokia E52 iz MTS-ove ponude dolazi otkljucana za VIP kartice? Kevi istekao ugovor na 2 godine, nece da menja telefon, pa rekoh da iskoristim to :)

Hvala unapred

zapravo, ekran je isti kao na HTC Tattoo npr, a od kog je jeftiniji znatno.

dakle, ekran je u rangu svih ostalih nekapacitvnih ekrana.

Onaj VIP-ov droid je ipak bolji fon...procesor mu je kao kod Legend-a, ali je ekran i dalje rezistivan (ZTE Racer je ime nebrendiran-og fona)

Da li Nokia E52 iz MTS-ove ponude dolazi otkljucana za VIP kartice? Kevi istekao ugovor na 2 godine, nece da menja telefon, pa rekoh da iskoristim to :)

Hvala unapred

Letos uzela sestra MTS E52, bila otkljucana iako joj je operaterka rekla da su svi telefoni iz njihove ponude zakljucani :) Opet, to ne znaci da u medjuvremenu nisu poceli i njih da zakljucavaju, mozda ipak sacekaj da se javi neko ko je uzimao E52 u skorije vreme.

Neko je pricao svojevremeno da su im Nokie malo teze za zakljucavanje, pa ih tako i ostavljaju otkljucane...

Dok vala ostalo sve redom zakljucavaju! :d

Zovnem juche mts expres da vidim jel imaju neki od 2 modela koja sam hteo, kad naravno pushka.
Medjutim dobra stvar je shto mi je operater rekao da ce potpuno nova ponuda telefona biti naj verovatnije sledece nedelje a sigurno do kraja godine .
Aj da se nadamo nekim dobrim HTC-ovima .

Poslednja izmena:
to su i meni rekli kad sam bio da pogledam za oca neki tel da uzme posto istekao ugovor.

btw, posto moji zive u Vranju u poslovnici je bilo dosta telefona kojih nema da se poruce preko neta ili na 790 tipa Samsung i5700, LG gt540 i jos barem 7 modela.

kakvi bre htc,sto se mene tice neka ubaci vise boljih samsunga,cekam wave sa cenom ispod 18000 u mixnet l i uzimam odmah !
najjaci telefon na trzistu[cena/kvalitet/funkcije]

ne znam koji je fazon sa htc wildfire,relativno je skup a ekran je takav krs da sam ostao bez teksta..

Znaci sad bi trebalo sacekati malo pa da vidimo sta ce novo da izbace u ponudu...

Eh kad bi MTS nabavio ovako nesto : ZTE Blade bilo bi fino. Ako je suditi po tome da mu je cijena na gsmarena
170 eura u slobodnoj prodaji moglo bi se ocekivati da bi mogao biti tipa 8000 din uz neku postpaid tarifu, a telefon po
specifikacijama bruka jedino je ZTE malo nezvucno ime. Ali u sustini ako daju godinu - dvije garancije boli me briga
kako se zove uz ovakvu specifikaciju milina! :D

Poslednja izmena:
moze da se pojavi ali samo u vipu:p

zte saradjuje sa vipom,vodafonom..
onaj vip droid od 1 din u postpaid 325 je zte ustvari definitivno je best buy,3.2mpix,dobar ekran,android..za dinar.
toga se u mts necemo nagledati.
ja samo navijam da dobiju samsung wave,ili vip ili mts,uslovi u telenoru su delimicno shit:D

moze da se pojavi ali samo u vipu:p

zte saradjuje sa vipom,vodafonom..
onaj vip droid od 1 din u postpaid 325 je zte ustvari definitivno je best buy,3.2mpix,dobar ekran,android..za dinar.
toga se u mts necemo nagledati.
ja samo navijam da dobiju samsung wave,ili vip ili mts,uslovi u telenoru su delimicno shit:D

Kontao sam da bi mogao uletiti samo sa vipom... :S Ali lijepo je nadati se. Interesantno sto niko ne uveze taj ZTE Blade, sa tom cijenom
od 170-180 eura bio bi best buy i potukao bi vecinu androida kod nas. Prakticno ima hardver kao i npr Desire, mozda za nijansu slabije
ali zato 200 eura manje :) Nista, ako dodje ZTE Blade u vip u zanimljivoj ponudi, moglo bi se otputovati tamo :D

Za Srbiju bi i najbolje bilo da nabavljaju ovako dobre a jeftinije telefone poput ovog Blade. Skroz mi se svidja, ako stigne uzimam ga :)

ponuda telefona mtela (mts u bih) je uglavnom bolja od mts-a u srbiji. medjutim, od juce je ponuda u mtelu jos bolja i tu je sada 8 htc modela i mnogo nokia i samsunga. u ponudi su i galaxy s, hd 7, htc trophy, htc desire(bio je i ranije)... http://www.mtel.ba/menu/1949/

nadajmo se da to znaci da su one glasine o dolasku galaxy s-a u ponudu mts ovim malo verovatnije... meni je ugovor istekao 11. novembra i da mi je da iskoristim segmentaciju za neki dobar telefon :D

Poslednja izmena:
ponuda telefona mtela (mts u bih) je uglavnom bolja od mts-a u srbiji. medjutim, od juce je ponuda u mtelu jos bolja i tu je sada 8 htc modela i mnogo nokia i samsunga. u ponudi su i galaxy s, hd 7, htc trophy, htc desire(bio je i ranije)... http://www.mtel.ba/menu/1949/

nadajmo se da to znaci da su one glasine o dolasku galaxy s-a u ponudu mts ovim malo verovatnije... meni je ugovor istekao 11. novembra i da mi je da iskoristim segmentaciju za neki dobar telefon :D

Brale, ako je ovo naznaka šta nas čeka u Srbiji, mogu samo reći EXTRA!!!

Hajmo, MTS, idemo!!!

Mada, cene su, blago rečeno, užas, ali ***, bar je izbor!

Poslednja izmena:
super je izbor ali su cene peglanje zesce!

taman sam hteo to da napišem, ali me preduhitri...... ovo je gore nego kod nas.... wildfire 150evra...... za paket od 10 evra mesečno......

da ne znam šta imaju od telefona preskupo je..... nadam se da neće biti tako kod nas....

http://www.mts.telekom.rs/index.php/telefoni.html

stigli novi

ali cene su 'zas!

a ni u bosni nemaju wave u ponudi.. bedak!

aj neka neko preracuna koliko je u mixnet l ovaj samsung s8000 :D

au ovaj nema os..ocekivao sam badu.. otpada! :D kao moze da se ubaci android koji je nestabilan i onda je jetroid :D steta lep fon,ali gde bez os-a da ga lansiraju??? ocu badu u s8000

steta svideo mi se ovaj hexagram :D

Poslednja izmena:
ahahahahah! ja se javio sa stanjem u bosni kad eto i na mtsovom sajtu nove ponude(a nije je bilo tokom dana) :D
tu je galaxy s za 27000 ali sa mixnetXL :( uzecu ga jedino ako mi ga daju za dinar zbog segmentacije :p

a cene u bosni su uvek bile visoke za telefone na ugovor zato sto ih druge mreze skoro i ne nude, pa mtel nema u tome veliku konkurenciju. problem je sto su cene u srbiji otisle gore i kod mtsa i kod mtsovih dilera i kod telenora...

A jeste li videli ovu Nokiu E5, jeb.. 132 GB proširive memorije!!!

Zamislite kakav smo mi nebeski narod, samo je nama Nokia dala ovakav model:d:d:d

Prilozi

• nokiae5.jpg
    nokiae5.jpg
    101.6 KB · Pregleda: 82
Poslednja izmena:
Stiglo danas na Terazije...

Nokia C5, C6, E5, 2730, 7230, 5228.
Samsung Galaxy 3, Galaxy S, 5620.
Sony Ericsson Aino, Hazel, c903, X2, X10 mini, X10mini pro, T715, Jalou.
I naravno Huawei! :D

aj neka neko preracuna koliko je u mixnet l ovaj samsung s8000 :D

au ovaj nema os..ocekivao sam badu.. otpada! :D kao moze da se ubaci android koji je nestabilan i onda je jetroid :D steta lep fon,ali gde bez os-a da ga lansiraju??? ocu badu u s8000
Des' ti video S8000 u mt:s-ovoj ponudi... ?

I nije on sada "lansiran", S8000 (Jet) je sada vec solidno mator fon, mislim da je izbacen pre bar godinu i po dana, s obzirom da sm ga ja uzeo kod Telenora na postpaid pre ravno godinu, u novembru... dobar je to fon (bar u ono vreme bio), ali Wave je klasa iznad.
Nije mu cak ni to sto nema OS neki problem, jer je fabricki nakrcan svakakvim opcijama, veoma mocan featurephone. (kad vec nije smartphone :))

Des' ti video S8000 u mt:s-ovoj ponudi... ?

I nije on sada "lansiran", S8000 (Jet) je sada vec solidno mator fon, mislim da je izbacen pre bar godinu i po dana, s obzirom da sm ga ja uzeo kod Telenora na postpaid pre ravno godinu, u novembru... dobar je to fon (bar u ono vreme bio), ali Wave je klasa iznad.
Nije mu cak ni to sto nema OS neki problem, jer je fabricki nakrcan svakakvim opcijama, veoma mocan featurephone. (kad vec nije smartphone :))

ne citas lepo,pitao sam ako neko moze da izracuna koliko bi bio kod nas ako bude u ponudi,koristeci cene i tarife od brace bosanaca:p

al dobro,sigurno posle 3 god nosenja k810 necu uzeti na novi ugovor aparat koji je za nijansu bolji od njega i nema os.

cekam wave,pa se uzdam u velike racune ove 3 god[skoro 2 god mix1000] odnosno segmentaciju:D i mixnet l pa za neki razuman kes da uzmem wave..ako bude bilo.

Nazad
Vrh Dno