Recite mi koja je maximalna a koja normalana tamperatura za GPU?meni u igricama ide i preko 80 stepeni........neki kazu da je to normalno.....neki ne.......a ja misim da nije........Inace cistio sam hladnjak i menjao pastu......:smackbum:
Recite mi koja je maximalna a koja normalana tamperatura za GPU?meni u igricama ide i preko 80 stepeni........neki kazu da je to normalno.....neki ne.......a ja misim da nije........Inace cistio sam hladnjak i menjao pastu......:smackbum:
Jeste ta graficka je u pitanju......stalno mi stoji na gadgetu da je kuler na 30 % kako da ga podesim na vise,nema nigde te opcije?A jel mozete da mi kazete sta da radim sa onim problemom koji imam sa tom grafickom?Mislio sam prvo da je zbog temperature,sta mislite o tome?Hvala vam puno....
Hvala hocu 🙂!!!!!!!!Uzgred imam napajanje MS Industrial 550W koje ima samo jedan 6-pinski konektor,gde bih mogao da adapter na 6 pinova posto u ovu karticu idu 2 6-pinska konektora?Ako je uzmem naravno 🙂?I jel 50 evra nije puno za tu graficku?
Malo ce ti biti gusto sa tim Industrialom 😉 jer je to kinez iz najnize klase...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari