Mene ce kad budem igrao u svakom slucaju smarati te trke sa AI-em, vise ce da me zanima sama voznja i isprobavanje svih auta nego neke smaracke trke. Za trke je ipak tu online sa zivim protivnicima po ko voli nek izvoli.
Pa ok, gledaj to na drugi nacin, kroz trku sa AI ces svaki krug biti bolji i bolji, uciti staze sto ce ti na kraju pomoci da jednog dana budes Ranko dok igras sa drugima :d
Koliko me muscle automobili nerviraju. Koja je poenta automobila sa 7L motorom sa 400 konja kada ne moze da razvije vise od 200km/h bez kupovine custom transmissiona od 20k cr? Americki *****ni dizajn.
^Nadam se, jer valja ovo prodati uskoro.![]()
Sad sam iscimao ove sa GAF-a, pa se jedan javio da mi pomogne i da mi pokloni neki drugi krs sa 750ks. Valjda ce biti dovoljno. :d
Da li je realno ili ne ('71 Cuda 440 - 6 pack) ne znam, ali i posle dosta upgradea nece preko 200km/h. Sad moram da bacim jos 20k cr na najjaci transmission da mu sredim maksimalnu brzinu i da dobijem Classic Muscle trku, da bih onda mogao komotno da bacim auto u koji je ulozeno preko 120k cr, jer nijednu drugu trku ne mogu sa njim da dobijem.
Video sam da je Ferrari F1 (nisam siguran za godinu) presao Ring za nekih 5.30m. Da li je iko otkljucao RB X1?
Da li je realno ili ne ('71 Cuda 440 - 6 pack) ne znam, ali i posle dosta upgradea nece preko 200km/h. Sad moram da bacim jos 20k cr na najjaci transmission da mu sredim maksimalnu brzinu i da dobijem Classic Muscle trku, da bih onda mogao komotno da bacim auto u koji je ulozeno preko 120k cr, jer nijednu drugu trku ne mogu sa njim da dobijem.
To je u neku ruku i realno, ti automobili imaju ocajnu aerodinamiku i gubitak u prenosu, pogotovo pri vecim brzinama...
"Updates will be available in late December to back up your saved data to another storage."
M'da, samo sto je Dodge Charger Daytona prvi serijski automobil koji je imao koeficijent otpora vazduha manji od 0.30 i prvi serijski automobil koji je probio magicnu granicu od 200 mph (320 kmh) i sve to daleke 1969. godine.
BTW, sudeci po tvom username-u i potpisu, bilo je ocekivano da ces izvaliti neku glupost. :d
Tako je bilo i u 4-ci. Mogao si da kupis sve moguce i nemoguce performance modove, ako je automobil sa 4-stepenem menjacem, njegov gear ratio je zakucan na iste vrednosti, koje su, iz nekog razloga na ultra low podesavanjima, pa je samim tim i top speed zakucan na 200 km/h. Jedino resenje je da kupis najskuplju transmisiju i onda podesis gear ration na vise vrednosti. Imao sam prakticno istu situaciju u GT4 sa E-Typom. Glupost sto to nisu sredili...
Anyway, na ringu je trenutno sneg
http://www.nuerburgring.de/fileadmin/webcam/webcam.jpg
Da ga ima u igri bilo bi interesantno provozati GTR na njemu
http://www.youtube.com/watch?v=lfXkJMDWDMU#t=1m10s
Pusti Charger Daytonu..gomila tih velikozapreminskih kanti je gravirana 100-110 mph, kao Yugo 45![]()
Da ga ima u igri bilo bi interesantno provozati GTR na njemu![]()
Vuce , ja bilo koji stariji muscle koji sam vozio u igri, a vozio sam ih dosta (najvise zbog zvuka :d ), svi su realno uradjeni, pa i po pitanju max brzine.
charger, stingray, firebird, chellenger.... sve te automobile sam vaozikao i u gt legends i tamo su kao sportske masine (ovde su stock) imale slicnu max brzinu, jedino je ubrzanje bilo malcice bolje (zbog manjka mase i jaceg motora).
To sto ti danas gledas na discovery-u i exploreru su pooootpuno druge stvari a jedino su im sasije originalne (mada i to vidim sa nekim poodebelim izduvima, usisnicima i td...).
ako su to stock sa linka , ja pojedem ceo ovaj forum![]()
Pa i R32 i R34 je gravirano 180 kmh, znaci li to da toliko i ide?... :d
Znas veoma dobro da su te regulacije postavljene zbog ogranicenja max brzine u Japanu, a ista situacija je bila i u USA tokom 60-ih, tako da se nemoj vise pokopavati, molim te...![]()
Ma da sigurno je zbog te situacije Mustang sa cca 300 konja s kraja devedesetih graviran 240 km/h
Btw wow 250 km/h sa citavih 7.000 kubika...tih godina je jedna Alfa 33 Stradale sa 2.000 kubika isla brze..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari