Šta je novo?

600 Eura Konfiguracija Desktop

Rotoshack

Slavan
Učlanjen(a)
15.06.2009
Poena
320
Imam 600 eura i ne treba mi monitor. Koja je najbolja konfiguracija (desktop) za taj novac? Hvala

oces celu da uzmes ili da sastavljas ?
oces amd ili intel?
oces da se igras ili neki ozbiljan rad ?
:)

Tesko da moze bolje od ovog za te pare.
Odlican procesor. Vise nego solidna ploca. 4gb rama i 6850 graficka na kojoj ces se naigrati za sve pare. Stavio sam jace napajanje ali ako ti to nije toliko bitno mozes ici na LC P 6650GP3 ~6k i uzeti veci hard 1TB samsung f3 za ~5.600din. :wave:

Prilozi

• 600e.jpg
    600e.jpg
    136.7 KB · Pregleda: 158
Sve se može kad se hoće :)

62913,00

Prilozi

• Konf.png
    Konf.png
    32.5 KB · Pregleda: 151
Tesko da moze bolje od ovog za te pare.
Odlican procesor. Vise nego solidna ploca. 4gb rama i 6850 graficka na kojoj ces se naigrati za sve pare. Stavio sam jace napajanje ali ako ti to nije toliko bitno mozes ici na LC P 6650GP3 ~6k i uzeti veci hard 1TB samsung f3 za ~5.600din. :wave:
Hvala. Gdje si radio ovaj konfigurator?

E da, sta mislite o ovim firmama: Gigatron, PcPractic, WinWIn i Pakom? Jesu li jeftinije konfiguracije kod tog sto ste vi nasli ili ovdje? Jel sklapaju ti kod kojih ste mi preporucili? Hvala opet

Atom i Emmi su najjeftiniji , ali kod njih se placa odmah u kesu! Kod drugih imas rate za slicnu ili malo vecu cenu. Vidi sta ti odgovara.

PS cene odozgo su iz Atoma.

Poslednja izmena:
ne volim da ucestvujem u ovim temama, ali me zanima... cemu x6 za igre? x3 445 je sasvim dovoljan.

ako je cilj igranje, onda 6870 graficka

E hvala vam svima koji ste pomogli pri sklapanju konfiguracije. Evo sta sam sklopio:
AMD Phenom II X4 955 BE
Gigabyte GA-870A-UD3
Kingston HyperX 2 x 2GB DDR3 1600MHz
Sapphire 6870 1GB DDR5
DVD-RW Samsung S223C
Samsung F3 500GB
Xigmatek Asgard
Chieftec CFT-600-14CS
66600 dinara
Jos me zanima imate li preporuku za nekakvo hladjenje za procesor i uopste hladjenje kucista?

hyper 212+ ce uraditi odlcan posao za procesor, a 6870 ne bi trebala da predstavlja problem po pitanju temperature tako da ti neko posebno hladjenje kucista i nece biti neophodno. asgard dolazi sa jendom dvanaesticom napred. dodavanje jos jedne pozadi ce biti dovoljno (nesto tipa scythe slip stream)

Nazad
Vrh Dno