Šta je novo?

Gran Turismo 5

Ja mislim da su rekli da ce patch otkljucati max level damage u Arcade modu.

Tu tek nema potrebe, u Arcade modu ima smisla samo Time trial voziti, a tu ti ni ne treba damage, trebaju otkljucati za MP.

Kasnis sa gradivom :) Taj koji je snimio filmic je rekao da samo treba strpljenja i vremena za ovakav damage, na bilo kom nivou da si.. i gde ovde vidis mehanicka ostecenja, koliko vidim auto se sasvim normalno ponasa.. :)

Да ли постоји могућност да ако више људи користи исти примерак игре на истој конзоли свако има свој save game (и то ако може под шифром)? Не знам како је то на PS организовано. Ако може, да ли је могуће свој savegame некако извући са сонијевог ХДД-а (и чувати у недрима).

1) Moze. Napravite vise racuna na PS-u 3. GT5 ce beleziti progres svakog igraca pojedinacno.

2) GT5 ima zasticen save game, sto znaci da ga ja nemoguce izvuci sa hard diska. Jedini slucaj koji to dozvoljava je full backup HDD-a, ali u tom slucaju sa save game brise sa prvog HDD-a kada se prekopira na drugi.

uopste ti ne treba vise naloga na ps3. imas u samoj igri pod gt life>drivers i tamo mozes napraviti svoj nalog.
Nema potrebe za maltretiranjem i novim psn-om. :)

Захваљујем. :)
Још кад бих некако могао да закључам налог...

Americkim tinejdzerima ocito nece nedostajati NFS !

[YOUTUBE]Wje-Mw98YJs[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]f4kUBDNf1p4[/YOUTUBE]

kakav bug

[YOUTUBE]DcA1AGQCCU4[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
@Markomaniax

Ja sam resio problem smrzavanja nogu :D

25z6uqo.jpg

Niko nije rekao da su stock jugici kvalitetni ili dobri, a ko kaze da sam ja to vozio :d I posto volite da nagadjate i igrate se gluvih telefona, CRX je prodat pre 9 godina, a jugica su bila dva, 1600/140ks i 1400/100ks, oba spremana za trke, i oba bi pokidala tog BMWa sa bregastom od 100 kila i krivom snage kao EKG :d Sada vozim Civica 1998. 1.6/125 Vtec, porodicni auto, pa slobodno dodjite na Huja track day na prolece sa tim dizel kombijima :d:d, pogotovo bih voleo da vidim velikog poznavaoca Vuka gejmera u svom muscle caru, i u krivini :d

Ih driveru, steta sto si prodao te Yugise. Mogli ste ti i kumic lepo, ruku pod ruku, na "staze" (ti sa Yugom, on sa CR-Xom) pa da razvalite nejaku BMW konkurenciju sa tim opakim zverkama. A posto su te masine ipak suvise "profesionalne" da bi bile street legal, uvek bi ste mogli pozvati lokalnog taksistu za 123-ojkom, da ih za cas spakuje u gepek i preveze do "staza"... :d :d :d

A moj "muscle car" je 1992. Alfa 75 TS (trenutno u procesu refurbishinga - u planu K&N filteri, CSC Exhaust System, ECU tuning, kao i eventualno OZ racing 15-ice...) Ako ti stavke kao sto su 50-50 balans i Transaxle sistem (koga je kasnije, izmedju ostalih, koristila i mkIV supra :p) ne znace nista, onda toliko o tvom "poznavanju". :d

ja predlazem da vi ovo resite na jedinom mestu gde sve sto znate racuna - u igri :d

lol, nije mislio NFS Grid :D :D znas sta je grid? :)

A sta je NFS Grid?

:p

Sjajno :) A grid ti je redosled/raspored vozaca na startu trke..

Poslednja izmena:
iRacing that is! :D
ima li mozda nekih takmicenja u najavi kao onih tipa time trials i slicno sto je bilo pre...?!

Mislis nasih lokalnih? Morace da se organizuje nesto, a sto se tice time trial-a, za sad jos ne radi leaderboard, mozemo ovako na rech da kacimo vremena :)
Evo za pocetak jedno vreme sto sam odvozao sinoc, da vidim koliko sam zardjao:

- Mazda Eunos Roadster '89, fabricka, sve pomoci iskljucene ukljucujuci i ABS
- Staza: Tsukuba
- Vreme 1.13.242

Sjajna kombinacija kao sto sam vec rekao..

Dobar si Borise nisi zardjao :) Dobro vreme ali moze to bolje :p 1:13.403 ali sam pogresio u zadnjoj krivini mnogo sam kasnije kocio i tu sam dosta vremena izgubio.Sad mora da idem da ucim nesto pa cu veceras pokusati ponovo.
ps.abs 1

Estimates from the one and only VGChartz claim that Gran Turismo 5 has managed to sell 1.8 million units after two days on sale. Despite the impressive figures, it doesn't look like the title will set any great new records. Peraps all the 'bad reviews' had something to do with it? Anyhow, we're sure with Xmas around the corner, it will have a few good million left in it yet!

a i ..

Gran Turismo 5 named the SECOND BIGGEST disappointment of 2010

Nazad
Vrh Dno