nebabgd
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.01.2010
- Poena
- 169
Jel zna neko gde da nabavim rez gumice za slusalice wh205 ??? koji sam nesrecnik otkinuo ih dok sam izlazio iz prevoza i praaavo u saht(
izgl. da imaš sreće i to baaaaš
Jel zna neko gde da nabavim rez gumice za slusalice wh205 ??? koji sam nesrecnik otkinuo ih dok sam izlazio iz prevoza i praaavo u saht(
eee hvala na pomocinadam se da ce uspeti .... http://media.photobucket.com/image/wh 205 earbud/joe846/070820107551.jpg
nadam se da ovde bar primecujes sta mi treba u kesici su rezervne gumice ... e bar jedna ovakva gumica bi mi znacila jer 1 imam![]()
ni 51 nije nista bolji baguje mi tel to je ludilo....a simbian po prirodi brz znaci((
problemi sa rad. jos uvek postoje upravo mi zakoci....rds radi i ne radiNeverovatan problem, telefon neko vreme radi normalno, a onda samo odjednom krene da srče bateriju i isprazni je za par sati bez ikakvih procesa aktivnih u pozadini. Nakon restarta neko vreme radi normalno, pa onda opet mu dođu lutke i posrče bateriju.
Video sam na netu da je nekima pomoglo savijanje kontakata na bateriji iglom tako da ostvaruju čvršći stisak na tri kontakta na ležištu baterije u telefonu. Za sada drži, ali videću hoće li držati i preko vikenda, ne kupuje mi se novi telefon sada kada sam imao povelike troškove oko selidbe. Neki novi Android telefon bi samo doneo više snage, ali ne i mogućnosti.
Nadam se da će novi FW končano rešiti problem za zaglavljivanjem radija koje imam još od kad sam flešovao FW pre godinu dana, kao i probleme sa rotacijom slike koje mi je doneo fw 51. Tako je bilo sa svima do sada, nešto poprave, drugo pokvare.
Srče bateriju?!? Da nisi skoro instalisao Garmina? Oće to od njega. Ako je do njega, moraš isključiti "backgroung service" u samom Garminu.
problemi sa rad. jos uvek postoje upravo mi zakoci....rds radi i ne radia ekran jeste brzi ali opet zna da zakucava
![]()
Stavio sam V52, i ono što sam primetio prelaskom sa V51 na V52 je malo bolji touch. Ostalo je sve potpuno isto.
...symian je titanik i to posle udara ,za razliku od njega android punom parom stvara nove korisnike a symbian ih sve vise odbacuje od sebe .... a podrzavam nebu u konstataciji da je 5800 zaboravljen telefon , njemu ni potpuno nov sistem ne bi pomogao a ne zakrpe od nepunih 5 mbmsm prese**avanje
Znači u pravom trenutku sam prso 200 evra za ovaj telefon, tajming u pm...:wall:![]()
Znači u pravom trenutku sam prso 200 evra za ovaj telefon, tajming u pm...:wall:![]()
To ti je kao kad sam ja kupio 8800GTS 320Mb nedelju dana pre nego sto se kod nas pojavila 8800GT 512. Literatura mora da se prati redovno
Meni u feb istice ugovor kod Telenora, pa sad svaki dan pratim sta ce biti pametno uzeti tada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari