Pa 1.57MB kolko tebi ostvaruje je tacno dovoljno za filmove do 6-7 Gb...
Ali G standard moze da ostvari mnogo vise od 1.57MB 😉 o tome ja pricam. Aj stavi laptop odmah pored rutera pa izmeri protok i probaj da pustis film vec od 6 gb videces o cemu pricam 😉
Meni kopiranje na G ruteru je islo i po 2.25MB.. iz sobe u sobu ....A i do 2.5-6 kad prinesem lapop ruteru.I filmovi mnogo veci od 6 gb su radili bez problema.
Kad bi ostvario barem 2-2.1 MB/s radili bi ti i ti veci fajlovi od 6 gb
Nije sarkazam, zaista sam impresioniran.Cemu takvi postovi ?
Ako je Wep itekako ima , Ako je wpa2 mozda nema no nista te ne kosta da probas .
Upravo sam stavio wdtvlive_1.04.10_V,simpa je fora ono sa vremenskom i sl,,ne znam samo,dal se meni cini ili ne,.al na fejs nema chat,i neverovatno,da i dalje isti wallpaper gaji,..nisma ga dugo imao,i sve je isto,bezvezno "ruzna"(moj ukus) pozadina. Nisam proveravao,jel neko mozda ima novog b-rada,a da nije beta,utisci ?
...FYI, pusta gotovo sve video multimedijalne fileove, ali I radio I podcastove I DEEZER I Weather Forecast I...nemanje vremena pitanje je lose organizacije... 🙂 WDTV live teraju do krajnjih granica, to je poenta...
Pa znam imam ga već godinu dana nego mi nije bitan wallpaper ili radio ili tako ti gedzeti totalno nebitni u celoj priči. Stream da radi kako treba i to je poenta ovog uredjaja a ne da drndam na youtube sa onim malim daljinskim🙂))
Paaa,aj da se ukljucim,kad vidim da te moj post "iznervirao" sa wallpaper iliti pozadinom,..i da te samo podsetim,kao i zahvalim da si ti meni otvorio oci po pitanju WD media i slicnih caka oko njega ,kao i pomenutog Wall-a,tako sto si me upoznao s b-radom,(koji je imao ipak nesto bolju pozadinu tada,sada)..sto znaci da je i tebi malo smetao,..slao si mi i slike na mail,...na cemu sam ti ja svakako previse zahvalan,i ako ikad bude prilike,vodim na turu pica,a bogami i vise ako treba.:bottle:,al i dalje stojim da je wall bzvze,a ovo ostalo,pa mislim da je to ipak lepa stvar sto se budze ti gedzeti,jer b-rad se tim stvarima odavno vec bavi,a i ne vidim lose da od kutijice izvucem jos ponesto zanimljivo,...:,,:
sto ne ubace podrsku za Moviesheets u zvanicni FW?!? to je jedini razlog zasto sam i dalje na b-radu.
Da li neko ima ili je probao novu verziju, WD TV Live Plus?
Kakva su iskustva i po kojoj cijeni bi se mogao naći u Beogradu? Ili je bolje da ganjam preko prijatelja iz Beča?
I ja sam naknadno vidio da se od Live razlikuje samo u tom Netflix servisu. Znači ganjam obični WD TV Live, mogao bi kolega iz Beča da ga nabavi za 95 €, što je OK kad još ne bih morao da ganjam i eksterni HDD. Sad razmišljam koji i kakav eksterni HDD da uzmem, nisam ih do sada kupovao. Rado bih neki jeftiniji ali koliko vidim teško je naći nešto manje od 250 GB ili 320 GB, najjeftinije oko 65 € ovde kod mene (neka Toshiba 320 GB). Zna li neko kakav je ovaj, ili ovaj? Što je ovaj WD Elements od 500 GB tako jeftin, valja li on?Ako se nevaram on je samo za US trziste zbog Netflix.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari