Šta je novo?

ADSL 4 + IPtv = Telekom

Evo danas sam bio u Telekom poslovnici. Naime, jos uvek sam pod ADSL ugovorom do 18. decembra, i mislio sam da, kada mi istekne taj ugovor, potpisem ugovor na 2 godine (4MB + IPTV). Danas sam otisao da trazim probni period IPTV-a (30 dana) kako bih video kako radi i sve ostalo, ali mi je sluzbenica na salteru rekla da u koliko zelim akciju 4MB + IPTV, ne mogu da uzmem probni period IPTV-a, nego moram da dodjem po isteku trenutnog ugovora (18. decembra) i podnesem zahtev za akciju 4MB + IPTV. Kakva su vasa iskustva? Ja stvarno ne bih zeleo da potpisem ugovor na 2 godine na slepo, pa da mi posle ne radi IPTV zadovoljavajuce, pa sta cu onda? Da li stvarno ne moze probni period ko zeli ovu akciju ili je sluzbenica na salteru ne informisana? :wall:

Evo danas sam bio u Telekom poslovnici. Naime, jos uvek sam pod ADSL ugovorom do 18. decembra, i mislio sam da, kada mi istekne taj ugovor, potpisem ugovor na 2 godine (4MB + IPTV). Danas sam otisao da trazim probni period IPTV-a (30 dana) kako bih video kako radi i sve ostalo, ali mi je sluzbenica na salteru rekla da u koliko zelim akciju 4MB + IPTV, ne mogu da uzmem probni period IPTV-a, nego moram da dodjem po isteku trenutnog ugovora (18. decembra) i podnesem zahtev za akciju 4MB + IPTV. Kakva su vasa iskustva? Ja stvarno ne bih zeleo da potpisem ugovor na 2 godine na slepo, pa da mi posle ne radi IPTV zadovoljavajuce, pa sta cu onda? Da li stvarno ne moze probni period ko zeli ovu akciju ili je sluzbenica na salteru ne informisana? :wall:

Pa ako ti ne radi IPTV kako treba, prijavis neispravnost. Uglavnom problem rese vrlo brzo. Nema sanse da te ostave sa losim IPTV-em a da ga pritom placas.

Pa ako ti ne radi IPTV kako treba, prijavis neispravnost. Uglavnom problem rese vrlo brzo. Nema sanse da te ostave sa losim IPTV-em a da ga pritom placas.

Tacno.Cak znam i par njih kojima se tako izaslo u susret da su im dali da vrate iptv bez naknada i isteka ugovora posle 10-tak dana neuspesnih pokusaja da se resi neka parica koja valja.

^^
Kako nemoze kad je neko ko ima promociju ADSL4 + IPTV obichan STB zamenio za HD i placa 400 din vishe mescno a promocija mu ide normalno... Negde sam prochitao, neznam dali u ovom threadu ili u onom o IPTV-u...

Ja sam se prijavio za click 4 + IPTV pre dve nedelje i dalje cekam :) Zvali su me iz telekoma pre par dana i nudili mi HD STB za +400 din mesecno. Naravno nisam hteo jer nemam potrebe za HD a i nesto mi se i ne daje 400 din vise :D koliko sam skontao posle nove godine ce se placati dodatnih 2400 din HD STB.

Sa sajta
http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=480&id=704

"Cena uvođenja HD usluge u promotivnom periodu do 15. decembra 2010. godine iznosi samo 0,85 dinara*.
Po isteku promotivnog perioda, cena uvođenja HD usluge biće 2.033,90 dinara*, a posebna pogodnost je to što ćete ovaj iznos plaćati u 24 mesečne rate.

Mesečna pretplata za HD uslugu je 338,98 dinara*, a ugovor se potpisuje na 24 meseca.

HD paket uključuje sedam programa:

Discovery Showcase HD (DiscHD) na kanalu 750
National Geography HD (NGeoHD) na kanalu 751
FoodNetwork Channel (FoodHD) na kanalu 752
Arena sport 1 HD (Are1HD) na kanalu 753
Arena sport 2 HD (Are2HD) na kanalu 754
Arena sport 3 HD (Are3HD) na kanalu 755
Arena sport 4 HD (Are4HD) na kanalu 756"

Malo mi je cudno sto se daju sva cetiri kanala Arene sport u HD-u i plus 3 dodatna za 400 din mesecno, a u SD rezoluciji arena sport je poseban paket koji se dodatno placa.
Ako se odrzi ova ponuda to je onda odlicno, licno mislim da ce promeniti to za Arenu kasnije... Voleo bih da gresim.

Au mnogo daju prekrsili se bas,ja mislim da ce u veoma kratkom vremenskom periodu poceti da nas mole sa mnogo ,mnogo manjim cenama ili vecim brzinama.

Ne znam zbog čega? Konkurencija ne postoji južnije od Beograda, a u BG i severnije konkurencija nema kasvetan sportski kanal.

Kopernikus uveliko rzvlaci optiku na krajnjem jugu srbije,sto znaci bice i kablovske i kablovskog neta,a sledeca stvar je da posle nove godine mislim da mozemo da ocekujemo konkurenciju u svim segmentima posle prodaje Lelekonja.

Jel imao ko iskustva sa raskidom ugovora(naprimer ja sam na studentskj akciji,ugovor mi traje do juna ) da bi se iskoristila ova akcija iptv +adsl ,znaci koliko se placa , i jeli uopste moguce.Ako je negde vec pominjano ,dajte link,tesko je pratit sve stranice.

Kopernikus uveliko rzvlaci optiku na krajnjem jugu srbije,sto znaci bice i kablovske i kablovskog neta,a sledeca stvar je da posle nove godine mislim da mozemo da ocekujemo konkurenciju u svim segmentima posle prodaje Lelekonja.

Kakve konkurencije, pa T-com je monopolista u Nemačkoj koji kupuje monopol u Srbiji, samo može biti gore. :)

Mislio sam na to,ali me interesuje ako sam vec pod ugovorom koji traje do juna sledece godine,koliko bih moro da platim za raskid ugovora da bih uzeo ovu akcijsku ponudu

Racunas svaki mesec za koji ti je ostalo do kraja i to ti je to , ako ne znas odes do telekoma pa ti izracunaju;)

Ja sam sa Sezama presao kod Telekoma, tj. sutra idem da potpisem ugovor. I dalje koristim Sezam, imam svoju opremu.
Jedno pitanje: Da li je sa ovim parametrima moguce uzeti jos jedam, dodatni, STB uredjaj?

Jedna napomena za one koji potpisuju nov ili produžavaju postojeći ugovor.

Ako vas pozovu tipa danas, svega 5 narednih dana će se računati kao prvi free mesec. Tako da odugovlačite sa odlaskom po opremu i potpisivanjem ugovora do 1. decembra.

Meni su tako prošle godine kada sam uzeo promociju 3 gratis meseca ADSLa, prvi besplatan mesec računali 2-3 dana jer je već bio 28.-29. u mesecu kada sam otišao da potpišem ugovor.

@drazon

da.

Meni su računali promociju od datuma uzimanja. Prvi račun stigao umanjen za dane bez neta i IPTV.

Meni su računali promociju od datuma uzimanja. Prvi račun stigao umanjen za dane bez neta i IPTV.

Bitan je poslednji račun, ako neko uzme danas, da li će IPTV biti free do 26. nov 2011. ili do 1. nov 2011.

Neću ništa da tvrdim, ali ovaj put čekam 1. decembar (juče me zvali da dođem). :) Prošli put sam išao da se žalim lično "promocija je 3 meseca free adsl-a, ja sam dobio 2 meseca i 2-3 dana", na šta me je lik nakon silnih provera uputio na to da mogu da napišem žalbu, ali da misli da nema neke vajde od toga, da ne može da mi pomogne jer tako njihov informacioni sistem obračunava. Možda su nešto menjali oko obračuna, ovako je bilo prošle godine. Da je sad bar polovina meseca, pa hajde, ali neću da mi se opet par dana računa kao prvi mesec free IPTV-a. :)

Poslednja izmena:
Ako se uzme promocija klik 4 + IPTV nema prvih mesec dana free.
Mesec dana probe ima samo ako se uzme IPTV bez ove promocije.
Informacija sa 9813.
A i mene su inace zvali danas da odem po opremu.

Vrh Dno