Šta je novo?

Gran Turismo 5

Jel tacno ovo da posle odvozanog kruga u time trial-u ne izbaci listu i koji si u svetu?

Leaderboardovi bi trebalo uskoro da budu ubaceni kroz patch.

Leaderboardovi bi trebalo uskoro da budu ubaceni kroz patch.

Sve bi nesto trebalo kroz patcheve (sad i ja zvucim ko Vampir.. ) :) nek napisu sta planiraju da ubacuju u patcheve.. Za sad dve krucijalne stvari fale i ostavljen si da nagadjas da li ce ih ubaciti..

Imas intervju sa Kazom na Eurogameru. Receno je da ce ubaciti leaderboards i matchmaking u buducnosti.

Nadaju se.. :)

"We hope to introduce even more damage features at a later date and will provide an update on this as soon as we can."

Dobro je, bitno da nisu zavrshili sa igrom i da imaju zelju da uopshte rade update :) Za leaderboards me bash zabole, vozi se "zbog radi" uzivanja :d

Ha, zelju :) Ostecenja su obecana davno, obavezni su da to ubace.. sad zvuci kao da ce to biti njihova dobra volja :)

Cek, cek.. Igra nema ostecenja uopste? Nema nista od onoga da se damage otkljucava kasnije ili tako nesto? :)

Pola friends liste vec igra GT5, sta ce biti kad stigne sa shopto ? :D
Borise kako ti nisi uzeo ovde ? Sta si se stisao ? :p

Naravno da ima.

Aj nadji mi neki video koji dokazuje to, naravno ne branik ili vrata koja vise, vec da auto vuce u stranu ili slicno.. nemoj bezveze pricati. :)

Evo dalje sta kazu..

With GT5 finally releasing today, Yamauchi-san also responded to criticism of the online feature set, revealing to Eurogamer, "Online updates are planned of course for leaderboards and matchmaking – [they're] all planned in the process of evolution."

During a stage presentation earlier in the evening, Yamauchi pledged that his team would be "upgrading every week, every month" to improve the game, which took five years to develop.

Yamauchi described the game as a "pet" that his team had "nourished and looked after," paying special tribute to fans, "all of whom have helped and supported us to develop Gran Turismo."

Beneath a video screen slogan which read: "Today is not the finale. Today is only the beginning of a new era for Gran Turismo," the series creator insisted that his team's work on the project was far from complete.

Ha, zelju :) Ostecenja su obecana davno, obavezni su da to ubace.. sad zvuci kao da ce to biti njihova dobra volja :)

A gde su oni to obecali mehanichka oshtecenja ? :) To smo samo mi medju sobom prichali pa ispalo na kraju da su oni obecali :d Isto ko onih 7-8 odlaganja, a bilo jedno, i to za pola meseca :d

Igra je opravdala sva ocekivanja.
Oni kojima je nesto drugo bolje neka igraju to sto im vise srcu prija....
Meni ce deca da vezbaju za vozacki na ovoj igri....
(obecao sam cerci kada me dobije na kartingu, vodim je na pravi da to dokaze :d )

A gde su oni to obecali mehanichka oshtecenja ? :) To smo samo mi medju sobom prichali pa ispalo na kraju da su oni obecali :d Isto ko onih 7-8 odlaganja, a bilo jedno, i to za pola meseca :d

lol, pa ne znam, nisam znao da ostecenja znace ulubljen branik bez ikakvih posledica :d Valjda se zna sta se podrazumeva pod time.. Imam i ja one nalepnice kao rupa od metka, mogu da zalepim na auto pa da kazem da su pucali na mene.. :)

Dobro aj ne cmizdri vishe, rekao je sad da ce biti later i dobicesh damage :)

(obecao sam cerci kada me dobije na kartingu, vodim je na pravi da to dokaze :d )

Haha, tako lozach ispada drajver, vozi sa devojchicama online :d:d

A kad smo vec kod kartinga, osecaj je identichan kao u pravom i to je pravi pokazatelj koliko je fizika ozbiljna u igrici :d

Poslednja izmena:
Kada su obecali mehanicki damage?

O boze.. sta znaci damage, prevedite mi to, posluzite se Google translatorom slobodno. ***..

@ driver

Pa ne, nego se pravite ludim, kao kad su obecali :d Sta iko ima od kozmetickih ostecenja?

Dajte mu igru nek izvoza par krugova da ga ne gledam ovde kako cmizdri:d

O boze.. sta znaci damage, prevedite mi to, posluzite se Google translatorom slobodno. ***..

@ driver

Pa ne, nego se pravite ludim, kao kad su obecali :d Sta iko ima od kozmetickih ostecenja?

Uvek se pricalo o vizuelnim ostecenjima. Mehanicka ostecenja su bila na NASIM listima zelja, PD to nikada nije obecao. Barem koliko se ja secam.

Uvek se pricalo o vizuelnim ostecenjima. Mehanicka ostecenja su bila na NASIM listima zelja, PD to nikada nije obecao. Barem koliko se ja secam.

Nadji mi recenicu "we are making just the visual damage.." Da li se iko lozi samo na vizuelna ostecenja? Nema nikakvu funkciju osim da lepo izgleda..
I ne cmizdrim nego lupate gluposti, pita covek jel ima ostecenja ti kazes ima :) Lozis ga bezveze, nije pitao jel imaju nalepnice ostecenja..

Koga je uopste briga za vizuelna ostecenja :) ?
Mislim, cemu to ako nema i mehanickih?

Po Lozacevoj prici, ispalo je da su oni obecali mehanicki damage, sto nije tacno. Obecali su vizelni. Da li ti se to svidja ili ne, to je nebitno. Nisu lagali, kao sto Lozac tvrdi.

Malo je porazavajuce da posle 5 godina razvoja igra nema makar nekakav damage.

Poslednja izmena:
Vrh Dno