Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ma ubaci, i ja sam jpa ubacio posle jp6, ali oba preko odin-a...

xxxxx put u ovom treadu....kreiras "disable lagfix" u voodoo folderu :)

Hajde Seraph, da ne bih morao opet da citiram ovaj put 7 navoda gde je spominjano...

Jpa je odlican, jedini problem koji sam primetio je sto s vremena na vreme (svakih 7-10) dana wifi zabaguje, sto reset resava...

Odradio sam "disable lagfix"
***...ne pratim redovno temu :d

Sad ću da krenem sa update-om.

Onja Kies je stara verzija iz jula. Ne znam u cemu je problem kod mene.....cccccc

Odradio sam update.Sve radi super.
Nego,u vezi voodoo-a.Da li moram opet da instaliram?...ili samo da izbrišem onaj "disable lagfix" folder.

EDIT: koji player koristite za pustanje .mkv fajlova?

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da sam toliki baksuz da i dalje ne mogu da instaliram Froyo.....

Odradio sam update.Sve radi super.
Nego,u vezi voodoo-a.Da li moram opet da instaliram?...ili samo da izbrišem onaj "disable lagfix" folder.

EDIT: koji player koristite za pustanje .mkv fajlova?

slobodno obrisi sada folder, pa ga instaliraj ponovo

Tu verziju i imam 1.53

Anderson, ti si flešovao na "divljaka" JP6, pa ti je zato ponudio update, Mellow, nije se još pojavio update za VIP preko Kiesa...

NetFront Life Screen v1.0.01 - free

Obavezno, ali obavezno isprobajte NetFront Life Screen v1.0.01 i zaboravicete na LP. Aplikacija je na opste odusevljenje svih forumasa besplatna. HomeScreen je sastavljen iz dva dela. Ikonice su rasporedjene pri dnu u vidu prstena koji se okrece, a kada se selektuju poruke ili imenik izlistava sve (glavna stavka je uvecana a u pozadini se ostale postepeno smanjuju). U levoj strani ekrana je neka vrsta app drawer-a u vidu rotirajuce kocke. Odradili su ga samo tako. Jos uvek je u probnoj fazi i povremeno zakoci na kratko, ali vredi imati ga jer menja telefon iz korena. Samo kada ga dorade bice definitivno br. 1!

Nešto se sjebalo prilikom instaliranja lagfixa.
Nije htelo da se restartuje.Morao sam reflash... :/

Meni se ovo uopšte ne sviđa, nepraktično mi je i nepregledno.

Anderson, ti si flešovao na "divljaka" JP6, pa ti je zato ponudio update, Mellow, nije se još pojavio update za VIP preko Kiesa...

Sto li su onda na sva zvona oglasili froyo na vip-u... da vidimo da li ce se neko javiti ko kupi od sutra nov fon, sa vec ubacenim 2.2, ne vidim da bi moglo sta drugo sem jpa...

Ljudi,kako da pustam .mkv fajlove?!

Je l' mora prvo da se konvertuje video ili ima neki plejer/kodek?

Hvala!

Ne mora da se konvertuje, ubaci *.mkv i kreni sa uzivanjem. Ja sam isprobao sa 2 gb velicine (ledeno doba 3, rez. 1280x688) i klizi. Ako ti treba i prevod, preporucujem da instaliras mVideoPlayer. On ti je isto ono sto je LCG SmartMovie za symbian OS.

Poslednja izmena:
znaci da vipovi telefoni jos nemaju update na 2.2

pa ne radi se o 2.2 već uopšte ne dozvoljava update,neće ni na jm6.da li je neko uspeo posle fleša preko odina da vrati telefon u početno stanje,tj da mu dozvoljava update preko kies-a

pa ne radi se o 2.2 već uopšte ne dozvoljava update,neće ni na jm6.da li je neko uspeo posle fleša preko odina da vrati telefon u početno stanje,tj da mu dozvoljava update preko kies-a

Ja sam nakon odin-a odradio preko kies-a, ali sam koristio staru verziju 1.5.3.10093_82 (mora stara verzija jer nova ne dozvoljava bilo kakve izmene).

Otvoris regedit pa ides na HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung\Kies i izmenis:
1) LocalVer - promenis u 1.5.3.10103.100

Onda ides na HKEY_CURRENT_USER/Software/Samsung/Kies/DeviceDB/1 (ili neki drugi broj kod tebe) i izmenis:
2) ProductCode - GT-I9000HKDXEE
3) HIDSWVER - I9000XWJM2/I9000NEEJM1/I9000XXJM1/I9000XWJM2
4) SoftwareRevision - I9000XWJM2/I9000NEEJM1/I9000XXJM1/I9000XWJM2
5) DEVCONINFO - (ovo ostavis prazno)

Na ovaj nacin dobijas JPA Froyo, a ako zelis JPO Froyo onda:

2) ProductCode - GT-I9000HKDXEU
3) HIDSWVER - I9000XXJF3/I9000OXAJF3/I9000XXJF3/I9000XXJF3
4) SoftwareRevision - I9000XXJF3/I9000OXAJF3/I9000XXJF3/I9000XXJF3

Poslednja izmena:
Samo što tako gubiš garanciju.

sto i nije neki problem jer moze posle da reflashuje na originalni rom, samo bi trebalo naglasiti negde da pre nego sto se posalje fon u servis treba imati default rom da se ljudi ne bi zeznuli(ako ima takvih)

Pozz dobri ljudi. Ja se izvinjavam unapred ali nisam bas puno upucen kako da izvrsim upgrade sa Eclaira na Froyo preko tog Odina,posto J****i Kies ne prepoznaje Galaxy!!! Dzilion pokusaja :type: ali nikako da proradi glupi kies :crash:!!!
Pa bi vas zamolio da mi malo pojasnite kako i sta treba sve da uradim da stavim Froyo.
Video sam da ima gomila objasnjenja ali sam stao kad sam video da moja verzija Eclara ima u opisu onaj "512.PIT" a ovaj najnoviji Froyo "803.PIT"
...pa sam odustao.

zato bi vas zamolio da mi samo pojasnite da li to ima nekakve veze,
gde da skinem sve sto mi je potrebno :)
i kako sve to lepo da napakujem

Moj Galaxy S:

kupljen u Vip-u i od tad nista nisam dirao i nemam nikakav lagfix niti bilo sta drugo...

PDA:I9000XWJG5
PHONE:I9000XXJG1
CSC:I9000OXXJG4

Firmware version
2.1-update1

Karnel version
2.6.29
Root@SE-S603#2

Build Number
ECLAIR.XWJG5

Vrh Dno