Šta je novo?

problem pri restartovanju i ponovnom paljenju

boombish80

Cenjen
Učlanjen(a)
10.03.2010
Poena
154
kao sto i naslov teme kaze problem je u restartovanju i ponovnom paljenju.odradio sam nov sistem i isti problem se javlja,kada hocu da upalim racunar na power taster pocne da vrti ventilatore,cuje se da radi hdd ali nista od slike,ugasim ga na power taster i pokusam ponovo i digne sistem bez problema e sad,ugasim ga na turn of i kada hocu ponovo da ga upalim desava se isti problem kao i kada pokusam da ga restartujem.probao sam sve sto sam znao i zakjlucio da ne znam nista sto bi mi pomoglo da resim problem:))salu na stranu ali nervira sto kada god hocu da upalim ili restartujem racunar moram da ga ponovo ugasim i upalim.

Probaj sa drugim napajanjem....

Jel si proverio kako su ti spojeni svi kratkospojnici na ploci?
Od led-a,hdd i tako to, ne znam sta sve jos imas.

eh komplikacija, verovatnto problem sa plocom i tim procesorom...
bice teska igrarija naci tacno sta je...
ali probaj redom, povadi sve sem gpu, cpu i mem pa pobaj...
pa resetuj cmos, pa updatuj cmos, pa promeni cpu ako imas...

igrarija kazem...

resetovao sam cmos,otkacio sve i probao preko graficke sa ploce i isti simptomi.upalim on radi kad ga ugasim preko windows-a i pokusam da ga upalim nece,moram da ga ugasim na taster i posle toga se ponovo upali normalno,komplikacija:))ja probah sve sto znam i nista ako neko ima jos neku ideju ili predlog ja cu rado da probam.inace sve je lepo povezano.

resetovao sam cmos,otkacio sve i probao preko graficke sa ploce i isti simptomi.upalim on radi kad ga ugasim preko windows-a i pokusam da ga upalim nece,moram da ga ugasim na taster i posle toga se ponovo upali normalno,komplikacija:))ja probah sve sto znam i nista ako neko ima jos neku ideju ili predlog ja cu rado da probam.inace sve je lepo povezano.

Vrati plocu na reklamaciju ako je jos uvek pod garancijom :)

A da popunis "moja masina" pre svega? Mozda bi tako bilo lakse da se dodje do ideje o resenju problema. Eto, moja bivsa DFI ploca nikako nije "volela" (post problem, restart...) ATI kartice u prvom PCIe slotu, dok sa nVidijama nije bilo problema.

ma nije to moja masina vec komp koji sam dobio i koji cu verovatno prodati i sve radi normalno osim sto moram dva puta da ga palim.

Imam isti problem.
Danas je poceo da se javlja. Zamenio sam napajanje pre mesec dana, graficku dodao pre 4 meseca do tada sam koristio integrusu. Sve je radilo kako treba do sinoc. Jutros da upalim komp, pokrene se ventilator popale se sijalice na kucistu ali se ne cuje pip i monitor ostaje crn. Dugim drzanjem power dugmeta komp gasim i opet pokrecem i onda je sve normalno. Cudno....

Imam isti problem.
Danas je poceo da se javlja. Zamenio sam napajanje pre mesec dana, graficku dodao pre 4 meseca do tada sam koristio integrusu. Sve je radilo kako treba do sinoc. Jutros da upalim komp, pokrene se ventilator popale se sijalice na kucistu ali se ne cuje pip i monitor ostaje crn. Dugim drzanjem power dugmeta komp gasim i opet pokrecem i onda je sve normalno. I tako na dalje funkcionise... Cudno....

Poslednja izmena:
Resio sam problem, (bar se nadam), 24 pinski (20+4) priključk sam iskopčao pa ponovo priključio i za sada radi kako treba. Evo jutos se upalio komp bez problema

Nazad
Vrh Dno