Šta je novo?

Gran Turismo 5

Neko je napokon krenuo da koristi photomode:

nrburgringnordschleife2.jpg

nrburgringnordschleife8.jpg

nrburgringnordschleife3.jpg

nrburgringnordschleife5.jpg

nrburgringnordschleife.jpg

nrburgringnordschleife1.jpg

Poslednja izmena:
A sta nisu sve iste u jednoj zemlji?:)
Ok nisu, jedna ima vodopade a druga vatromet:)

Krivine su krivine, a retke su interesantne rally staze. Zato ti uopste nije bitno, vec fizika i osecaj u toku voznje.

Sad mi je jasno zasto je release date pomeren :D.

Xt9hi.png

A sta nisu sve iste u jednoj zemlji?:)

Naravno da nisu, prestani, vredjas zdrav razum :)

Cool je ovo alatka, ali eto ako su je vec pravili ocekivao sam malo vecu kompleksnost, mozda ce i moci gomilu varijacija da se pravi, za sada mi izgleda kao da ce brzo ponestati varijanti od ovih ponudjenih slajdera :)

Odlozice igru ponovo da dodaju text "F1 Sampion" pored Vettelovog imena :D

circuitdelasarthe20092.jpg

wulbN.jpg

nurburgring24hgallardol.jpg

Ozbiljno? Nemam pojma, copy-paste sa LFS foruma :) Ja vise ne razaznajem prave od foto moda, keve mi..

Ozbiljno. Jedan lik je stavio tu fotku na drugi forum da izlozi ljude, ali su ga provalili jer nema GT logo u gornjem desnom uglu. :d

Ne bih stavio kintu na to, kad bolje pogledam, zadnje gume i deo branika iza njih mi izgleda kao iz igre.

Poslednja izmena:
Sta sad sa tom fotkom, totalno drugaciji ugao i udaljenija je.. :) Vidjali smo iste onakve slike iz foto moda, ne znam sta ti je toliko 'RL' na njoj u odnosu na dosadasnje :) Pogledaj gume ponovo, i zadnji branik..

A i asfalt u prvoj slici se vidi da je iz igre...

Ma nije tesko zalepiti pravu sliku automobila na asfalt iz igre, ali stvarno sam 99.99% ubedjen da je ipak cela iz igre.. A tu je i GT logo ragnaroche, pogledaj dobro.. :)

Poslednja izmena:
Jesi siguran da ima zalepljen GT logo? Sad sam vrteo podesavanja na monitoru i i dalje ga ne vidim...

Skini sliku pa je uvecaj malo ,videces donji deo logo-a... ili je to oblak u obliku gt-a :)

Jesi siguran da ima zalepljen GT logo? Sad sam vrteo podesavanja na monitoru i i dalje ga ne vidim...

Eo ti desno od ovog isecenog logoa..

logonp.jpg

Nepotrebna konfuzija, bilo je i perverznijih foto mod slika od ove.. :)

Par slika koje nisu postavljene:

grandvalleyspeedway2.jpg

nrburgringnordschleife5.jpg

nrburgringnordschleife.jpg

btw ovo ispod je slikano na ringu :D

...i jedan wall:

tih sunce ti kao onomad ja kad sam ga radio u maxu:

Capture006.png

Poslednja izmena:
Koji li im je qratz trebao i kart?

Navodno, kartovi su bili projekat za GT6, ali ih je Shuhei Yoshida u jednom intevrjuu naveo kao deo GT-a 5, pa su ubaceni vec u ovom delu.

Ma ok ali ostaje pitanje koji će nam to qratz? Kad su se već toliko rasipali, mogli su i Adu Huju da ubace :d

Poslednja izmena:
Ma ok ali ostaje pitanje koji će nam to qratz? Kad su se već toliko rasipali, mogli su i Adu Huju da ubace :d

Isto kao i reli i Nascar, da kazu da imaju u igri.. :) A sta imaju, 3 izmisljene reli staze i jednu pravu stazu za Nascar :) Totalno uzaludno utroseno vreme i resursi.. dobro nisu i trke camaca ubacili.

Ako cemo tako, uzaludno je troshenje vremena za 80% automobila i pola staza, ali igra bez toga ne bi mogla da postoji :)

wtf su one nalepnice na micrama ps2? bas i ne izgleda nesto . . .

GT5 Car List

Nisam neki ljubitelj voznji (mozda zato sto jos nemam vozacku! :D), ali ovo ce morati da se nabavi... Uzivancija je samo gledati vrhunske modele automobila!

Samo pitanje dal uopste ima smisla ovo igrati bez volana??? :D

Sad ce Boris na prve dve fotke da trazi logo u cosku da bi dokazao da nisu prave :D

ahrweilerstreet.jpg

highspeedring.jpg

highspeedring2.jpg

roadcourseindy.jpg

Nazad
Vrh Dno