Šta je novo?

Gran Turismo 5

Jel ovo neka *******cija :) ?
Reklamiraju playstation2 na ovom automobilu u granturismu5 ?

Taj auto se se takmicio sa tim nalepnicama u vreme ps dvojke, nema svrhe menjati nalepnice jer sve mora da bude onako kako je bilo.
Naci ces jos mnogo modela sa starijim reklamama...

koliko procenata je skocio preorder u poslednjih 24h

attachment.php

Sad sam bacio pogled na ovu listu, i koliko vidim vrlo ce retko biti potrebe da se vozi neki automobil koji nije premium. Sve vredno iz svake firme je Premium, jedino ko hoce da vozi stariji model nekog koji postoji nov, nisu bash mogli oba da rade..

Konacno Pro fizika (navodno)

[YOUTUBE]FFxjiImbGhk[/YOUTUBE]

A onaj C63, preterano.. :)

Poslednja izmena:
Zasto skokovi i doskoci ovako lose izgledaju... :( (1:09)

[YOUTUBE]IL7AHcQyJuk[/YOUTUBE]

Tuning:

[YOUTUBE]dB2_ZJYdunY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Kako onda kupujete GT5? Jel ste preordovali na shopto ili cete kupiti kod nas na dan izlaska ?

Poslednja izmena:
Onaj japanac sa, navodno, Pro fizikom nije iskljucio pomoci ili je grip nenormalno veliki:
- pre onog blokiranja kocnica i zanosenja u T1 je isao 170kmh, usporio na 80 u nekih 10m i uhvatio slide sa malo kontre
- pre prvog spina je isao 220kmh, napravio jednu piruetu i stao? Alo! 220kmh, okrenuo zadnji deo po travi i tek tako da povrati kontrolu i nastavi dalje. Nesto mi tu ne stima??
Na stranu to sto graficki prikaz volana na ekranu kasni. Ja bi taj volan svakako iskljucio ako postoji opcija.

Ako mislis na onaj Borisov klip na ringu to je demo, a svaki demo ima samo arkadni mod tako da ja ne bih zalazio duboko u to...

TC mu je na 5.. ali opet, dosta tu cudnih stvari ima, previse lako se vozi.. nisam ni primetio da kasni volan :(

ej ljudi ,ako volan nije u prologu kasnio , nece kasniti ni u punoj verziji. ne donosite zakljucke na praistorijskom demo-u oko koga smo vec 20 puta diskutovali.

Dinamicka promena vremena na Nirburgu, u pitanju je replay a ne live trka [ima popup-a zato]

[YOUTUBE]dREGCHLhh5c[/YOUTUBE]

Neverovatno izgleda, samo zbog Ringa i podesavanja doba dana vredi uzeti igru.. :) Ali i dalje mi sve previse arkadno deluje a pojma nemam sa kakvim pomocima vozi..

Evo ga ovaj jeftini Lexus :d

9sq6tz.jpg

^ABS-2, Traction control-4.

Postoje 3 pomoci, Skid Help i jos dve.. Skid help bi trebalo da zameni Standard fiziku iz proslih delova. Znaci postoji jedna 'fizika' i onda dodajes te pomoci ako hoces arkadnije..

Nocni ring izgleda loshe zato shto se vozi joypadom pa su pokreti neprirodni + arkadni mod sa tonu gripa. Izgleda da taj nema nameru da krene karijeru i da snimi neshto sa pro fizikom i iskljuchenim pomocima, moracemo sami ;)

ma cim taj nije iskljucio muziku, taj je tipican nid for spid-er :d

potpuno nemerodavan za sve osim izgleda igre, po meni.

Nocni ring izgleda loshe zato shto se vozi joypadom pa su pokreti neprirodni + arkadni mod sa tonu gripa. Izgleda da taj nema nameru da krene karijeru i da snimi neshto sa pro fizikom i iskljuchenim pomocima, moracemo sami ;)

Ovo kao da tera neki TDU grand master sofer.

Evo, kao shto sam i rekao..

That said, Blitz asked a lot of good questions during his one-on-one time with the Sony reps, and I recommend jumping over to his complete report here in our forums. Most noteworthy:

* Partial confirmation that you’ll be able to save your progress during endurance races (a much-wanted feature in Gran Turismo 4).
* Damage severity is linked to the game’s difficulty settings: “easy, medium, hard or standard and professional”.
* You will be able to manage B-Spec races from both your PC’s web browser and mobile device.
* Re-confirmation that “all” of your cars in Gran Turismo PSP can be transferred to GT5 and will be playable in Arcade Mode.
* New and improved Gran Turismo TV will return from GT5: Prologue.

Koji vrh, moram da prelazim igru da bi otkljucao sto realnija podesavanja.. jel se zagrevanje guma dobija tek na kraju igre kada Murcielago ubije Veyrona? :)

to bi bila najgora moguca glupost..ako je tako najbolje ce biti da se skine gotovi save sa Neta i da se nastavi odatle..

Jel sam ja jedini ovde koji je pismen na engleskom ? :d Pishe da onaj ko odabere easy nivo, nece moci da igra sa pro fizikom i teshkim oshtecenjima, samo na najtezem nivou cesh moci da imash najjacha oshtecenja i pro fiziku, a to se valjda podrazumeva da necesh morati da predjesh igru na easy, medium i hard da bi otkljuchao najtezi nivo, nije ovo Uncharted ili Killzone, odmah roknesh sve najjache :d

Poslednja izmena:
Pa i ja gledam koji im je...

Jel sam ja jedini ovde koji je pismen na engleskom ? :d Pishe da onaj ko odabere easy nivo, nece moci da igra sa pro fizikom i teshkim oshtecenjima, samo na najtezem nivou cesh moci da imash najjacha oshtecenja i pro fiziku, a to se valjda podrazumeva da necesh morati da predjesh igru na easy, medium i hard da bi otkljuchao najtezi nivo, nije ovo Uncharted ili Killzone, odmah roknesh sve najjache :d

Prvi put cujem da ce gran turismo imati tezinu?
Nije lose osmisljeno, odma cu da stavim na hard :)

Nova kategorija trkanja, by PD.. :)

[YOUTUBE]9XlZU7-MWEE[/YOUTUBE]

Fino se ciniz aista nema sta ;)

Nego Borise reci ti meni sta ti to imas toliko protiv carreer mode-a i otkljucavanja nekih stvari kroz igru ?

Pa igranje karijere u jednoj (kako se reklamiraju) simulaciji voznje i gurkanje sa AI-evima, je kao da se posle Milke sa keksom vratis na cokoladu za kuvanje..

Poslednja izmena:
Mogli bi da napravimo novi thread kada igra izadje. Prvi post se ovde ne moze menjati, a svako ko bude ista zeleo da sazna o igri ce se pogubiti u 300 strana razne diskusije.

Nazad
Vrh Dno