Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Pa dobro, to je opšte poznato da kada rutuješ telefon gubiš garanciju, ne znam šta je tu čudno, a svakako je lako vratiti na default stanje. :D

Pa dobro, to je opšte poznato da kada rutuješ telefon gubiš garanciju, ne znam šta je tu čudno, a svakako je lako vratiti na default stanje. :D

Prema ovome može se reći da nije bilo normalno. Odnosno servisni centri nisu imali instrukciju da rutovan telefon izuzmu iz garancije. Naravno da je lako vratiti na default stanje što još više pokazuje koliko im je dosadno da su počeli glupostima da se bave.

Mislio sam na to da je tako kod svakog proizvođača. :) Ako doneseš rutovan telefon na servisiranje ne moraju da ti priznaju garanciju.

Ovo je nenormalno dobro.... Jpo radi posao NENORMALNO xD
ju kako sam srecan,preeeeeeedooobrooo...sve apsolutno klizi
bolji je osetno nego 2.1 i 2.2 jp6/jpm

ee...jel zna neko kojim restore toolom da backupujem izbrisane slike (odradio sam onaj format zbog voodoo update.zip, totalno *****,nisam kopirao slike,sve sam u nervozi odradio)

Do sada nisam nesto puno probavao GPS no danas sam se malo zanimao i
ocajno radi. Rom je JPO i to regular update sa Kies. Telefon je XEU non branded (UK).
Ima neka podesavanja za GPS ili u cemu je fazon ?

Isti slucaj za GPS.Dok sam bio na 2.1 radio je perverzija cak i u zatvorenim prostorijama dok sad ne moze da zakljuci satelite.Al su ga opravili svaka cast.Sta uradise ovi iz Samsunga nemam reci.Sprdaju se samo tako.

Do sada nisam nesto puno probavao GPS no danas sam se malo zanimao i
ocajno radi. Rom je JPO i to regular update sa Kies. Telefon je XEU non branded (UK).
Ima neka podesavanja za GPS ili u cemu je fazon ?

Nema, moraš da čekaš fix od samsunga, ili da probaš neki sa XDA, meni na jpa i ne radi toliko loše...

Na 2.1 je hvatao fix brzo, ali je bio neprecizan do zla boga, meni bolje radi na XWJPA, bio sam pre neki dan do Subotice i normalno je radio...

Meni sa 2.2 radi kako treba. Cak je malo brzi nego sto je bio na 2.1.

jel neko zna koji lagfix treba?

na xda spominju OCLF za JPO verziju,al ne mogu da nadjem link ;)
ili mozda moze i voodoo?

fala ;*

Nemoj OCLF, on je verovatno najgori lagfix od svih.

Je l' si instalirao samo base firmware bez nekog roma (doc's npr)? Ako si bez roma instalirao onda može voodoo.

instalirao sam neki v7docs sa par programcica (prvo sam,logicno, JPO.zip prebacio na SDcard i onda sam preko CW-a apply-ovao taj JPO i onda isto tako i taj dodatak posle JPO FW-a...ja kontam da je to CUSTOM ROM,ali klizi i bez lagfixa sem u par situacija/kad otvara slike i kad kuckam poruke)

ako je doc-ov, onda radis lagfix iz cwm...imas tamo u uputstvu

Da da...jeste taj...onda odoh da odradim...nisam video da ima u uputstvu...
Edit...oh da...tamo ima u vise postova napisano sta treba da se radi... :/

Doca inace vise navija za to da se uopste ne koriste lag-fix-ovi, jer je sam ROM dovoljno brz.
Ako ces da stavljas lag-fix, stavi onaj koji on preporucuje (NO-RFS advanced EXT4), nemoj da stavljas JFS - mnogi se zale. A budi spreman na to da ce ti lag-fix brze prazniti bateriju.

ma stavicu neki LAGFIX, nadajuci se da ce mi ubrzati ucitavanje slika u galeriji....neverovatno DUGO ucitava :/
sve ostalo PREVISE KLIZI,samo slike nikako da se ucitaju....

Doca inace vise navija za to da se uopste ne koriste lag-fix-ovi, jer je sam ROM dovoljno brz.
Ako ces da stavljas lag-fix, stavi onaj koji on preporucuje (NO-RFS advanced EXT4), nemoj da stavljas JFS - mnogi se zale. A budi spreman na to da ce ti lag-fix brze prazniti bateriju.

zasto bi lagfix praznio bateriju? ^^

Zato što EXT4 troši malo više baterije nego RFS/EXT2, tj. koliko znam koristi više CPUa.

Meni 3G ubija bateriju, ali valjda tako treba.

ma stavicu neki LAGFIX, nadajuci se da ce mi ubrzati ucitavanje slika u galeriji....neverovatno DUGO ucitava :/
sve ostalo PREVISE KLIZI,samo slike nikako da se ucitaju....

Ako imas instaliran Doc's V7.6, u njemu je dodao gallery aplikaciju iz Koreanskog JPD-a, koja je tranutno najbrza verzija.

Nazad
Vrh Dno