Šta je novo?

Problem sa drajverima za graficku?

nedostizni

Čuven
Učlanjen(a)
05.11.2003
Poena
609
Kad upalim neku igru, posle par minuta krecu da se javljaju neki zeleni "fleshevi"(na trenutak se pojave pa nestanu) po teksturama, i to sve intenzivnije i intenzivnije. Na kraju to toliko ometa igranje, da evo vec godinu dana ne mogu da igram nista.

Da li je problem sa drajverima za graficku? Graficka je Ge Force 6600 GT, a ostale komponente su: AMD Athlon 1.8 GHZ, 512 RAM DDR, Windows XP SP3 Viena

Hvala na pomoci.

Problem sa drajverima za graficku?

Ne verujem da je do drajvere, pre ce biti do same graficke. Proveri hladjenje i temperature...:wave:

Vidi da ti se nije zapushio hladnjak od graf sa prashinom. Hoce to od pregrevanja. A hoce tako i kad zvekne memorija na karti.

Izvinjavam se sto kasnim sa odogovorom.
Dakle definitivno nije do drajvera. Skinuo sam najnovije NVIDIA 6 serija (imam GeForce 6600 GT 128 MB) i isto se javlja. Trenutno igram Call of duty 4, probao sam da iskljucim Texture filtering u samoj igri, kao i da Antialiasing stavim na Bilinear. I za sada pomaze, ne javlaju su ti "zeleni fleshevi" na teksturama. Ali moguce je da nije proteklo dovoljno vremena da bi reko da li ce se opet javiti (tek sam sinoc podesio ovo).

Ocisticu hladnjak, pa cemo da vidimo. A kako da proverim da nije crkla ta memorija? Jer postoji neki program za dijagnostiku?

Hvala.

u zadnjih par meseci hladnjak (onaj propeler uopste nije radio). Dakle samo se hladio preko pasivnog.
Evo danas je crkla konacno. Ne mogu da pokrenem racunar, stavio sam staru graficku, i proradio je racunar. Cak sam par dana pre ovoga imao problema i sa slikom na monitoru. Na trenutke je delimicno slika bila zuta, a onda opet "normalna", i tako na svakih par sekundi. Mislio sam da je problem sa monitorom, ali ispade da je graficka bila problematicna.

Gde kupiti polovnu AGP graficku ne slabiju 128MB?

Zbog grejanja je sigurno a druga mogucnost je da je vrisnula tj neupotrebljiva za 3d mod artifaktuje
izbacuje siljke itd

Nazad
Vrh Dno