Šta je novo?

Revoltec UV Cold cathode

schnappy

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2010
Poena
200
Kupio sam ove UV hladne katode, napravio sam(tj nisam ja nego jedan "majstor") slejving, a posle slejvinga neonke ili nisu uopste radile, ili su jedva sijali tj sijali su do polovine neonke, a to je oko 10-15cm.

Drugo, jedan od transformatora spaljena, ni sam neznam kako...
A slag na tortu...danas kada sam hteo da ukljucim neonke (one koje su jos radile) ni oni nisu sijali, a verujete ili ne moj ocz illuminati usb tastatura prestala da radi, morao sam da izvadim pa da ponovo prikljucim i onda je proradila ...onda sam jos jednom sam ukljucio lampice, sijali su do pola, pa sam probao da zategnem kabl od neonke i na moje iznenadjenje dobro su sijali, ali tastatura se ponovo islkjucila

Evo slika sa spaljenog transformatora.

Kada sam otvorio kabl tamo gde se ulazi u lampicu primetio sam da jedan kabl koja je bila zalemljena na onu zicu koja je pored lampice u plastiku, pokidala se...

Dali je moguce da mi neko napravi ovo_ jednostavno nemam vise zivca da nosim kod elktricara, da mi naplati neku lovu bezveze...

Prilozi

• IMG_4945.JPG
    IMG_4945.JPG
    178.9 KB · Pregleda: 52
AKo ti gasi tastaturu, znači da ti cima previše struje sa matične... Gledaj da ti to neko prepravi da radi direktno sa Molex konektora (za HDD).

P.S. WTF is slejving ?!?!

AKo ti gasi tastaturu, znači da ti cima previše struje sa matične... Gledaj da ti to neko prepravi da radi direktno sa Molex konektora (za HDD).

P.S. WTF is slejving ?!?!

Sleeving :d pa radi direktno sa molex konektora, dve zice idu u molex konnektoru za hdd...

Vrh Dno