Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Nalazi se na delu marketa koji ne vidis.

sa google-a

Pojavio mi se stuck pixel (plave boje na beloj pozadini, crne na crvenoj, na crnoj se ne vidi uopste). Probao sam pixel fixer, ali nije pomoglo. Ima li nekog resenja za ovo?

servis...?

I da znate nesto, kad smo vec kod servisa i kod one price oko 45 famoznih dana....
Pitao sam matorce malo o tome, oni su ipak privatnici,dugo posluju kao trgovci i znaju sta znaci PRAVO KUPCA...
Posto trguju sa novim vozilima kao generalni distributeri, svaki auto sa kvarom mora da se opravi za 45 dana (ne radnih, nego kalendarskih...) bilo je mnogo puta slucajeva da auto ne moze,ima neku fabricku falinku, i oni u servisu ne mogu NIKAKO da poprave (salje se i u servis u BG-u) i niko nema resenja...onda se musteriji da NOV AUTO.

da li je u pitanju frizider, pegla, TV,auto ili Mashina za rezanje rezanaca? nije bitno...ako ode u servis, i ti imas papir kad je preuzeto, ako ne dobijes 45 dana posle toga MORAJU DA TI DAJU PO ZAKONU NOV ARTIKAL!!

znaci,nemojte se ustrucavati da zovete inspekciju i ostale mere da preduzmete...ako ljudi dobiju nov auto (o steti autokuce) onda zasto ne bi dali nov mobilni :/
samo napred svi koji imate problem.

Koji je najbolji program za blokiranje SMSova i poziva za Android? Mozda nije ovo mesto za pitanje, ali posto imam i9000, mislim da mi vi mozete dati najbolji info sta funkcionise.

Ako je jos neko imao slucaj sa zaglavljenim pixelom, jel mu se odglavio vremenom?

meni nije :D
jedino sto se vremenom promenilo jeste da sam se pomirio sa time....posle nedelju dana ces prestati da ga primecujes xD

inace, odlucio sam da stavim neki custom rom sada, ako je jpa finalni onda nema smisla cekati vise....ali pre toga bih hteo da uradim backup foldera sa IMEI i ostalim bitnim stvarima za svaki slucaj. kako to da uradim?

Market, SGS Toolbox. Prilikom pregleda product code-a cuva te fajlove na internoj memoriji

Za Denu ne znam, ali ti ne treba one click root, iz clockwork recoveryja imaš u advanced features - install Superuser.

EDIT:

Skinuh sad Denu, samo flashuješ zip iz clockworka.

Poslednja izmena:
Trenje, da prebacim diskusiju iz teme o mobilnom desktopu. Imam jp6, rutovan sa voodoo 5 pre6 fixom. Nameračio sam se da promenim notification bar sa circle.glx.nl sajta. Pošto nemam 2e recovery, ne uspevam da instaliram ni cloclwork recovery. Javlja mi se signature verification failed. Šta mi preporučuješ: koji kuvani rom da stavim sa kojim ću uspeti da ubacim fajl sa circle.glx.nl sajta i kojom metodom. Kako da sačuvam aplikacije i kontakte? Hvala unapred.

e do moga....clockwork recovery failed to identify, sada sam i saznao da mi treba root da bih instalirao ovaj recovery...neka alternativa za root onda?

e do moga....clockwork recovery failed to identify, sada sam i saznao da mi treba root da bih instalirao ovaj recovery...neka alternativa za root onda?

Sto li toliko bezis od tog root-a, da mi je znati...

Da li zaista mislis da ce oficijelni froyo bolje raditi ako se instalira na nerutovan fon, ili sta vec?

dizem ruke....probao par one-click-root opcija, sve failuju pri update-u, skinuo sta sam uspeo da nadjem na netu od update.zip fajlova, isti slucaj....ne mogu da verujem da ne mogu da rootujem prokleti telefon

dizem ruke....probao par one-click-root opcija, sve failuju pri update-u, skinuo sta sam uspeo da nadjem na netu od update.zip fajlova, isti slucaj....ne mogu da verujem da ne mogu da rootujem prokleti telefon

Sorry, mislio sam da nećeš da ga rutuješ...

Sto li toliko bezis od tog root-a, da mi je znati...

Da li zaista mislis da ce oficijelni froyo bolje raditi ako se instalira na nerutovan fon, ili sta vec?

ne bezim, samo ne mogu da rutujem telefon! a hocu zbog tog clockworkmod recovery-ja....ne vidim drugo resenje kako onda da ga stavim

* uspeo preko odina...yey

Poslednja izmena:
znaci ne mogu da verujem....odradim sve super, leti telefon fenomenalno, i posto su mi neke stvari ostale bile na fonu ae kao da formatiram sd card i uradim factory reset....i evo sada pose sarenog S logoa telefon mi radi samo neke random vibracije :wall:
uradio sam factory reset/wipe cash data iz CWM, ali ne pomaze....
odin ga prepoznaje u download modu, neka pomoc bi mi dobrodosla jer mi treba funkcionalan fon za sutra :)

navodno je neko 5min pre mog flashovanja prijavio problem sa factory resetom...al kasno
par likova je imalo ovih problema, ali su ga resili, dok ja nisam bio u prilici da se bavim time ranije :)

jedan predlog je

"back up first
desabe lagfix in OCLF also in CWR,desable lagfix
factory reset,full wipe
clean install now"

a drugi je

"I got this like 4x already.
What i did was... i went into cwm..and did a factory reset, wiped cache..and wiped dalvick cache. After that i reflashed it with the same rom again and it worked."

kapiram da treba reflash preko odina ponovo jer ne mogu .zip i .tar fajl da nabacim na mob, ali ne znam koja podesavanja da koristim u odinu i sta trebam da stavim u pda/phone/csc polja

Jel je neko fleskao official froyo? Ima li razlike u odnosu na leaked JPA?

Nema razlike.
Po svemu sudeci oba, "leaked" roma (JPO i JPA) postaju official.

znaci ne mogu da verujem....odradim sve super, leti telefon fenomenalno, i posto su mi neke stvari ostale bile na fonu ae kao da formatiram sd card i uradim factory reset....i evo sada pose sarenog S logoa telefon mi radi samo neke random vibracije :wall:
uradio sam factory reset/wipe cash data iz CWM, ali ne pomaze....
odin ga prepoznaje u download modu, neka pomoc bi mi dobrodosla jer mi treba funkcionalan fon za sutra :)

To ces morati da precesljas xda forum uzduz i popreko. Koliko sam mogao da primetim na xda, svi koji su imali slican problem su morali da flashuju iz pocetka preko odina, ukoliko nisu imali nandroid backup.

Kako da namestim da kies prepozna telefon, kada ga pribodem sa uključenim debugging-om izbaci mi ovo
2a6mluw.jpg

kada isključim debugging i uključim kies mode onda se ništa ne dešava.

Možda je i bilo ovo pitanje ali stvarno ne mogu da tražim pošto je sve za samsung neverovatno komplikovano u odnosu na htc.

Poslednja izmena:
Kako da namestim da kies prepozna telefon, kada ga pribodem sa uključenim debugging-om izbaci mi ovo
2a6mluw.jpg

kada isključim debugging i uključim kies mode onda se ništa ne dešava.

Možda je i bilo ovo pitanje ali stvarno ne mogu da tražim pošto je sve za samsung neverovatno komplikovano u odnosu na htc.

probaj reinstalaciju kiesa, skini poslednju verziju, probaj drugi usb na kompu...ume to da iritira

Hvala, probaću sutra sada mi je dosta samsungovog pc softvera.

znaci katastrofa, fon mi je na granici da bude totalno uje*an....
200px-Samsung_Galaxy_S_Black_Screen_of_Death.jpg

nece vise ni u recovery, samo mogu u download mode, i odin ga tu prepoznaje...
jel mogu nekako da sredim mob?
pre nego sto mi je zaboo fon na njemu je bio JPA, medjutim u medjuvremenu sam uz pomoc jednog tutorijala zaebo jos vise(zato nece u recovery) - uradio sam re-partition prvo(512) a onda pokusao da flashujem jm8/jm4 ali odin 1h nije hteo da zavrsi posao, totalno je zaglupeo...e sad ne znam jel se ovaj poslednji uopste flashovao(uradio sam to bez .pit fajla).
bas sam ******....

Pa ubaci ga u Download mode, flash-uj neki JM8/9 sa repartition i onda JPA/O ili koji vec... Opusteno, nema mesta panici. Ja sam tu slicicu dobijao 10-ak puta...
Mogao bi samo da restartujes komp pre sl. flash-a, cisto da driver-i ne prave neki problem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno