Šta je novo?

James Bond: Blood Stone 007

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
2wqac6h.jpg

Blood Stone 007 is an upcoming action-adventure video game, developed by Bizarre Creations and published by Activision for the Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, and Microsoft Windows operating systems. It is the 23rd game in the James Bond series although it is not a direct sequel to any game. The game was confirmed by Activision on July 16, 2010. The game is due to be released Nov 2, 2010. It features the voices and likenesses of Daniel Craig, Judi Dench, and British artist Joss Stone. High Moon Studios is porting the game to Microsoft Windows

Exclusive UK Istanbul Trailer

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-uk-james-bond/703441?type=flv

Ako bude kao Quantum of Solace bolje nemoj ni da izlazi, mada po traileru liči na splinter cell :D

Izlazi 2. novembra. :)

Nadam se da ce igra biti dobra, za sad gameplay trejleri obecavaju.

Ne mogu da objasnim al imam osecaj i deluje mi kao da ce biti pristojan FPS.
Recimo zasluzice ocenu 80

2. novembra cemo videti vredi li
[YOUTUBE]KkiEZwgR4W4&feature=mfu_in_order&playnext=1&videos=adU6SQD2LzE[/YOUTUBE]

Ovo ce da bude :wc:

Presao sam je prvi put za 5 mozda 5 i po sati, kraj je razocaravajuci, bukvalno kad sam ocekivao bar jos jednu lokaciju igra se zavrsila. Da je malo duze trajala utisak bi bio jos bolji mada ni ovako nije los. Sad malo igram na 007 nivou tezine i tu je igra mnogo zanimljivija, nema autoaima, municija je redja a i protivnici nisu vise toliko naivni.

Xbox 360 verzija? Smoriše nas izdavači kako PC piraterija uništava gaming, a ovamo se svaka igra za Xbox 360 pojavi barem nekoliko dana pre nego što izađe...

Izgleda da je jaci i od cak norisa :D

Ne kapiram. izasla je danas u zvanicnoj prodaji za sve platforme a nema nijedan review na netu..........

Pojavila se i "narodna" verzija.

Solidna igra, po meni samo za fanove Bonda i Craig Daniela.

Meni je kul, prešao sam prethodni koji je bio trash, ovaj je bar 3x bolji u 15min koliko sam navatao vremena da probam. Ali čini mi se da je isto port u pitanju.

Dobra igrica cista lepa zabava :banana::banana::type:

Oni ispod 18 godina, ne vole. Njima je "Moonraker" vrhunac Bond serijala.

Imam ozbiljne probleme sa zvukom ...cesto preskace , na trenutke nestane , zatim kasni nekih par sekundi itd .

Imam najnovije drajvere za graficku (260.99) i za zvucnu karticu . Nemam probleme sa zvukom u drugim igrama .

Imam ozbiljne probleme sa zvukom ...cesto preskace , na trenutke nestane , zatim kasni nekih par sekundi itd .

Imam najnovije drajvere za graficku (260.99) i za zvucnu karticu . Nemam probleme sa zvukom u drugim igrama .

I ja isto, ne radi mi uopste u cutscenama dijalog ali ima zvucnih efekata.

Nazad
Vrh Dno