Registrovao sam se na opda sajt,poslao im sis koji sam zeleo da potpisem i oni mi poslali potpisan. Instalirao sam Widgetizer normalno ?
ae molim te baci mi u inbox tacan link sa kojeg si skinuo widgetizer....jos njega ne probah![]()
Kako da dodam account za share online? Radi li to čudo uopšte? Odem na add new account/update services i kaže no new services available i to je to. Ili ja ne kapiram kako funkcioniše?
edit: Valjda sam ukapirao. Ne radi kod nas i gotovo.![]()
Kad mora sam sebe da citiram.Može da se koristi share online posredno pomoću nekog plug-ina. Ode se na furtiv.mobi, odatle se instalira plug-in za željeni servis i to je to.
može link u inbox, da ne jurim i isprobavam 15 verzija
@Darkko, e prekko "tog" Share nisam nikad ni probao ništa da šerujem![]()
Moze, po podne, stavicu ti link ka Rapidu.
Da li si nasao na neku aplikaciju da se tel orkljuca kao kod Samsung S5230. napises neki karakter po ekranu i fon se otkljuca, umesto push buttona sa strane.
^
@Dacha123, ja koristim orig. nokia bt. (oznaka bh-105,a ima i za koji mm manje bh-104) i zadovoljan sam...drži baterija i po nedelju dana.
Stavio sam Spb shell 3.7 registrovao ga i mnogo lepo radi.
ma meni treba za muziku vise nego za razgovore a da kupujem bt sluske za muziku...sumnjam da bih nasao nesto ispod min 30-40 evra i to diskutabilnog kvaliteta![]()
Za automatsku prognozu sam nesto uradio, ali i dalje za trenutnu temperaturu govori "no data", doduse isto kaze i za New York, Moscow i druge, tako da je nesto do njih.
Nisam jos pronasao za druge widgets-e, ali kao shortcut se moze dodati bilo koji od vec instaliranih programa. Ono sto sam trazio je npr neki widget koji ce mi automatski mail proveravati i ispisivati. Za win mobile mogu da se dodaju.
^^imam ver. 3.7 i radi wheater forecast o.k samo nađeš Beograd (ili koji već grad), a ima ih da skroluješ koliko ti prsti izdrže
p.s. video sam negde, kad sam tražio SPB, da ima "widgets for spb shell", predpostavljam da su to dodatni widgets koji mogu da se "ubace"....javljam, tj. ostavljam link ako ga nađem i ako to radi.
btw. pored spb-a imam : Widgetizer,Vodafone hs, Orange Tornado i Orange Tsunami,od svega najviše koristim klasičan hs sa 4 shortcuts gore![]()
Cekaj da li ti pokazuje samo trenutnu temperaturu ili prognozu za 5 narednih dana?
Meni trenutno stoji:
Belgrade weather forecast / No data
Belgrade current conditions / 05 November, 01:00, 8C ...
..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari