Šta je novo?

[N5800] Zvanična tema

rekoh, vrlo prosto, a i mnogo manje rizično od flash JAF-om, koliko god. čovek ušao u rutinu, opasnost od "brick phone" uvek postoji.

Kako da dodam account za share online? Radi li to čudo uopšte? Odem na add new account/update services i kaže no new services available i to je to. Ili ja ne kapiram kako funkcioniše?

edit: Valjda sam ukapirao. Ne radi kod nas i gotovo. :D

Poslednja izmena:
Kako da dodam account za share online? Radi li to čudo uopšte? Odem na add new account/update services i kaže no new services available i to je to. Ili ja ne kapiram kako funkcioniše?

edit: Valjda sam ukapirao. Ne radi kod nas i gotovo. :D

Kad mora sam sebe da citiram. :) Može da se koristi share online posredno pomoću nekog plug-ina. Ode se na furtiv.mobi, odatle se instalira plug-in za željeni servis i to je to.

Kad mora sam sebe da citiram. :) Može da se koristi share online posredno pomoću nekog plug-ina. Ode se na furtiv.mobi, odatle se instalira plug-in za željeni servis i to je to.

nisam te baš skapirao...ali ako misliš na nešto tipa kao hoćeš da baciš klip ili sliku s fona direkt na fb ili yt..može, samo se s kompa prvo tamo prijaviš ili kako već oni ti naprave neku adresu i na nju šalješ to što hoćeš da šeruješ :)

Pa tako nekako, s tim što nisam nešto lud za tim nego sam hteo da vidim da li radi taj predinstalirani share online. Probao sam sa flickrom, registrovao se tamo na kompu ali ne vidim kako bi to funkcionisalo bez onog third party plug-ina koji sam pomenuo? Izgleda mi kao da bi to trebalo telenor da odradi i ponudi. Nemam pojma, nebitno, radi ovako kako radi. Da ne gnjavim. :)

meni radi...imam accounte za fb i yt, probao par puta i šljaka o.k.. pošaljem video klip preko wifi i on se automatski pojavi na mom profilu.Evo ovo je bila 1. proba...valjda http://www.youtube.com/watch?v=pSyzLMee_74

p.s. zadnja guma je bila pri kraju, pa sam hteo malo da se poigram (čitaj iživiljavam) pre nego što je zamenim :d

Kako si dodao te accounte? Da ga j...m ne znam šta radim pogrešno. Aj npr. za yt, kako?

1. odeš na yt i uloguješ se pod svojim nikom 2. klik na svoj nick pa na account i imaš opciju mobile setup, e tu te on valjda pita koji fon tj. koja platforma i (ti norm. biraš symbian ili s60v5) i on ti napravi e-mail koju ubaciš u imenik pošto su obično takve da je ne moguće zapamtiti, mislim da čak adresa stigne na fon kad ukucaš neki kod...davno sam to radio. I onda norm. klip šalješ na tu adresu :)

na fb, manje više isto.pošto oni stalno nešto restilizuju sajt, mislim da treba da ideš na try fb for mobile,uglavnom isto iz setting svog account-a sve radiš...isto biraš koji fon ili platforma, dobijaš neki kod..al fb app nemoj da skidaš odatle...ako ti treba ima je ovde na forumu...
e daa, tu imaš i opciju da ti stižu statusi i poruke od određenih frendova na fon sms-om..to ti ne bih preporučio...ja sam jednom slučajno uključio i izbombardovali su mi fon fb status porukama tipa :try free ovo, try free ono, ko da sve dele džabe ma**e im *a spopadarim , globalističke:wall:

Poslednja izmena:
Mislim da to i dalje nije ono što sam ja zasvinjio da probam :D Pritisni ono multimedijalno dugme pored natpisa xpressmusic na fonu. Onda ikonica u sredini, to je share online. Da li ti se tu nalaze neki nalozi ili je prazno i šta se dešava kad odeš na add accounts. Ne zamerite, od skora imam ovaj telefon pa sam još u fazi isprobavanja svega i svačega. :)

Stavio sam Spb shell 3.7 registrovao ga i mnogo lepo radi.

može link u inbox, da ne jurim i isprobavam 15 verzija

@Darkko, e prekko "tog" Share nisam nikad ni probao ništa da šerujem :)

nabavio hs 45 za sve koje bude interesovalo sluske su ocaj.... wh 205 za 10 klasa bolje...

Moze, po podne, stavicu ti link ka Rapidu.

ne mora Boro,imao sam sreće i našao iz prve sa sve ser.:), app je dobra ali mi odmah uzela dodatnih 10% ram-a, iako radi baš lepo vidi se (po ikonama npr.) da je pisana za 3.5"-3.7" displey.Hvala u sv. sl.

OK.

^^da ne veruješ ! sebe inače smatram prilično maleroznim al s ovim...1. link koji sam otvorio,dobra verzija + ser. btw. rapidsrb.postao prilično ozbiljan, dosta korisnih stvari (ne samo za fon) sam skinuo odatle u zadnje vreme ;)

@Dacha123, ja koristim orig. nokia bt. (oznaka bh-105,a ima i za koji mm manje bh-104) i zadovoljan sam...drži baterija i po nedelju dana.

Da li si nasao na neku aplikaciju da se tel orkljuca kao kod Samsung S5230. napises neki karakter po ekranu i fon se otkljuca, umesto push buttona sa strane.

Da li si nasao na neku aplikaciju da se tel orkljuca kao kod Samsung S5230. napises neki karakter po ekranu i fon se otkljuca, umesto push buttona sa strane.

pa ima ih nekoliko od nUnlock, Best Unlock do My keylock v.11 koji ima (između ostalog) i neku foru da napišeš reč na hs (po default je NOKIA, ali može da se promeni) pa pomeranjem slova otključavaš fon...mislim da je to najpribližnije onome što sam shvatio da tražiš...ima baš dosta opcija kako se zaklj/otklj . fon nisam sve ni isprobao

^
@Dacha123, ja koristim orig. nokia bt. (oznaka bh-105,a ima i za koji mm manje bh-104) i zadovoljan sam...drži baterija i po nedelju dana.

ma meni treba za muziku vise nego za razgovore a da kupujem bt sluske za muziku...sumnjam da bih nasao nesto ispod min 30-40 evra i to diskutabilnog kvaliteta :)

Stavio sam Spb shell 3.7 registrovao ga i mnogo lepo radi.

Svaka cast na programu, odusevio me.
Pokazuje mi da guta ram (slobodno svega 10ak), ali se u radu uopste ne primecuje, i kad otvorim garmin/operu itd nista ne koci.

Da li sta mozda provalili kako se mogu dodati drugi widgets-i?
I kako namestiti da sam update-uje prognozu, tj kako namestiti da automatski koristi gprs, a ne da svaki put pita.
I jos jedno, da li dobijate trenutne podatke ili samo pise no data.

Za automatsku prognozu sam nesto uradio, ali i dalje za trenutnu temperaturu govori "no data", doduse isto kaze i za New York, Moscow i druge, tako da je nesto do njih.
Nisam jos pronasao za druge widgets-e, ali kao shortcut se moze dodati bilo koji od vec instaliranih programa. Ono sto sam trazio je npr neki widget koji ce mi automatski mail proveravati i ispisivati. Za win mobile mogu da se dodaju.

ma meni treba za muziku vise nego za razgovore a da kupujem bt sluske za muziku...sumnjam da bih nasao nesto ispod min 30-40 evra i to diskutabilnog kvaliteta :)

orig. nokia bt. bh-105 21e ;) a imaš na tom sajtu pristojan izbor i hs slušalica...ja sam uzeo foliju za ekran, bt, i vakum nosač za kola...sasvim je o.k sa cenama.

Poslednja izmena:
Za automatsku prognozu sam nesto uradio, ali i dalje za trenutnu temperaturu govori "no data", doduse isto kaze i za New York, Moscow i druge, tako da je nesto do njih.
Nisam jos pronasao za druge widgets-e, ali kao shortcut se moze dodati bilo koji od vec instaliranih programa. Ono sto sam trazio je npr neki widget koji ce mi automatski mail proveravati i ispisivati. Za win mobile mogu da se dodaju.

Da se umesam i ja u raspravu.. :) I meni ne radi prognoza :wall: Koristim SPB vec mesecima (verzije 3, 3.5.5... ) i weather forecast je do sada odlicno radio.. Nova verzija ocigledno nesto zaj... :smash:

^^imam ver. 3.7 i radi wheater forecast o.k samo nađeš Beograd (ili koji već grad), a ima ih da skroluješ koliko ti prsti izdrže :D

p.s. video sam negde, kad sam tražio SPB, da ima "widgets for spb shell", predpostavljam da su to dodatni widgets koji mogu da se "ubace"....javljam, tj. ostavljam link ako ga nađem i ako to radi.
btw. pored spb-a imam : Widgetizer,Vodafone hs, Orange Tornado i Orange Tsunami,od svega najviše koristim klasičan hs sa 4 shortcuts gore :)

Poslednja izmena:
^^imam ver. 3.7 i radi wheater forecast o.k samo nađeš Beograd (ili koji već grad), a ima ih da skroluješ koliko ti prsti izdrže :D

p.s. video sam negde, kad sam tražio SPB, da ima "widgets for spb shell", predpostavljam da su to dodatni widgets koji mogu da se "ubace"....javljam, tj. ostavljam link ako ga nađem i ako to radi.
btw. pored spb-a imam : Widgetizer,Vodafone hs, Orange Tornado i Orange Tsunami,od svega najviše koristim klasičan hs sa 4 shortcuts gore :)

Cekaj da li ti pokazuje samo trenutnu temperaturu ili prognozu za 5 narednih dana?

Meni trenutno stoji:
Belgrade weather forecast / No data
Belgrade current conditions / 05 November, 01:00, 8C ...

Tako da u principu radi, ali nema detaljne prognoze za naredne dane sto je do sada bio obicaj..

A meni sve vreme pokazuje detaljnu za naredne dane (doduse ne bas preciznu), a od kad sam stavio ne pokazuje trenutne podatke, tek je sinoc izbacio za 22.oct... I kad odem na update i dalje stoji. Current conditions 22.oct ...

Edit: sa ovi prodavnice sam dodao par stvari, npr b92 vesti i pojavilo se widget kad odem na add widgets, i stavim, ali uopste nista ne pise. Tu je widget (sirine kao da treba da budu vesti), ali ne pise nista.

Poslednja izmena:
Cekaj da li ti pokazuje samo trenutnu temperaturu ili prognozu za 5 narednih dana?

Meni trenutno stoji:
Belgrade weather forecast / No data
Belgrade current conditions / 05 November, 01:00, 8C ...
..

meni norm. pokazuje...za 3 dana dnevno ili nedeljno, kako namestim.

Jel zna neko gde da nabavim rez gumice za slusalice wh205 ??? koji sam nesrecnik otkinuo ih dok sam izlazio iz prevoza i praaavo u saht :((

Nazad
Vrh Dno