Šta je novo?

HP QuickWeb

gillette

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2004
Poena
319
Nisam siguran da li je ovo pravo mesto za ovu pitanje, ali u svakom slučaju radi se o softveru pa, možda neko bude znao.

Evo o čemu se radi.
Pazario sam jedan HP netbook (ova 210 mini serija) i ono što je odlična stvar, pored Windows 7 OS-a ima i neki HP QuickWeb softver koji se diže za bukvalno 1 sekundu, nezavisno od Windows-a.

Za one koji žele da budu samo na netu, odlična stvar.
E sad, interesuje me da li taj QuickWeb (ili nešto slično) postoji kao softver za klasične laptopove ?

Hteo bih naime da i na regularnom laptopu imam tu neku brzu, samo za internet opciju, koja se diže nezavisno od Windows-a.

Unapred hvala na odgovorima

Znam da ima opcija kod ASUS-a pod nazivom express gate za 5 sekundi se podize i imas net, pregled slika, muzike, cet, mail...e sad koji laptop imas i kad je kupljen? Ja kad sam flesovao bios (doduse ja imam desktop) dobio sam update za express gate pogledaj da li tvoj model ima tako nesto

Imam HP Pavilion dv 9000. kupljen pre 2 godine. To je kao desktop replacement mašina..na njemu windows 7. Nisam našao taj express gate.

nema ni na HP-u..

kažu da je to neka Linux-ova fora, ali kako da to iskompbinujem sa svojim laptopom..

Baš šteta ako ne može, jer je mnogo dobra stvar

Moj prijatelj je pre dva dana kupio pavilion dv6 sa instaliranim win 7 i ima quickweb..Ja imam HP G62-a 10EM, kupljen pre dve nedelje i posto sam ga kupio bez sistema nemam to..instalirao sam win 7 i skinuo sa hp sajta quick web ali ne radi..naime, tokom instalacije ovaj IOS pravi particiju od 2 gb koju nazove "F particija HP Tools" i tu otpakuje quickweb...Medjutim kada odem u all programs, pod stavkom HP nadjem samo fajl Quickweb help a ne konfiguracijski fajl..malo sam vrsljao po netu i video da jos neki (stranci) imaju isti problem..procitao sam da se u biosu mora aktivirati IOS, tj quick web, ali ja u biosu, u opciji boot na koju upucuju, nemam tu mogucnost..dakle, za sada ne znam i jurim da provalim u cemu je fora..nemogu je da samo radi na pavilionu ili mini notebooku....evo, malo sam pojasnio ali i ja sam u problemu, a aplikacija je poput linuksa i odlicno fercera...

QuickWeb

Moj prijatelj je pre dva dana kupio pavilion dv6 sa instaliranim win 7 i ima quickweb..Ja imam HP G62-a 10EM, kupljen pre dve nedelje i posto sam ga kupio bez sistema nemam to..instalirao sam win 7 i skinuo sa hp sajta quick web ali ne radi..naime, tokom instalacije ovaj IOS pravi particiju od 2 gb koju nazove "F particija HP Tools" i tu otpakuje quickweb...Medjutim kada odem u all programs, pod stavkom HP nadjem samo fajl Quickweb help a ne konfiguracijski fajl..malo sam vrsljao po netu i video da jos neki (stranci) imaju isti problem..procitao sam da se u biosu mora aktivirati IOS, tj quick web, ali ja u biosu, u opciji boot na koju upucuju, nemam tu mogucnost..dakle, za sada ne znam i jurim da provalim u cemu je fora..nemogu je da samo radi na pavilionu ili mini notebooku....evo, malo sam pojasnio ali i ja sam u problemu, a aplikacija je poput linuksa i odlicno fercera...

Ajmo drugari dajte malo pomoci u vezi ovoga..odlicna je aplikacija i radi super, samo treba pomoci da saznam moze li i na moj model..
:wall:

Vrh Dno