Šta je novo?

TV Vodič, Android aplikacija

ilic

Slavan
Učlanjen(a)
11.08.2006
Poena
304
Poštovani forumaši,

Predstavljamo Vam Android aplikaciju TV Vodič, vodič kroz televizijski program Srbije do 7 dana unapred sa podrškom od 48 televizija. Pregled trenutnih emisija i emisija po žanrovima. Kreiranje ličnih lista televizija putem filtera. Jednokratni i stalni podsetnici. Napredna pretraga. IMDb integracija. Minimalna potrošnja baterije i interneta.

logobv.png

Dokumentaciju, revizije, planove i više informacija možete naći na sajtu aplikacije:
http://bit.ly/tv-guide

Download: Na Android Marketu pretražite "TV Vodic" ili "Vip Srbija".

Screenshots:
sc0q.jpg
sc1u.png

Očekujemo vaše komentare, predloge i sugestije.

Kod mene sve normalno radi.

Odlična je aplikacija, često je koristim u toku dana. :)

Naravno da radi.

Detaljna dokumentacija i opis svih mogućnosti aplikacije: http://bit.ly/tv-guide-docs

Ukoliko Vam se sviđa aplikacija, glasajte za nju na Android Vip Izazovu putem aplikacije "Vip Android glasanje".

Poslednja izmena:
Super aplikacija, samo napred domaci programeri... Radi perfektno na Magic-u ;)

Koristim je više od mesec dana i dobro radi. Desilo se jednom ili dva puta da nije mogao odmah da osveži program, ali ništa strašno.
Veoma korisna aplikacija.

kao sto rekoh, kod mene sve radi super... i veoma sam zadovoljan aplikacijom definitivno mi mnooogo pomaze u organizovanju gledanja TV-a :D

Drago mi je što imamo zadovoljne korisnike. :)

Planiramo nastavak razvoja čim prođe takmičenje. Dobro bi nam došle ideje i sugestije. Svako ko želi da pomogne može u ovoj temi da ostavi poruku ili na sajtu aplikacije pod sekcijom Issues.

Nije ti bas ok odnos prema korisnicima, lepo kaze covek da ne radi. Otkud znas da covek stvarno ima neku nekompatibilnost ili nesto, pa puca aplikacija... jednom li se desilo?

Drugo, odakle vuces podatke za TV program?

Splet nesrećenih okolnosti, mislio sam da je neko drugi zbog nadimka.

Podatke vučemo sa naših servera.

Poslednja izmena:
Pozdrav Sale,

Kako ide? Moj cimer (Ilic) i ja smo radili na applikaciji dobar deo raspusta, dosta smo se pomucili i drago nam je sto korisnici to cene.

Ovo nam je prva android applikacija, Ilic se je sa dosta entuzijazma bacio na Android i imam samo reci hvale za njegov rad. On i dalje pun entuzijazma planira nove verzije, prosirenja na druge drzave i novi dizajn GUI-a. Ja sam se vise bavio podacima i pomagao gde sam mogao i koliko sam mogao pored posla koji mi placa stanarinu i hranu.

Ja sam iskreno vise bio zainteresovan za Windows Phone 7 ali sam na faxu u manjini i kao Windows Mobile fan i kao C/C++/C# programer jer se pretezno na faxu uci Java. Tako da sam se prihvatio projekta i odlicno je ispalo.

Nadali smo se nekoj nagradi od Vip-a ali izgleda da strucni ziri vise "vipuje", leti ili mucka koktele nego sto gleda TV. Zauzeti su to ljudi, razumem, ni ja ne stizem da gledam TV pored faxa i posla. Ali mi je i dalje zao sto nismo barem dobili neku pohvalu ili lepu rec, bas bezveze...

Instalirao sam pre par dana app i mogu reci da sam prezadovoljan. Froyo 2.2 - Desire.

Izgleda fantasticno, pregledna je i veoma jednostavna za koriscenje. Kod GUI-a ne treba nista menjati.

Moja zelja bi bila da se nadju jos neke TV stanice na listi, tipa HBO Comedy i sl.

.... i da napomenem, probao sam vecinu app sa Vip Android 2.0 i TV Vodic je svakako najbolja. Zaista mi je zao sto niste bolje prosli na konkursu....

Poslednja izmena:
Dodaćemo još TV stanica.

Što se tiče konkursa, ***, šta je tu je, sada se nadamo nagradi korisnika. :)

Samo nemojte da ubacujete reklame :)

Mozda ne bi bilo lose da ubacite tipa donaciju putem SMS-a (slicno kao Parking SMS Srbija), ako vec planirate zaradu....

Odlična aplikacija, odlično radi na Samsung Galaxy I9000.

Vidim da je autor uspeo da osvoji drugo mesto za ovu uber-cool app...pa stoga cestitke :wave:

Android aplikacije „B92” i „TV Vodič” su proglašene za najbolje aplikacije u okviru „Vip Android izazova 2.0“, jedinstvenog konkursa za razvoj lokalno primenljivih aplikacija za mobilne uređaje. Odluka je doneta na osnovu glasanja u kome je učestvovalo 1436 Vipovih korisnika Android telefona i programera.

Android aplikacija „B92“ je sa 139 glasova osvojila Nagradu korisnika u iznosu od 8.000 evra. Ova aplikacija na Android telefone donosi aktuelne sadržaje veb sajta B92, a njeni autori su: Ivan Jelić, Miša Peić, Branislav Ćuk, Ivan Dimitrijević, Goran Nešković i Miloš Radulović.

Zahvaljujući glasovima 15 domaćih programera, aplikacija ,,TV Vodič’’ autora Aleksandra Ilića i Marka Mitića osvojila je nagradu od 2.000 evra. Aplikacija omogućava praćenje domaćih TV programa, kreiranje liste omiljenih televizija, pretraživanje emisija po imenima i žanrovima.

Opširnije: OVDE

Hvala na lepim rečima.

Zahvaljujemo se svim korisnicima i programerima koji su glasali za nas.

jel moze da se program instalira prebaci na sd karticu, imam manjka mesta na telefonu. motonav je pojeo poa memorije.

Trenutno ne može. Planiramo da implementiramo tu opciju, međutim nije baš tako jednostavno. Ukoliko bi je samo implementirali nastali bi još veći problemi sa podsetnicima, na primer, povežeš mobilni sa kompom kao mass storage i izgubiš sve podsetnike. Zbog toga moramo kompletno da promenimo koncept aktiviranja podsetnika.

kako ne moze na sd?
btw odlicna aplikacija, glasao sam za vas na takmicenju :)

Prilozi

• snap20101020_122744.png
    snap20101020_122744.png
    55.6 KB · Pregleda: 102
kod mene ne moze, nije mi rutovan telefon.

sd da pitam jos nesto, nama bas neke veze sa ovim, ovde je najlakse da pitam
kako da na marketu ostavljam komentare? moze iliidan da odgovori vidim da je komentarisao na marketu.

Instalirao na HTC Wildfire,odlicno radi,sve pohvale.

kod mene ne moze, nije mi rutovan telefon.

sd da pitam jos nesto, nama bas neke veze sa ovim, ovde je najlakse da pitam
kako da na marketu ostavljam komentare? moze iliidan da odgovori vidim da je komentarisao na marketu.
ne treba rooted telefon da bude, ali mora da ima Android 2.2
kada instaliras aplikaciju moras da joj das rating i imas ispod link post a comment

Prilozi

• snap20101021_193553.png
    snap20101021_193553.png
    65.4 KB · Pregleda: 76
Kad koristim imdb.com opciju tamo mi trazi film na srpskom..ima li sanse da ga trazi direktno sa engleskim nazivom?

Kako program može da zna kako se film zove na engleskom kada u program upišu srpski prevod, koji je, složićeš se, često vrlo slobodan. :)

Znam,al' ko pita ne skita :)
Onda ta opcija i nema previse smisla...sve u svemu odlican program,koristim ga svakodnevno.
Pozz
Posted via Mobile Device

Ne bi bilo lose dodati opciju koja ce omoguciti uklanjanje nekih TV stanica sa liste, tipa favorites ili tako nesto...

Ne bi bilo lose dodati opciju koja ce omoguciti uklanjanje nekih TV stanica sa liste, tipa favorites ili tako nesto...

Ta opcija već postoji kroz filtere. Kreiraš novi filter, izabereš tv stanice koje želiš da pratiš, sačuvaš i aktiviraš. Zavisno gde aktiviraš filter tu će se i primenjivati.
Ukoliko želiš samo da skloniš neku televiziju to možeš tako što ćeš urediti (editovati) trenutni filter ili još jednostavniji dugim dodirom na tv stanicu dobićeš opciju da skloniš tu tv stanicu.

Onda ta opcija i nema previse smisla...sve u svemu odlican program,koristim ga svakodnevno.
Ima smisla, jer pojedine emisije imaju u sebi srpski i engleski jezik pa te program pita da izabereš koji želiš da koristiš u pretrazi.

stavio sam neke podsetnike, ali kada gledam u listu podsetnika uvek stoji tekst Nemate podsetnike.

Vrh Dno