Šta je novo?

Nvidia 280 GTX Sample

anagarika

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2005
Poena
309
Drugari, hteo sam da vas pitam. Dobio sam 280 GTX kako mi rekose inzinjersku verziju...i sada me buni. Moja dosadasnja GTX 260 imala je 2x 4pinske konektore i gurao sam od napajanja oba 4pinska u nju. E sada ova ima 1x 8pin i 1x 6pin. Pa me interesuje, jel ja to guram od napajanja taj 16x pci 6pina i taj drugi 8pina koji pojma nemam cemu sluzi, ili guram samo jedan 6pinski, dva 6pinska ili 6pinski + 8pinski.

Nista mi nije jasno :bottle:

Koje konektore graficka ima, te ubacujes, u tvom slucaju i 8pinski i 6pinski konektor. Ima dva konektora zbog vece potrosnje.

I, BTW, kako to GTX 260 ima 2x4pin konektore? Zar nije 1x8 ili 2x6?

Poslednja izmena:
Hvala cale...mislim znam da se taj sestopinski zove pci konektor ali me bunio ovaj osmopinski...umislio sam da cu da uguram oba i da ce nesto da rikne : )

6 pin PCI Express power cable pcie6index.webp

8 pin PCI Express power cable pcie8index.webp

6+2 pin PCI Express power cable pcie6plus2index.webp

6 pin PCI Express power cable Pogledajte prilog 65980

8 pin PCI Express power cable Pogledajte prilog 65981

6+2 pin PCI Express power cable Pogledajte prilog 65982

csozsop, kako si dednuo ove slajbe...hocu i ja tako da mogu :bottle:

Nego gde je DVI u VGA : )) salu na stranu...nasao sam napokon..trista kinti, da ne sitnicarim i gnjavim dobre ljude na web-u da mi izlaze u susret : ))

E da...a sta ako mi napajanje ima 6pinski izlaz i 2x 4pinski...jel ja ta dva 4pinska ne mogu da uglavim u tih osam? Jel to nisu isti pinovi, jel to za nesto drugo?

- Puni editor
- Kacenje atachmenta ( spajalica )
- Ucitas sliku
- Kacis sliku gde hoces
Nista lakse > 😀
Nasao si konektor - dobro je!
6 pinski je za graficku sigurno e sada ona dva cetvoropinska nisam siguran ali mislim da je to to ( 4+4)
I na koje napajanje hoces da kacis tu graficku - Na onu iz potpisa???

Nazad
Vrh Dno