Šta je novo?

Telenor Prepaid Internet

djuice

Slavan
Učlanjen(a)
21.07.2007
Poena
309
Telenor Prepaid Internet je jednostavno rešenje za brz internet.

Sa trenutnom pokrivenošću od preko 150 mesta širom Srbije i konstantnim rastom, Telenor Prepaid Internet donosi mnoštvo prednosti.

Dovoljno je samo nekoliko klikova za instalaciju i kroz samo par minuta možeš slobodno da surfuješ internetom. Možeš da ga koristiš na svom računaru, bilo da je u pitanju desktop ili laptop, sa Windows ili Mac operativnim sistemom.

Upoznajte se detaljnije sa Telenor Internet prepaid paketom, aktuelnom promocijom i nacinima dopune Internet prepaid paketa
:
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6454

Poslednja izmena od urednika:
djuice, to su klasičen prepaid sim kartice ili ima neke razlike?
Koji je period dopune kredita?

Odlična je stvar za ljude koji znaju da im je potreban 3G pristup netu nekoliko puta godišnje na po nekoliko dana.

Predpostavljam da je mislio na mesečnu pretplatu na 3G. Doduše, ja sam juče sa jednom prepaid karticom koristio 3G, iako ranije nije moglo. Ubacio je u telefon gde je bila 3G enabled kartica i zaboravio da promenim mrežu.

MTS je zakomplikovao sa previše AP-ova, pa ispadne da su korisnici pogrešno podesili, a zapravo dan-dva se desi da na mbilnim telefonima uopšte ne radi. Istu karticu ubacim u modem i sve OK, vratim u telefon - neće. Prođe neko vreme, ne diram podešavanja - sve radi i na telefonu.
Telenor mreža nema takvih problema.

Prelazim na prepaid, dok ne uvedu proveru na postpaid tarifnom dodatku.

Pustili su 3g na Mts-u i bez pretplate, sa pretplatom od 99 dinara je razlika sto imas besplatan pristup preko apn-a 3gmondo Mondo portalu i B92 wap sajtu.

Ovaj pripejd internet paket se kupuje u telenorovom predstavnistvu ili ima i na kioscima? :-/
Kako se aktivira?

Razmatram varijantu da uzmem, pa da koristim ovaj besplatan klik internet (na drugoj kartici), a ova 3GB da aktiviram i potrosim posle nove godine... Da li je tako nesto moguce?

Samo dopunu mozes da uzmes na trafici, a prvi broj i modem uzimas u predstavnistvu...Ja mislim da ne mogu sve kartice da idu u modem, rekli su mi koja serija samo moze, ali sam zaboravio...:wall:

Uf, to mi se ne dopada. Ja bih koristio moju karticu. A i zeleo bih da karticu koju dobijem aktiviram kasnije :(

mozes bilo koju telenorovu

Ovaj pripejd internet paket se kupuje u telenorovom predstavnistvu ili ima i na kioscima? :-/
Kako se aktivira?

Razmatram varijantu da uzmem, pa da koristim ovaj besplatan klik internet (na drugoj kartici), a ova 3GB da aktiviram i potrosim posle nove godine... Da li je tako nesto moguce?

Sitnim slovima pise da se krediti mora dopuniti svaka dva meseca, inace ode sav saobracaj koji ste dobili. Tako sam ja ostao bez 3.5GB jer sam zakasnio jedan dan sa dopunom :)

Nazad
Vrh Dno