Na 2 racunara gde imam china kung fu napajanja jesu 2 puta... Kupim novo 700-800 dinara... mada kolko se secam uvek sam imao garanciju
Meni je u jednom napajanju eksplodirao kondenzator. Stao je ventilator, a nisam primetio jer je to bila sekundarna masina u drugoj sobi za download i sl. i kako je doslo leto tako se usijalo i samo kondenzator ekslodira. Imao sam srece nista drugo nije crklo. Drugar zamenio kondenz i ja stavio novi vent i eno ga radi i dan danas ima vec 3-4 godine od tad.
Isplati se popraviti jer nema sta posle da bude problem ako su sve komponente proverene i neispravne zamenjene novim.
dugmici!!!
Zavisi u koji komp ga stavljas, ako ti je jedini komp na gajbi koji stoji >300e nebi stavi nista popravljeno u njega!!
U pravu si, postoji rizik. Mada ako je majstor dobar i potrudi se taj rizik dosta mali.
Nisam elektronicar ali mislim da se sve komponente napajanja mogu proveriti mernim instrumentom.
Neko kome je to posao bi mogao potvrditi ili demantovati. :trust:
@filip.dulic
Koje si napajanje imao kad ti je cela masina riknula?
Popravljam samo DOA napajanja.![]()
Unesi u moj zivot svetlost saznanja, sta su DOA napajanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari