Šta je novo?

FIFA 11

E stvarno ova fifa nema smisla u karijeri. Ovo je cisto da poludis majke mi pa dokle vise ta presija u zadnjih 10 minuta *** svaka tekma CPU poludi na kraju i mora da da gol pa da nema druge.
Popizdeo sam majke mi. Toliko para zarade i ne mogu da urade AI normalan.
PU!

kupi original pa se nećeš nervirati ;)

Na kojo težini igraš, PS3 verzija? :D Ja par dana igram Xbox 360 ''narodnu verziju'', i mogu reći da me igra prosto oduševila... S' obzirom da nisam igrao FIFU od 2008 i to za PC, oduševljen sam. Igrao sam i PES 2010, koji je po meni dosta iza ovog, nekako mi ova FiFA 11 baš odgovara. Posebno mi se svidja to što, nijedan igrač nema neku prednost (Messi i Ronaldo u PES 10), mnogo više zavisi od celog tima. Kod mene nema, nikakvih ''bagova'' s' golom na kraju utakmice, bez obzira na težinu igranja. :)

Meni baš OK, igrati karijeru. Nikakvih problema i iznenadjujućih golova. ;)

Poslednja izmena:
Koju kameru koristite kada igrate Career Mode?

Uzeh Chicharita, cisto da vidim kako izgleda...nije losa ona standardna ali kada pocinjem utakmicu kao gost onda ne vidim sebe uopste. Kamera je okrenuta ka mom golu, tako da ne vidim sebe kada moja ekipa napada! :d

Koristim broadcast, i camera height do kraja. Jeste malo sitno, al' meni važnija preglednost. :)

Ja neću učestvovati u turniru, pošto ne mogu da obećam da ću biti tu, tj. uglavnom igram u nekim čudnim satnicama.

Ali me slobodno dodajte na psn (rAMA_uk) pa kad se nađemo istovremeno online, možemo odigrati...

FIFA 11 has been hacked to pieces online Maxconsole can confirm. Being the high ranked players that we are, we were shocked to find a hacker playing online with the classic XI in a ranked match. A few days ago we noticed the player picking AEK ATHENS who were FIVE STARS. Initially we thought it was just an error so didn't proceed. However, today we also found the same player in a ranked match, he picked AEK ATHENS with FIVE STARS and to our amazement he was playing with the Classic XI!!! Looks like EA has another huge issue on its hands, lets hope the leadearboard doesn't have to be reset again. Keep reading for the 'proof' our online ID has been blanked out, but you can see the counter on the left of the screen which shows it is an online game. Obviously we quit before the five minutes was up because we didn't want this on our record as a loss! The player's name was something like ceciliga, although we forgot to write it down!

jel ovo moze da bude problem? :)

To na PC?

mah... svake godine se pojavi neki bag vezan za taj leaderboard... zato sam odavno i prestao da pratim isti :)

dobra je stvar što se greška sada rano pojavila pa je vrlo moguće da će izbaciti patch kojim će to rešiti.

@sele svaka ti dala otvorio si mi oci ;)))

Na Broadcast max height i max zoom igra deluje skroz drugcije :)
Mnogo je brza, potezi se skroz lepse vide, sutevi su bas onakvi kakve sam zeleo. Deluju dosta snaznije i prodornije nego na co-op kameri. Aaaa ne mogu da verujem. Sada konacno nisanim ko covek kada sutiram ka golu i mogu tacno da ocenim.

Fala ti jos jednom ;)

Ja neću učestvovati u turniru, pošto ne mogu da obećam da ću biti tu, tj. uglavnom igram u nekim čudnim satnicama.

Ali me slobodno dodajte na psn (rAMA_uk) pa kad se nađemo istovremeno online, možemo odigrati...

Pazi, imaš 3 cela dana da odiigraš 5-6 utakmica max, šta znam, možeš da probaš, sve što treba jeste da navedeš ljudima kada si online i da se dogovoriš sa njima putem PMa, ništa ne košta da probaš.

Napraviće i nazvaće ga Premiership i to je to od ekipa :d

Ali majkemi, bas bi voleo da pokusaju i da vidim kako bi neko treci to realizovao, nek budu sve fejk timovi i igraci, editovace se nije problem.

Pa sto se mene tice neka naprave i neka bude samo engleska liga samo da bude Fudbal :)
I to testiran fudbal a ne kao ova dva puna bagova i nelogicnih situacija.

Ja bih to odradio fudbal stavio 3 lige i Ligu sampiona i jos par dobrih timova i cao. Ionako svi igraju sa Celzijem ili Barsom :p

Nikad sladje trpanje Celzija i Barselone nego sa Hoffenheimom u FIFI09 odmah posle Winter Patcha... jaoj šta su Vedad i Demba Ba radili Terryju :d

Gotove su prve verzije velike ex-YU četvorke!

Iste možete preuzeti sa sledećih linkova:

Partizan: http://www.ea.com/uk/football/fifa/creation-centre?team_id=40360801
Dinamo Zagreb: http://www.ea.com/uk/football/fifa/creation-centre?team_id=40466628
Hajduk Split: http://www.ea.com/uk/football/fifa/creation-centre?team_id=40528621
Crvena Zvezda: http://www.ea.com/uk/football/fifa/creation-centre?team_id=40463496

Da biste preuzeli ove klubove morate imati online code pass a za log-in na EA sajt koristitet podatke koje uzimate prilikom logovanja na PSN/Live sistem. Jednom preuzeti ovi klubovi su u igri i odlaskom u My FIFA11→Creation Center možete da ih preuzmete. Takodje, kada dodje do updatea, u ovom odeljku će vam se pokazati znak da postoji nova verzija i prostim klikom na ponovni download dobijate najnoviju verziju.

Takodje, ukoliko se dogodi koji bag prilikom preuzimanja pa imate neke "nevidljive igrače" u klubu procedura je sledeča:

Idete u MY FIFA11→Edit Teams→Squads→Reset All Squads i zatim ponovo u My FIFA11→Creation Center i downloadujete tim koji želite.

To bi bilo to za sad - očekujte uskoro još timova!

Preimenujem stadione cele UK, i pola igre, da bi mi na kraju to zapucavalo igru!?!? kad krenem Career Mode, sve ide glatko do screena gde biras tezinu, duzinu meca...stisnem A za Advance, zapuca se, slika stoji, tona nema. Brisao sam jedno po jedno sa HDD, save sa stadionima ZADNJI, i proradi posle toga normalno?!?! Imo neko slicnih desavanja? Da znam dali opet da preimenujem stadione ili ne, u pitanju je gusar

Ne kontam nesto u vezi ovih replayeva.Ajd kontam da je ceo sistem jako glup prikazuje totalno nebitne situacije e ne stavi golove npr u highlights itd. Ali kako se krece stvar sa ovim snimanjem na hard disk?
Meni snimi samo nekih par sekundi replaya ocigledno pocetak neke akcije i imam samo 5 slotova za replay?

Evo sad da navedem par stvari koje me nerviraju kod FIFE! :D

Kao prvo, dok igram Manager Mode desava se kada hocu da prodam igraca...izaberem ga, stavim na transfer listu kada posle vidim da je sasvim neki treci igrac! I tako moram par puta dok ne "ubode" pravog igraca!

Slicno se desava kada zelim da koristim neku custom formaciju ili taktiku on mi ubaci sasvim drugu ekipu tj ekipu sa kojom sam igrao a koristio tu formaciju/taktiku...
Takodje sto se tice formacije, kada hocu da editujem neciju poziciju ne mogu da ga postavim bukvlano gde hocu...kaze da ne mogu dva igraca da igraju na istoj poziciji! :d

To je sve nevezano za gameplay, a tu sta me nervira jeste da mi se igraci puno sudaraju... Verovatno je to mozda i moja greska kada zovem 2nd defender pa se onda moji sudare umesto da pokupe loptu i da krenem u kontru! To je verovatno stvar navike kao i to sto retko kad prolazim uz dribling... tu treba mnogo vezbe!!! :D

Poslednja izmena:
Nikome ne smeta to što komp ne promašuje slobodne i udarce glavom ali zato uspeva promaši šut sa 5 metara?

A ko kaže da ne promašuje slobodne i udarce glavom? :D

Otkad igram, primio sam samo jedan iz slobodnog... koliko samo dobio sa glavom ne znam. :) Al' stvarno je glupo il' se zaleti u golmana il' napuca golmana. :p

Bogami u prošloj fifi nisu mašili slobodne udarce, u novoj nemam dovoljno utakmica u nogama da bi to mogao reći.

U FIFI10 je bilo dosta lakše dati gol iz slobodnjaka nego sada. Isti je sistem kao i pre samo što je sada malo teže zabiti. Kao da su samo smanjili procenat uspešnosti.

Nazad
Vrh Dno