Šta je novo?

HTC HD2 - custom made aplikacija - POMOC!!!

smoke

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2007
Poena
319
U firmi koristimo custom made aplikaciju na PDAima koji voze WM5 ... ja sam tu aplikaciju pokusao instalirato na HD2 koji radi sa WM6.5 i aplikacija nece da se instalira. Ja ne znam previse o programiranju tako da nemam neku ideju zasto to ne radi. Ako neko moze da pomogne to bi bilo super!!!

Ovo je relativno bitno za firmu tako da ako se neko razume i moze da prepravi aplikaciju ili je natera da radi ja sam zainteresovan da cujem predloge.

.... ajde narode ako neko zna sta i kako nek se javi ... shef kaze napravicemo projekat i platiti za usluge ako treba.

Jel sw radi pogresno ili odbija da se instalira? Sta javlja kad pokusas instalaciju?

Jel sw radi pogresno ili odbija da se instalira? Sta javlja kad pokusas instalaciju?

Ne instalira uopste. Error je: This software is not meant for this platform, tako nesto.
Ono sto sam sad tek skontao je da vecina PDA ima Pocket Windows 2003 a ne WM5, ne znam kolko je to bitno. Ako sam skontao dobro aplikacija je pravljena u .Netu ... zahteva da instaliras .net 1.1 package pre aplikacije ... to naravno ne radi na WM 6.5 jer on dolazi sa preinstaliranim .net-om.

Pa jednostavno ti na HD2 u najgorem slucaju imas 6.5, a cak mislim da je 6.5.5,a taj softver je izgleda pravljen za wm5 , tako da je najverovatnije zbog toga. Jel probao jos neko, ili samo tebi nece???

Nazad
Vrh Dno