Jedno je stil, drugo je snobizam. Ako ti tu ne vidis nikakvu razliku, ja ti ne mogu pomoci.Martin Mystere je napisao(la):Ti malopre rece da se stil placa, a sada...
Ili to mislis da je samo Apple jedan, jedinstveni i neponovljivi i da on jedini predstavlja stil koji treba platiti?
Licno smatram da su i jedan i drugi i vise nego precenjeni (dobro Vertu malo vise) i da ni jedan ni drugi ne vrede tih para, tako kada malo bolje pogledas to im u stvari i jeste najveca slicnost.
LazaNS je napisao(la):10?
Ma ja bi bio prezadovoljan da daju 3, al kad nema ebi ga...
Sto se prednsoti Androida tice:
1.Desktop koji sjajno izgleda ( pa jos sa live wallpaperima )
2. Potpuno customizable Desktop
3. Fantasticni Desktop sa 7 ekrana
4. Sve sto vam treba nalazi se na nekom od desktopa (tj mozete staviti tamo)
Dosta o desktopu, ali moram da pokazem kolilka je to ogromna i nenadoknadiva prednost.
5. Potpuna integracija sa Google servisima
6. Sve od googla radi ko svajcarski sat na Androidu, neke od tiha stvari ne postoje za iPhone
7. Moze da se konektuje na svaki komp bez ikakve instalacije, samo utaknes u USB modu
8. Kod HTC-a ima dodatak prelepi Sense (prouciti htcsense.com da se vidi sta ce sve moci jos pride da se radi) a kod Samsunga ono njihovo cudo
9. Ko voli moze da koristi Custom romove
10. Manje vise sve na telefonu moze da se izmenja ali i ne mora, sve zavisi od zelje volje i znanja korisnika (i to uvek sa svim vertzijama sistema)
11. Pravi multitasking
12. Gornji spustajuci meni gde se nalaze sva bitna obavestenja
Nek neko nastavi listu, od mene dosta.
Ti se sa svakim sledećim odgovorom ukopavaš dublje. Pa sam si rekao da se stil plaća, ali ti nisi dovoljno imućan pa si na toj skali sitna ribica, a kada neko plati 20000 eura za telefon on je snob. Kako si koristio android a ne znaš kakav status bar ima?
A ja i dalje ne verujem da vas nekolicina Apple fanova pravi budalama. Koliko je puta receno da sa takvim pojedincima ne postoji diskusija? Meni je tesko da otkucam bilo sta ovde jer ce to dvoje, troje ljudi okrenuti u prednost apple-a, tako da se vise i ne trudim.
Dodjem, procitam sta su napisali, nasmejem se i produzim dalje. Tebi magick se divim, jer si izlizao dugmice na tastaturi koliko si pisao na ovoj temi, a ovi fanovi nisu vredni toga.
Jedno je stil, drugo je snobizam. Ako ti tu ne vidis nikakvu razliku, ja ti ne mogu pomoci.
Ne mozes porediti precenjenost applea i vertua. Daj malo razgranicite neke stvari i nemojte koristiti pretpostavke koje nisu merodavne da biste nesto pokazali. To se kod kad obicno kaze - Nemojte da mesate babe i zabe. Ako su tebi vertu i epl u istoj ravni, nemamo vise sta da pricamo.
Ova je sada vec bezobracno. Ti mozes lagano da se sklonis ako nemas sta pametno da kazes, a sumnjam da imas, posto vrtis jednu pricu konstantno.
Ma vi ste pravi retorici, kad nema sta da se kaze onda se predje na ono argument protiv licnosti, a ne stava. Nemojte se upustati u raspravu, ako znate da niste sposobni da je normalno privedete kraju. Moj cilj nije da vas ubedim da je iPhone bolji od sphone, niti vas cilj ne treba da bude da me ubedite u suprotno. Poenta je da samo navedemo jedni druge da samo pocnemo da razmisljamo da mozda nije tako kao sto mislimo.
Aj da ponovim pitanje, posto vidim da ga iskusno izbegavate, koliko vas ima iphone ili sphone?
Ocigledno je zasto nema BT transfera, aple na taj nacin stiti svoju iTunes "prodavnicu". Sta tu ima lose?
Pa ima loše to što je korisnik Ajfona OGRANIČEN u tome kako će, sa kim i koje svoje fajlove da razmenjuje. :S:@ magick
Ocigledno je zasto nema BT transfera, aple na taj nacin stiti svoju iTunes "prodavnicu". Sta tu ima lose?
Da... ovi napolju koriste Skotove bimere i telepatske moći za razmenu fajlova. :d A ne... data transfer im je džabe, a svi imaju wi-fi, pa to može preko iTunes. :S:Ali moze da se prihvati kao nedostatak, ali samo za nase trziste.
E sad'... šta će mi... Pa do "juče" sam živeo sa USB flešom od 256MB i eto preživeo... al' da može da se napuni 16GB, može kako voliš.Sta ce ti pored 16 gb ili 32 gb integrisane fles memorije neke dodatne sd kartice? Pa to onda ne da je megalomanski, nego je izivljavanje. Jedino ako hoces da pravis back up sa PC-a.
To što ti prodaje muziku (tuđe autorsko delo) koje možeš posle da koristiš samo na njegovim i uređajima njemu privrženih kompanija? To što ti proda telefon za 700€ sa toliko ograničenja da je to sramota. Pa bre to čudo mora prvo da se hakuje da bi smo imali o čemu sada ovde da pričamo! :wall: To što se ciganišu za radio aplikaciju a telefon ima ugrađen FM prijemnik! :crash: Mislim, dokle... Koje svinjarije?Kakve stevine svinjarije? Vi stvarno ne birate reci i preterujete. Ako vam se ne svidja, imate tema i tema gde se ne spominje iphone, steva i apple pa se osetite slobodnim da zaobidjete temu gde se spominju. Vas apple malo bocka i "provocira" i zato ovde najvise visite, pa to je jasno kao dan.
Da je tako i SAMO tako ovaj tred ne bi postao tolika sprdnja. I reci mi, kako možemo o nilo čemu da diskutujemo (sa Pristom) kada Ajfon nema mane. NIKAKVE! Zip! Nada! Non! !?!?... Moj cilj nije da vas ubedim da je iPhone bolji od sphone, niti vas cilj ne treba da bude da me ubedite u suprotno. Poenta je da samo navedemo jedni druge da samo pocnemo da razmisljamo da mozda nije tako kao sto mislimo.
Aj da ponovim pitanje, posto vidim da ga iskusno izbegavate, koliko vas ima iphone ili sphone?
Pa eno, pitaj Prista... On do sada još NIŠTA nije priznao/prihvatio kao manu, jer ništa od navedenog ni ne može da se računa kao minus zato što je to u stvari plus ili je pak potpuno nebitno. :S:Ma ko je covece rekao da iphone nema mana? Ovo je strasno. Svako ko pise nesto pozovitno o eplu je automatski okoreli apple fanboy i ne zasluzuje da se vise sa njim prica.
Ti se sa svakim sledećim odgovorom ukopavaš dublje. Pa sam si rekao da se stil plaća, ali ti nisi dovoljno imućan pa si na toj skali sitna ribica, a kada neko plati 20000 eura za telefon on je snob. Kako si koristio android a ne znaš kakav status bar ima?
Al' moraš priznati da je osećaj "neverovatan"! :d:d:de pa onda im ti ne bi dao samo 700eura, vec pored tih 700 ima da im das jos 700 i niko se ne buni, svi daju, a sta dobijaju, osecaj
Ajde citiraj me gde sam ja to rekao da iPhone nema mane?I reci mi, kako možemo o nilo čemu da diskutujemo (sa Pristom) kada Ajfon nema mane. NIKAKVE! Zip! Nada! Non! !?!?
Znači po tebi se ni jedan telefon osim iPhone-a ne prodaje u USA.
Sent from my Legend
Ne razumeš. On ima para da plati stil koji nudi Apple za oko hiljadu evra (bio to iPhone, iPad, MacBook nebitno je). Zato je to stil. Ali nema dovoljno da plati Vertu i zato je to snobizam.
Mi što pljujemo Apple, mi nemamo dovoljno stila ovaj para za Apple jer da imamo, naravno da bi ga kupili. Pa pobogu to je savršen proizvod, to svaka domaćica zna!
Nažalost naš Android, Samsung, HTC kupljen na neke rate (fuj! sirotinja!) nema uključen stil u paketu jer je to ispod onoga što on može da plati. Znači on je referentna tačka i na osnovu sebe određuje ko ima stila a ko nema. Tipično razmišljanje za nekoga ko je mlad i neupućen ili ko je beznadežan slučaj (ja sam Priesta totalno drugačije doživaljavao na forumu do sada).
Isto tako neko ko ima Tatoo može na osnovu tog načina zaključivanja da kaže da onaj "nesrećnik" koji koristi Nokiju od 20 evra, da on nikako nema stila i da je Tatoo stajl bejbe! Naravno svi što imaju bolje od Tetovaže su snobovi i treba ih opljačkati, pobiti, uzeti im pare itd.
Edit:
Haha, tek sada sam provalio da si ti isto rekao što i ja u ovom postu. Cheers! cheers
@ALL
Alo ljudi vi se vec 90 strana svađate sa dečkom koji je pre mesec dana od para za 18-ti rođendan kupio svoj prvi Apple računar. I on je validan sagovornik? Pa da li ste normalni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari