Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

pokusao, downloadovao, kada je trebao da se updatuje zabolo 10ak min & "failed to convert to upgrade mode" ...to je bilo to... neka ideja sta dalje?

I ja sam ga flešno. Za sad mi se čini da je sve nekako sporije nego što je bilo.

Nakon prelaska na Froyo, kakava vam je situacija sa marketom? Radi li vam ili ne?
Vidim da se dosta ljudi zali da im ne radi.

P.s. Ajde mi samo kazite kako radim backup,posto sam zaboravio da odradim backup svih aplikacija,kad sam prelazio sa 2.1 na 2.2 i onda sam ponovo morao i launcher pro i sve ostale aplikacije da instaliram.
@peca: jel ti fino radi browser sa ovim oficial froyom? Meni nije pa zato pitam

@peca: jel ti fino radi browser sa ovim oficial froyom? Meni nije pa zato pitam

Znas kako, ja sam browser probao tek sada, citajuci tvoje probleme - i dopada mi se :) Koristio sam inace Operu...

Da, ima malo nekog kocenja, mada nisam relevantan da procenjujem - suvise ga malo koristim

izvadio sam sim i memorijsku, pokusao ponovo i uspelo je...
ne laguje mi.
disablovao sam voodoo pre updatea, ali folder je i dalje tamo....mogu li da ga obrisem?
mozda mi se cini, ali mislim da je problem sa rezolucijom wallpapera sredjen

ne laguje mi.
disablovao sam voodoo pre updatea, ali folder je i dalje tamo....mogu li da ga obrisem?

ali si sad na jp6? Prvi utisci o brzini?

ne laguje mi.

Izbriši ga slobodno kao i update.zip to ti ne treba više dok ne izadje za froyo.
Ne znam sto si se toliko mučio, mogao si preko odina lagano.

@ostali
Ne brinite se za lag, na xda likovi vec rade na novim romovima, ima par eksperimentalnih kazu da je toliko brz da kao da drže drugi telefon u rukama

kazu da je toliko brz da kao da drže drugi telefon u rukama

uuu! <3
hope it's true!

@peca: e pa taj mali lag,nazalost nije NI POSTOJAO ;(
znas kako je bio brz Bog te mazo...
aj nadam se da ce doci neka mega brza rom zverka da nabacim i da sam miran, da ne moram da cackam vishe ;)

ali si sad na jp6? Prvi utisci o brzini?

radi brzo, isto kao i sa voodoom na 2.1
market naravno ne radi....jel moze nekako da se instalira bez roota? mrzi me da radim reset

@ceasar
ma hteo sam da ostavim sve isto, mrzi me da se bakcem sa svim silnim customizacijama iz pocetka

a smor...kako da uradim onda backup celog sistema, posto cu onda posle i da ga rootujem i da ga voodoo-jem :)? mislim, u slucaju da moram da ga nosim na reklamaciju

A sta je sa ovom slobodnom memorijom.Kod mene jos manje nego sa 2.1. U proseku max 100 pa sve do 50mb.Kako je stanje kod vas?Inace dosta mi je brzi nego ranije s obzirom da na 2.1 nisam mogao da uradim lagfix.Cak mi muzicki player radi savrseno bez seckanja dok je na 2.1 samo tako stucao

Ako isti izađe ikada za našu jadnu malu državu...

Naravno da ce izaći. Pa preko VIPa kad ga kupiš dobiješ product code za Srbiju TOP. Bilo je pre par nedelja u novinama samsung otvara zvanično predstavništvo kod nas tako da verujem da ce i froyo biti za nas. Pa cak su stavili i srpski swype koji je btw perfektan. Bar sam ja oduševljen

Naravno da ce izaći. Pa preko VIPa kad ga kupiš dobiješ product code za Srbiju TOP. Bilo je pre par nedelja u novinama samsung otvara zvanično predstavništvo kod nas tako da verujem da ce i froyo biti za nas. Pa cak su stavili i srpski swype koji je btw perfektan. Bar sam ja oduševljen

Da, da, sve je kreće ka boljem i boljem (bar u IT i mobilnim telekomunikacijama), i sad kada Telecom Austrija kupi Mts, opet ostajemo na dva operatera koji će se lako dogovoriti, i ponovo početi da nas šišaju...tako da uživajte dok možete :)

Da, da, sve je kreće ka boljem i boljem (bar u IT i mobilnim telekomunikacijama), i sad kada Telecom Austrija kupi Mts, opet ostajemo na dva operatera koji će se lako dogovoriti, i ponovo početi da nas šišaju...tako da uživajte dok možete :)

Haha ovo si u pravu. Kako god okrenes, sisaju nas i to na celavo :)

@ OTAC

Ja na zalost nisam imao lag fix - za mene je prelazak na 2.2 sa stock ROM-a kao da sam uzeo neki drugi telefon. Sto se browsera tice...verujem da ce se uskoro i to srediti

@ OTAC

Ja na zalost nisam imao lag fix - za mene je prelazak na 2.2 sa stock ROM-a kao da sam uzeo neki drugi telefon. Sto se browsera tice...verujem da ce se uskoro i to srediti

Ok, čekao sam dovoljno na 2.2, nema ga još sad baš proveravah...

Sedam da odradim jp6, inače sam sve vreme bio na jg1/5, tako da sam Peco gori i od tebe, ti si bar bio na jm1...

Nazad
Vrh Dno