Switch
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.03.2008
- Poena
- 350

Ocekuje se predstavljanje novog Mac OS 10.7 i neki novi iMac modeli sa upgradeovanim hardverom.
http://www.engadget.com/2010/10/13/a...be-there-live/
Off:
Šta se dešava sa Googlom? Da ih Oracle možda ne planira kupiti?![]()
MacBook Pro cu najverovatnije kupiti za posao, dok mi je Air potajna zeljaImao sam Dell X1 12" i od tada sam zavoleo te male racunare. Mozes ih nositi svuda, a OS X mi je ipak jos uvek koristniji od iOS-a.
Bilo bi lepo kad bi malo redizajnirali OSX, da nam ovi ne govore kako nam je graficki interfejs star deset godina.
Windows Vista/7 dizajn GUI-a mi je ruzan. Cini mi se da su mogli mnogo bolje da urade dizajn prozora, glass efekat i sl.
Windows је кичерица у дизајну. Лично мислим да би им стаклићи као материјал изгледали питко само у једној варијанти, а она подразумва прозор комплетно стаклен као на овом мом примеру доле. Што се тиче практичне стране оваквог једног прозора, то је већ друга прича...
Windows је кичерица у дизајну. Лично мислим да би им стаклићи као материјал изгледали питко само у једној варијанти, а она подразумва прозор комплетно стаклен као на овом мом примеру доле. Што се тиче практичне стране оваквог једног прозора, то је већ друга прича...
Bilo bi lepo da srede performanse sistema i one memory leak-ove jer cim ostavis SL nekoliko dana da trci, posle nekog vremena nenormalno uspori pa mora restart. To je opste poznati problem jos od Leoparda.
Sto se interfejsa tice, mogli bi da unesu malo zivosti u njega, onako sav siv ponekad deluje sumorno.
Bilo bi lepo da srede performanse sistema i one memory leak-ove jer cim ostavis SL nekoliko dana da trci, posle nekog vremena nenormalno uspori pa mora restart. To je opste poznati problem jos od Leoparda.
Sto se interfejsa tice, mogli bi da unesu malo zivosti u njega, onako sav siv ponekad deluje sumorno.
Топла вода може само једном да се измисли, дакле од овога врло вероватно нема ништа. Као неко ко се мало озбиљније позабавио овим проблемом могу да кажем да ми се чини да ће овде све остати као је и било до сада.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari