Šta je novo?

GTX 260 OC 896MB,da uzmem?

NeukiSeljak

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2007
Poena
309
GIGABYTE GEFORCE GTX 260 OC 896MB GDDR3 PCI-E

Imam je za 75e,nekoriscena u kutiji. Da li da uzimam?

Imam 5670 koja mi je dovoljna za moju kolicinu igranja,ali sam probao nvidie i nijedna mi ne pravi zeleni ekran na tvu kao ove ati 5670 i 5770.Zato bih menjao.

Hoe li mi izdrzati napajanje 450? teram klokovani procesor 2,5god non stop i redovno experimentisem sa 5,6 diskova,cak i sad ih drzim. NIkad nije bio problem.Inace po defaultu imam jedan hard.

GIGABYTE GEFORCE GTX 260 OC 896MB GDDR3 PCI-E

Imam je za 75e,nekoriscena u kutiji. Da li da uzimam?

Imam 5670 koja mi je dovoljna za moju kolicinu igranja,ali sam probao nvidie i nijedna mi ne pravi zeleni ekran na tvu kao ove ati 5670 i 5770.Zato bih menjao.

Hoe li mi izdrzati napajanje 450? teram klokovani procesor 2,5god non stop i redovno experimentisem sa 5,6 diskova,cak i sad ih drzim. NIkad nije bio problem.Inace po defaultu imam jedan hard.

za te pare...uzimaj :D

Razlika u ceni izmedju 192sp i 216sp je mizernih 15e, ovo za 75e je super ponuda

216 je

Drugari nisam u srbiji.Ko zna odakle prodavcu. i be mi se za racun ako mi proradi,idem sutra da je uzmem pa kud puklo.

Valjda nece da vuce mnogo struje na filmove i net. Igrice ne igram duze od pola sata,sat. Na 1680rez.

Biće zanimljivo u momentu kad uključiš tu grafičku sa tim napajanjem... :d

Poslednja izmena:
XFX GeForce GTX 260 896MB

Onu proslu nisam stigao da najurim ali veceras bih trebao po ovu po istoj ceni.

Ali prodavac ne zna da mi objasni da li ima HDMI izlaz ili ne.

Da li preko DVI nosi zvuk na tv,ako stavim dvi-hdmi switch? Ili ima ona fora gde ubodem kablic sa kartice u plocu?

I ova integrisana ati baca zeleno ...

koliko ja vidim,nema hdmi,ali imas adapter...

da li nosi zvuk preko adaptera,to ne znam,ali u svakom slucaju ti je za 75e to prvoklasna kupovina...

Ma ok su performanse i sve,ali ne mogu da nadjem Nvidia karticu sa hdmi,sve imaju dvi.Ati kartice prenose zvuk preko dvi. Ali ne znam u cemu je fora sa nvidiom? da li imaju adapter ili moze i bez.

Uzeo 70e,radi super,jedva otpakovana kartica.

Black edition XFX 216c OC

Kutija kao da sam kuciste kupio.

Ali nije mogla da stane u CM elite 360 pa sam zamenio sa drugim kompom i 5770. Ali operacija uspela,nema zelenog ekrana vise.

Amd-ati usrao motku u mom slucaju...vise ne silazim sa nvidie

cestitam
pa pri instalaciji drajvera za grafu ako vidis HD audio to ti je integrisano u grafi tako je kod mene

au
ja se izvinjavam nisam znao da dvi pusta zvuk :(
moracu da se malo obrazujem :p

cestitam
pa pri instalaciji drajvera za grafu ako vidis HD audio to ti je integrisano u grafi tako je kod mene

au
ja se izvinjavam nisam znao da dvi pusta zvuk :(
moracu da se malo obrazujem :p

Nije bilo zvuka u instalaciji. Znaci to dolazi sa dx 11 izgleda.
Ma sredio sam,tamo ionako ne ide zvuk na tc nego izlazi na pojacalo,pa je sve super ispalo.

Nazad
Vrh Dno