zechs
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2008
- Poena
- 645
Nema priesta![]()
Ta nokia od 50 evra tebi odradjuje posao jer ti ne mozes bez bluetootha i sudeci po vasim postovima to je najbitnija stvar, meni doduse ta nokia ne odradjuje posao jer trazim nesto drugo od telefona.
Sto se "retarda" tice, neka sluzi tebi na cast, a po postovima moze lako da se presudi kome je krivo i ko je puko![]()
Sta ti je Apple marketing - nedostatak nekog korisnog feature-a oni pravdaju time da je to nepotrebna stvar, a neke sitnice koje nemaju drugi telefoni i koje nisu nikakvo posebno mudo (pinch too zoom bez kojeg ne moze navodno da se zamisli web browsing, a ja se ubi od koriscenja burazerovog HTC Magic-a i nisam primetio da mi ni u jednom momentu fali taj "epohalni" feature :smoke![]()
Da da, zaboravio sam da napomenem da je ROM na njemu jos uvek fabricki tj 1.5 i da sam izuzev nedostatka bluetooth-a tj file transfera koji ne radi otb prezadovoljan kako sve ostalo radi![]()
Nisam znao da je samo programiranje ozbiljan posao. Hvala sto si me prosvetlio.
Veća Većakako veca? sve su to operativni isistemi, prva dva za PC druga dva za Mobile
Da, ali kvalitet tih aplikacija je smešan. To pišu amateri i one em loše izgledaju, em baguju, a i nema konzistencije korisničkog interfejsa kao na Ajfonu... Nije to to! A i sve su glupe i beskoriste... O igricama da ne pričam.A tek da ne pominjem Apple Store u kojem ne mozes ni da prdnes a da ne platis :smoke:, dok sa druge strane Ovi Store i Android Market imaju krs besplatnih aplikacija koje se instaliraju zdravo za gotovo bez ikakvog jailbreak-a i slicnih fiskulturisanja koja su potrebna da bi ostvario pun potencijal Iphone-a :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari