zechs
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2008
- Poena
- 645
Sinalko?
Žalim, ništa gazirano 😛...ja sam sportaš 😀
Sinalko?
Nema priesta 😛
Ta nokia od 50 evra tebi odradjuje posao jer ti ne mozes bez bluetootha i sudeci po vasim postovima to je najbitnija stvar, meni doduse ta nokia ne odradjuje posao jer trazim nesto drugo od telefona.
Sto se "retarda" tice, neka sluzi tebi na cast, a po postovima moze lako da se presudi kome je krivo i ko je puko 😀
Sta ti je Apple marketing - nedostatak nekog korisnog feature-a oni pravdaju time da je to nepotrebna stvar, a neke sitnice koje nemaju drugi telefoni i koje nisu nikakvo posebno mudo (pinch too zoom bez kojeg ne moze navodno da se zamisli web browsing, a ja se ubi od koriscenja burazerovog HTC Magic-a i nisam primetio da mi ni u jednom momentu fali taj "epohalni" feature :smoke🙂
Da da, zaboravio sam da napomenem da je ROM na njemu jos uvek fabricki tj 1.5 i da sam izuzev nedostatka bluetooth-a tj file transfera koji ne radi otb prezadovoljan kako sve ostalo radi 🙂
Nisam znao da je samo programiranje ozbiljan posao. Hvala sto si me prosvetlio.
Veća Veća 🙂kako veca? sve su to operativni isistemi, prva dva za PC druga dva za Mobile
Da, ali kvalitet tih aplikacija je smešan. To pišu amateri i one em loše izgledaju, em baguju, a i nema konzistencije korisničkog interfejsa kao na Ajfonu... Nije to to! A i sve su glupe i beskoriste... O igricama da ne pričam.A tek da ne pominjem Apple Store u kojem ne mozes ni da prdnes a da ne platis :smoke:, dok sa druge strane Ovi Store i Android Market imaju krs besplatnih aplikacija koje se instaliraju zdravo za gotovo bez ikakvog jailbreak-a i slicnih fiskulturisanja koja su potrebna da bi ostvario pun potencijal Iphone-a :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari