Stvarno nema landscape kalendar, kakav propustHahahahaah! Nema lendskejp kalendar! :laugh: Superiorni Ajfon! :banana:
mislim mogu ja u LauncherPro da ukljucim da mi sve prelazi u landscape, ali sam to iskljucioTačnije HTC aplikacije koje ne prelaze u landscape, pošto na stock androidu može sve u landscape. Vidim da su u sense 2 dodali mogućnost da sve ide u landscape.
@magick
Kasno sam se setio da ti odgovorim na post, pa sad ne mogu taksativno da citiram i odgovaram na svaku recenicu posto sam na telefonu trenutno. Hteo sam samo da kazem da je koriscenje mobilnog telefona kao usba flasha jednako primitivno kao i koriscenje lcd tva kao monitora. Jednostavno, telefon nije pravljen da bude mass storage, kao sto ni televizor nije pravljen da bude monitor. A i danas su flesh usbovi 500 do 1500 din, tako da cak ni cena ne moze biti opravdanje da se telefon koristu kao mass storage. zasto onda sa usbovima ne moze da se telefonira?
iPhone:
-Multi-task: Work with other iPhone apps while Yahoo! Messenger is running
U svakom slučaju veći od izostanka lepih animacija!Stvarno nema landscape kalendar, kakav propust![]()
Aha, znači sada se stvar svela samo na izbor aplikacija? 200.000 vs 50.000... od čega Epl ima barem četiri puta više fart aplikacija. :dI nisu moji tockovi okrugliji od tvojih vec izbor programa i igrica je veci nego kod tebe, (mislim na Android, Badu ne mogu ni da racunam za smartphone OS)
Da... Najjače je da su se Skype i Qik pojavili prvo na Ajfonu. :eyebrows: Stvarno jadan pokušaj pravdanja precenjene tinejdžerske mamipare zvane Ajfon.Sada sam probao zadnji update za yahoo messenger na iPhone i nastavlja se ona moja prica, sve sto izadje novo, prvo se to pojavi na iPhone i posle kasikom i za ostale![]()
E, da znaš da nije bila loša... Nego, bio sam neki dan u Avalici. Glava u škembetu im je ponovo ekstra!Ma sve ovo na stranu, reci Magic kakva je bila proja i kad ce cevapi?na kajmaku ofkors.
Sta ti mislis, sta se cesce koristi: kalendar u landscape (do sada nisam ni znao da iko koristi kalenadar tako) ili animacije na svaki korak u toku rada na telefonu?U svakom slučaju veći od izostanka lepih animacija!![]()
Pa čoveče, šta će mu to kad' ima iTunes? To što smo mi klošari pa nemamo da damo 300€ za paketni aploud jednog filma u divx-u, to je naš problem.
'Oćeš nekome da prebaciš na komp nešto sa svog telefona (recimo baš taj neki video materijal, što si upravo editovao pomoću iMovies)? Nema problema... instaliraj mu prvo na komp iTunes (ako je slepac pa već nema) i onda aplouduj to sa svog telefona na "klaud", pa odatle svucite. Mislim, moraš biti u toku. To se sada tako radi. To ti je budućnost...
E, da... pazi samo da ti telefon nije džejl-brejkovan ili da nemaš neku "ilegalnu" muziku. :S:
Da... Najjače je da su se Skype i Qik pojavili prvo na Ajfonu. :eyebrows: Stvarno jadan pokušaj pravdanja precenjene tinejdžerske mamipare zvane Ajfon.![]()
Pa ovo je za potpis! :d:d:d Naravno animacije... to koristim svaki dan! Pa ne bih mogao da živim bez toga... A i stvarno... ko još koristi kalendar u lendskejp prikazu!?!? Pa to nema nigde u uputstvu za upotrebu Ajfona, znači da je glupo. :sceptic:Sta ti mislis, sta se cesce koristi: kalendar u landscape (do sada nisam ni znao da iko koristi kalenadar tako) ili animacije na svaki korak u toku rada na telefonu?
Ma da... kvalitet samo tako...I nije samo broj aplikacija i igrica vec je i kvalitet istih, procitaj gore samo dva, tri posta i poredi.
Nokia N810, koja je izašla 17 Oktobra 2007., je imala ugrađen Skype... Pa ti sada na tom tvom spicanom kalendaru provali kad' je to bilo. :eyebrows:Ja ne znam ko lupa ali Skype na iPhone se pojavio 31 marta 2009 dok na Androidu 5 oktobra 2010.
Sada okreni tvoj kalendar u landscape i vidi gde se pojavio ranije i koliko![]()
ti lupas.... evo ti Skype... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=585211Ja ne znam ko lupa ali Skype na iPhone se pojavio 31 marta 2009 dok na Androidu 5 oktobra 2010.
Sada okreni tvoj kalendar u landscape i vidi gde se pojavio ranije i koliko![]()
onaj ko mrzi Android nema sanse da koristi Google servise, to su amaterski pisane aplikacije, teski junk, bloatware, trash obicni nije vredno da se nalazi na najboljem telefonu na svetuKakve veze sad ima Skype i Yahoo sa OS, ne kapiram. Ako je tako onda GTalk i sinhronizacija sa Google servisima je na Android-u perfektna, a daleko veci broj ljudi koristi Google servise od Yahoo-a![]()
Pa gde si ti video da iko pricao ovde o Nokiji?Nokia N810, koja je izašla 17 Oktobra 2007., je imala ugrađen Skype... Pa ti sada na tom tvom spicanom kalendaru provali kad' je to bilo. :eyebrows:
Ok yahoo chat je bolji trenutno na iOS-u (verovatno će i android dobiti brzo isto to), ali ko još koristi yahoo za bilo šta (nije sada android to nema pa nije bitno i te fore,nego ozbiljno me zanima).
Ne znam kakav je to skype ali zvanicno skype je objavio android aplikaciju kada sam ja rekao.ti lupas.... evo ti Skype... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=585211
tonaj ko mrzi Android nema sanse da koristi Google servise, to su amaterski pisane aplikacije, teski junk, bloatware, trash obicni nije vredno da se nalazi na najboljem telefonu na svetu
Bluetooth, mass storage, widgeti, pravi homescreen, mogućnost baratanja telefonom bez iTunes OS-a, fleš, ima ti još mnogo grožđa da jedeš (izaberi hoćeš kiselo ili slatko). Naravno da ti je dosadilo kada su te izupaljivali svi.
Bluetooth, mass storage, widgeti, pravi homescreen, mogućnost baratanja telefonom bez iTunes OS-a, fleš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari